10
-
Ender Wiggin #10 Éspedig? Akarsz róla beszélni? -
#9 Hogy te mennyi hülyeséget tudsz összehozni 4 sornyí írásodban :)) -
#8 "rettegett DRM"
Öhm...öhm..
Inkább "nevetséges DRM" -
Ender Wiggin #7 Én most szenvedek a Brotherhooddal. Unalmas szar az egész, sose húztam fel egy játékon sem ennyi magam, alig várom, hogy vége legyen. És tényleg semmi új. A tyúkeszű tajtparaszt Ezio beszól mindenkinek, megfarkal minden csajt, a végén meg Borgiát is. Unalmas küldetések, amibe belekeverték a 100% szinkronizácót, ami miatt élvezhetetlen az egész. Az AI förtelmesen ostoba, és tele van bugokkal. -
#6 Persze egyértelmű, hogy van mögötte üzleti érdek is, de hát minden mögött van. És én addig nem is bánom, míg tartja ezt a minőséget, amit pl. a Brotherhood is. Rókabőr? Hol? Én definícióm szerint az a rókabőr, ahol már semmi újat nem tudnak felmutatni és emiatt önismétlésből áll az egész. Eddig még nem találkoztam ezzel a jelenséggel az AC esetében. -
#5 Ja kérem, az arany tojást tojó tyúkot ők sem vágják le... szívük szerint 20-30 évig is nyomatnák, súlyos euró és dollár milliárdokat kaszálva.
Csak az a fránya rókabőr ne lenne... -
#4 Nem értem mire gondoltok, szerintem a Brotherhood sokat hozzá tett a történethez, ami nélkül jó pár lyuk tátongana benne. És az infók alapján a Revelations-el sem lesz másképpen. Persze már tényleg ideje Ezio-n való túllépésnek, ezért is lesz a Revelations az ő záródarabja is elviekben. Volt egy interjú korábban, amiben azt mondták, hogy szeretnék az AC3-at még 2012. 12.21 előtt megjelentetni, mert hogy ez a történetben egy fontos dátum, és furcsán nézne ki az utána való megjelenése... viszont nem zárják ki, hogy később tovább tágítják az AC univerzumot. -
freemanone #3 +1, pedig nagyon szeretem a szériát, de jó lenne végre az eredeti story szálon tovább menni. -
Ender Wiggin #2 Egyetértek. Ezioval, meg a bugos AI-val már tele a tököm. -
#1 hát ez remélhetőleg már az AC3 lesz, kezd kicsit most már nagyon-nagyon rókabőr szagú lenni, még akkor is ha egyébként jó a játék.