19
-
#19 Gondolom scifit csak nyomokban tartalmaz majd, sima akció lesz... -
Aldo Moro #18 Úgy, hogy nekem is volt olyan gépem. -
Destro #17 Hogyan lehet egy 486SX 100 Mhz?? -
#16 Tudtommal az amcsi verziónak a vége az volt, hogy túlélte. Mifelénk volt ez csak az "extra" változat. Tehát ennyiből lehet egyszer folytatás. Bár a legjobb az eredeti könyv vége volt, hogy elkapják ezek a lények, és tiszteletből felakasztják, tehát nem eszik meg. És azért ő a Legenda, merthogy ezek között a lények között az, mint az utolsó ember (a könyvben volt saját nyelvük is). Ott nem találkozott senkivel, tényleg ő volt az utolsó. -
zetortraktor #15 Más kérdés, hogy semmi effélét nem terveznek 2013-ra. Eddig sem terveztek, még nem is kapott szabad jelzést semmi, de így, hogy ezt forgatja tavasszal, pláne minimális az esély, hogy legendázzon. -
zetortraktor #14 "Nem lesz, mert Smith a moziverzióban meghalt !"
Haha, olyan naiv vagy. -
Ender Wiggin #13 De lesz. 2013-ra tervezik. Lehet, hogy előzmény (ennek nem sok értelme van), de lehet, hogy még sem halt meg... -
Béka Benő #12 Nem lesz, mert Smith a moziverzióban meghalt !
A BluRay rendezői verziót meg nem sokan ismerik, és csak lesnének, hogy smith karaktere él a folytatásban. -
Béka Benő #11 A film rendezője : M. Night Shyamalan
Biztos hogy ez, így (is) kasszasiker lesz ? -
#10 legenda vagyok 2 mikor leszmá? -
Ender Wiggin #9 Jaden a legirritálóbb kisköcösg hálivídban. Fujj. -
sandor8206 #8 várós -
tomboy013 #7 Ez egy érdeked filmnek ígérkezik, remélem jó lesz. -
bmw #6 Jaden inkabb maradna otthon.... -
#5 Muszáj a kis srácot is nyomatni Hollywoodban, hogy az apja nyomdokaiba léphessen :( -
#4 Jobban hagozna ha Will Smith keresne segítséget és a kissrác sérülne meg... -
endrev #3 Jól hangzik, főleg két ilyen kiváló színésszel! Jaden az apjára ütött! (Kapott is érte a Karatekölyökben. :D Na jó, ez hülye vicc volt.)
Xido, szerintem mosd ki az orrod. -
KRTuning #2 Adj hozzá egy kis Legenda vagyok-ot és meg is vagyunk :D -
xido #1 Na..Titan A.E. és Idő urai szaga van:)