Dobozos változatot kap az Angry Birds

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bezzeg a sokkal értelmesebb Dyna Blaster játékot nem karolnák fel és újítanák fel, aminek a története is van, könnyebb irányítani és logika is kell hozzá. Szerintem is egy hülye játék az Angry Birds.
"közel 90 millió dolláros profitot termelt"...ami a rólad szóló részt illeti ezzel igazoltad hogy helytálló a véleménye
Julius Caesar
Ez is ilyen zombies vs plants játék. Egyszerû, szórakoztató és pár eurót/fontot/dollárt sokaknak megér. ezzel nincs gond. Legalább tudni, hogy nem csak az agyonhájpolt, szarrábutított megaprodukciókat lehet eladni mint khmkhmCODkhmkhm...

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

Osztom a véleményed.
Tinman
"közel 90 millió dolláros profitot termelt"

Zérót se számít a véleményed <#eljen>

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

szerintem marha jó játék
mondom ezt én, aki nagyjából az egyetlen jó játéknak a stalkert tartom 😊

Narxis
lol

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Kipróbáltam, és hát mit mondjak - hányingerkeltõ ez a túl nagy hype a gamma körül. Tipikusan csak egy olyan vacak, amit elõbb felkapnak, majd gyorsan el fognak felejteni az emberek. Kb. Tinman színvonal, csak gyökér négyzeten. Ennyi.

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Tinman
Ez a cucc tapitelefonokra való, meg tabletre szvsz. Nekem mondjuk a Nokia jóvoltából ingyen van meg Ovi store-ból. Annyit megért :-D

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

nr1ranger
Hátõõõõ augusztus elején voltam ausztriában és ott már akkor láttam dobozos Angry Birdset a Media Marktban, ráadásul nem sima dvd tokos, hanem papírdobozos kiadásban, meg is lepõdtem milyen jól is néz ki 😄

There is no peace. There is only WAR!