17
  • tomboy013
    Ott a pont =)
  • Jude666
    azé mútibáh a batőfíd az jobb dhikmáne
    cigáyngecite
  • beceneev
    Az eladásokról meg annyit, hogy pár napja adták ki. Várd meg a végét. :)
  • beceneev
    Engedd meg, hogy csináljak egy összehasonlítást a jelenlegi "legjobbnak" számító fps játékokkal. BF3 kontra MW3 kampány. Grafika egyértelműen a BF3 javára írható. Sajnos itt véget is ér a jó tulajdonságok listája. MW3 élvezetesebb, jobb a story, pörgősebb a játékmenet. Írtad, hogy agyon van scriptelve az MW3. Álljunk meg egy pillanatra és gondoljunk csak vissza milyen is volt a BF3 kampánya. Ja, hogy az is agyon volt scriptelve plusz néha megengették, hogy lőhess. Ennyit erről.
    Codba átlőhetsz a falon, bf-ben meg lerombolni tudod azt. Pl.: Van egy virág a beton falon. Szétlövöd a falat és a virág lebeg. Akkor, hogy is van ez? :)
    Egyébként meg nem tudom milyen hatalmas újításokat vársz egy fps játéktól. Főleg, ha neten nyomod.
  • Balumann
    A Call of Duty összes eddigi részének talán ez a legnagyobb pozitívuma, hogy viszonylag kis gépigénnyel nagyon szép látványt és hangulatot nyújt, akciódús, filmszerű, jó története van, ez a része tényleg igényesen meg van csinálva.
    Multi terén az a véleményem, hogy simán megcsinálhatnák realisztikusabbra az "összecsapásokat", akár opcionálisan. Nem a grafikai motoron múlik szerintem, hogy legyen egy lassabb, taktikára és csapatmunkára épülő játékmód, például nagyobb szórás, sprint után "lihegés" ami célzáson is meglátszik, ugrás után ugyanúgy késleltetve lehetne normálisan lőni, sebzésrendszer (csapattárs gyógyítás, kezenlövés után nehéz célzás), ilyenek. Ilyenek kellenének, nem újabb perkek meg tökömtudjamik.

A legnagyobb gond a játékkal szerintem az ára, rövidsége, illetve kevés újdonságai miatt elég pofátlanság teljes árú játékként adni.
  • Bhalage
    ja tenyleg igazad van, ott a pont, korlatozotttak a lehetosegek
  • Zero 7th
    Eheh. A grafikusmotor-váltáshoz hardvert is kéne újítani. Ennyit lehet kihozni a elavult szar 2005ös évjáratú konzolokból.
  • Skynet
    "A multiba elég sok minden"
    Ja,pár új játékmód,pár új pálya,perkátnevezés+pár i/be vétel, néhány új fegyver.
    Általánosságban a nem régi COd-ból átrakott pályák nagyok,a többi kicsi,és az egész multi egy ugrabugra lövölde lett...Lehetne Modern Quake 3 is a címe kb...

"Nem értem miféle újdonságnak kellene történnie =)"
    Például egy grafikus motor váltás mert ez elavult,szánalmas hogy sok fraget az fps érték határoz meg, a falonátlövés gyász kategória az MW2 óta de már elötte is szmtalanszor inkább kiverte a biztosítékot mintsem jópofa dolog lenne (lásd pl 9mm-essel átlőhető atombunker fal,homokzsákok értelmetlenek,stbstb)...
    Nem lenne újdonság de sokkkal jobb lenne ha visszahoznák a COD1-2 színvonalát,mert ez attól fényévnyi távolságban van.
  • tomboy013
    Hogy mi az új az MW óta? A multiba elég sok minden, de mivel ez is MW, csak ott van mellette hogy 3 ez azt jelenti hogy a Modern Warfare sorozat 3. része. Nem játszódhat az űrben a 3. rész mikor elindult az 1-vel egy sztory amit le kell zárni. Nem értem miféle újdonságnak kellene történnie =) Majd ha más alcíme lesz akkor legyen változás ehhez képest, addig ne. A multiba meg már oltári sok minden változott az MW-hez képest. Sokkal több a perk a killstreak, a fegyverek, játékmódok...
  • zidder
    Én a Black Ops-ban éreztem igazán a filmes hangulatot... MW3 nulla hozzá képest... számomra
  • Bhalage
    mintha egy filmbe csoppentunk volna bele, na ne vicceljunk...
    deus ex, na az tenyleg olyan, mintha egy filmbe csoppentem volna bele, mert arra megyek es ugy intezem a dolgaim ahogy en akarom.

ez meg egy onrail shotter lesz hamarosan, egy nagy nulla. 2 robbanastol nem esek hasra, ha kozben egy nagyon nulla az egesz, amugy mi az uj a cod4 mw ota? semmi
  • Prof William
    A multi engem sosem érdekelt igazán de a single hangulata toronymagasan jobb min t legtöbb hasonló FPS-é. Mintha egy filmbe csöppentünk volna. A rendezés nagyon fontos ,ég ha scripteléssel is lehet csak megoldani. A z új Medal of honor-ban pl már féltem hogy kiakad az álkapcsom a rengeteg ásítástól olyan unalmas volt. Pedig azt is meg lehetett volna csinálni remekül. Itt meg azt veszem észre hogy csak a a pálya végén veszek újra levegőt. :)
  • tomboy013
    Az egész úgy van összerakva hogy nem bírja letenni az ember, érdekesek benne az emberek akiket irányítok, összefonódnak dolgok a régebbi részekkel. Ez az igényesség benne. Van egy normális élvezhető történetvezetés. Engem nem érdekel hogy nem lehet 25 helyről megtámadni az ellenséget, az érdekel hogy jó sztoryt lássak végre. BF-el összehasonlítani nem akarom mert ott nulla a single, számomra borzasztóan unalmas volt. A multija meg szerintem az egyik legjobb a CoD-nak. Neked biztos nem de nekem bejön. Ez ilyen, emberek vagyunk, kinek a pap kinek a papné =)
  • Skynet
    Melyik része igényes? Az amiben nulla szabadsággal egy csőpályán vonulsz és még azt is megmondják kit lőj le,mindig minden ugyan úgy történik,mestrséges intelligencia nincs csak scriptek,és az egész egy 1szer kijátszható hősamerikai sztori?
    Vagy a lassan 5 éves grafikai színvonal?
    Vagy a folyamatosan butuló,immáron ugrabugra hentelésbe fordult régi COD1-2 hírnevét gyalázó Quake 3 szerű multi?
    Vagy a túlárazás,amitől drágább pc-n mint kb az összes többi játék úgy bő 4-5ezer forinttal?:)

Mi ebben az igényes?? Ugyan azt ynomják le az ember torkán 2007 óta,minimális fejlesztéssel,kb egy pálya-fegyver-perk dlc az egész játék, 5 perc alatt megálmodott új módokkal.:)
    Pc-n egyébként sehol sincs eladásokban a BF3-hoz képest de erről néma csönd,csak a sikert kell kiemelni...Tipikus Activision...
  • hunwhite
    Még csak a kampány módnál járok..nem rosz! Jobb mint a BF3, de ez a kijelölt útvonalon mászkálás nekem annyira nem jön be...
  • tomboy013
    Nálam az döntötte, kijátszottam: igényes munka ismét akárcsak a 2 volt.
  • Ravkin
    jó lenne egyszer hogyha a játék minősége döntene rekordot