10
-
pityokas #10 Bezzeg a sokkal értelmesebb Dyna Blaster játékot nem karolnák fel és újítanák fel, aminek a története is van, könnyebb irányítani és logika is kell hozzá. Szerintem is egy hülye játék az Angry Birds. -
Merces #9 "közel 90 millió dolláros profitot termelt"...ami a rólad szóló részt illeti ezzel igazoltad hogy helytálló a véleménye -
#8 Ez is ilyen zombies vs plants játék. Egyszerű, szórakoztató és pár eurót/fontot/dollárt sokaknak megér. ezzel nincs gond. Legalább tudni, hogy nem csak az agyonhájpolt, szarrábutított megaprodukciókat lehet eladni mint khmkhmCODkhmkhm... -
SpecterMATWRZ #7 Osztom a véleményed. -
#6 "közel 90 millió dolláros profitot termelt"
Zérót se számít a véleményed -
gombabácsi #5 szerintem marha jó játék
mondom ezt én, aki nagyjából az egyetlen jó játéknak a stalkert tartom :) -
#4 lol -
Csaba42 #3 Kipróbáltam, és hát mit mondjak - hányingerkeltő ez a túl nagy hype a gamma körül. Tipikusan csak egy olyan vacak, amit előbb felkapnak, majd gyorsan el fognak felejteni az emberek. Kb. Tinman színvonal, csak gyökér négyzeten. Ennyi. -
#2 Ez a cucc tapitelefonokra való, meg tabletre szvsz. Nekem mondjuk a Nokia jóvoltából ingyen van meg Ovi store-ból. Annyit megért :-D -
#1 Hátőőőő augusztus elején voltam ausztriában és ott már akkor láttam dobozos Angry Birdset a Media Marktban, ráadásul nem sima dvd tokos, hanem papírdobozos kiadásban, meg is lepődtem milyen jól is néz ki :D