Will Smith új scifije az emberiség által elhagyott Földön játszódik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

shaddam
Gondolom scifit csak nyomokban tartalmaz majd, sima akció lesz...

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Úgy, hogy nekem is volt olyan gépem.
Hogyan lehet egy 486SX 100 Mhz??
Garou
Tudtommal az amcsi verziónak a vége az volt, hogy túlélte. Mifelénk volt ez csak az "extra" változat. Tehát ennyibõl lehet egyszer folytatás. Bár a legjobb az eredeti könyv vége volt, hogy elkapják ezek a lények, és tiszteletbõl felakasztják, tehát nem eszik meg. És azért õ a Legenda, merthogy ezek között a lények között az, mint az utolsó ember (a könyvben volt saját nyelvük is). Ott nem találkozott senkivel, tényleg õ volt az utolsó.

486SX 100MHz, kislemez meghajtó, 2 MBRAM, 160MB HDD

Más kérdés, hogy semmi effélét nem terveznek 2013-ra. Eddig sem terveztek, még nem is kapott szabad jelzést semmi, de így, hogy ezt forgatja tavasszal, pláne minimális az esély, hogy legendázzon.
"Nem lesz, mert Smith a moziverzióban meghalt !"

Haha, olyan naiv vagy.
De lesz. 2013-ra tervezik. Lehet, hogy elõzmény (ennek nem sok értelme van), de lehet, hogy még sem halt meg...

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

Nem lesz, mert Smith a moziverzióban meghalt !
A BluRay rendezõi verziót meg nem sokan ismerik, és csak lesnének, hogy smith karaktere él a folytatásban.
A film rendezõje : M. Night Shyamalan
Biztos hogy ez, így (is) kasszasiker lesz ?
akyyy
legenda vagyok 2 mikor leszmá?

̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊

Jaden a legirritálóbb kisköcösg hálivídban. Fujj.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

várós
Ez egy érdeked filmnek ígérkezik, remélem jó lesz.

Jaden inkabb maradna otthon....
IMYke2.0.0.0
Muszáj a kis srácot is nyomatni Hollywoodban, hogy az apja nyomdokaiba léphessen 😞

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

tmk
Jobban hagozna ha Will Smith keresne segítséget és a kissrác sérülne meg...

aha...hát,persze...hihető volt

Jól hangzik, fõleg két ilyen kiváló színésszel! Jaden az apjára ütött! (Kapott is érte a Karatekölyökben. 😄 Na jó, ez hülye vicc volt.)

Xido, szerintem mosd ki az orrod.
Adj hozzá egy kis Legenda vagyok-ot és meg is vagyunk 😄
Na..Titan A.E. és Idõ urai szaga van😊