7
 • endrev
  #7
  Szerintem megoldják, ha nem DOCX-ben küldted. Pláne hogy ők is Mac-et használnak, amin speciel nem tudom hogyan lehet DOCX-et exportálni. Beolvasni tudja a Pages (viszont csípőből készít PDF-et és EPUB-ot).
 • endrev
  #6
  Ja, a bénák fizessenek csak, gondolja.. :D Amúgy cool! (A kiadó, nem a sablon.)
 • Tetsuo
  #5
  Fogod, elkuldod az Amazon e-mailcimere es par perc mulva visszajon a Kindle-re formazott anyag. ;)
 • Komolytalan
  #4
  Szerinted milyen formátumban lenne érdemes még feltölteni? Az ekönyveknél csak olyan formátum jöhet szóba, ahol kijelzőméret, betűméret/típus függvényében egy laza mozdulattal újra tudja tördelni a formátumot. Ezzel kiesik a pdf és a txt. Ha hozzávesszük azt is, hogy legyen hozzá egy épkézláb szerkesztő program, akkor nem is nagyon marad más, mint a docx.
 • bvalek
  #3
  Na ne vicceljünk már egymással, komolyan csak .docx formátumban lehet feltölteni? Ez így egy halva született ötlet.

  Egyébként meg mire jó az ilyesmi? Ami engem illet, tisztában vagyok vele, hogy a könyvem csak egy szűk réteget érdekelhet, meggazdagodni nem fogok rajta (lássuk be, a legtöbb magánkiadás ilyen). Az írásom magyar nyelven hiánypótló, minek nehezítsem meg az életét a potenciális olvasóknak azzal, hogy fizetőssé teszem? Annak lenne értelme hogy nyomtatva kiadásra kerül, de ilyen szolgáltatást meg nem nyújtanak.
 • harmi2009
  #2
  "még keresik az angol "self-publishing" kifejezés találó magyar megfelelőjét"
  mondjuk a "magán kiadás" kifejezés elég elterjedt már a nyomtatott kiadásoknál.
  De hát olyan rossz ez a magyar nyelv, hogy már fordítás már nem is jó.
 • hdo
  #1
  "Az egyik ügyfelünk például egy olyan könyvet töltött fel nemrég, amely egy sablont kínál a könyvkészítéshez. Ha ebbe teszik bele az írók a szövegeiket, a formázással sem kell bajlódniuk"

  Jah ... Üres előformázott Docx 3000 forintért, ráadásul úgy, hogy van az oldalon képes segítség hozzá hogyan kell beállítani ... kösz nem!