Mégis lesz Assassin's Creed 2012-ben

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Éspedig? Akarsz róla beszélni?

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

RoyalPredator
Hogy te mennyi hülyeséget tudsz összehozni 4 sornyí írásodban 😊)

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

RoyalPredator
"rettegett DRM"
Öhm...öhm..
Inkább "nevetséges DRM"

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

Én most szenvedek a Brotherhooddal. Unalmas szar az egész, sose húztam fel egy játékon sem ennyi magam, alig várom, hogy vége legyen. És tényleg semmi új. A tyúkeszû tajtparaszt Ezio beszól mindenkinek, megfarkal minden csajt, a végén meg Borgiát is. Unalmas küldetések, amibe belekeverték a 100% szinkronizácót, ami miatt élvezhetetlen az egész. Az AI förtelmesen ostoba, és tele van bugokkal.

Kelly Sue Deconnick Heather Anthos Gail Simone Anita Sarkeesian Vita Ayala Sana Amanat Sam Maggs Kathleen Kennedy Leslye Headland Lauren Hissrich Lindsey Weber Alex Kurtzman JJ Abrams

HarryProf
Persze egyértelmû, hogy van mögötte üzleti érdek is, de hát minden mögött van. És én addig nem is bánom, míg tartja ezt a minõséget, amit pl. a Brotherhood is. Rókabõr? Hol? Én definícióm szerint az a rókabõr, ahol már semmi újat nem tudnak felmutatni és emiatt önismétlésbõl áll az egész. Eddig még nem találkoztam ezzel a jelenséggel az AC esetében.

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

IMYke2.0.0.0
Ja kérem, az arany tojást tojó tyúkot õk sem vágják le... szívük szerint 20-30 évig is nyomatnák, súlyos euró és dollár milliárdokat kaszálva.

Csak az a fránya rókabõr ne lenne...

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

HarryProf
Nem értem mire gondoltok, szerintem a Brotherhood sokat hozzá tett a történethez, ami nélkül jó pár lyuk tátongana benne. És az infók alapján a Revelations-el sem lesz másképpen. Persze már tényleg ideje Ezio-n való túllépésnek, ezért is lesz a Revelations az õ záródarabja is elviekben. Volt egy interjú korábban, amiben azt mondták, hogy szeretnék az AC3-at még 2012. 12.21 elõtt megjelentetni, mert hogy ez a történetben egy fontos dátum, és furcsán nézne ki az utána való megjelenése... viszont nem zárják ki, hogy késõbb tovább tágítják az AC univerzumot.

Far Cry 4 - www.FarCryHc.hu Far Cry Hungarian Community

+1, pedig nagyon szeretem a szériát, de jó lenne végre az eredeti story szálon tovább menni.

ACER TimelineX 3820TG (core I3 E370M, 2+4GB DDR3 1333, HD5470M 512MB, OCZ Agility3 120GB) MSI GT683R (core I7 2630M, 2x4GB DDR3 1333, GTX560M 1,5GB, HyperX 120GB + Segate Momentus 7200RPM 500GB)

Egyetértek. Ezioval, meg a bugos AI-val már tele a tököm.

koschwarz
hát ez remélhetõleg már az AC3 lesz, kezd kicsit most már nagyon-nagyon rókabõr szagú lenni, még akkor is ha egyébként jó a játék.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"