7
  • endrev
    #7
    Szerintem megoldják, ha nem DOCX-ben küldted. Pláne hogy ők is Mac-et használnak, amin speciel nem tudom hogyan lehet DOCX-et exportálni. Beolvasni tudja a Pages (viszont csípőből készít PDF-et és EPUB-ot).
  • endrev
    #6
    Ja, a bénák fizessenek csak, gondolja.. :D Amúgy cool! (A kiadó, nem a sablon.)
  • Tetsuo
    #5
    Fogod, elkuldod az Amazon e-mailcimere es par perc mulva visszajon a Kindle-re formazott anyag. ;)
  • Komolytalan
    #4
    Szerinted milyen formátumban lenne érdemes még feltölteni? Az ekönyveknél csak olyan formátum jöhet szóba, ahol kijelzőméret, betűméret/típus függvényében egy laza mozdulattal újra tudja tördelni a formátumot. Ezzel kiesik a pdf és a txt. Ha hozzávesszük azt is, hogy legyen hozzá egy épkézláb szerkesztő program, akkor nem is nagyon marad más, mint a docx.
  • bvalek
    #3
    Na ne vicceljünk már egymással, komolyan csak .docx formátumban lehet feltölteni? Ez így egy halva született ötlet.

    Egyébként meg mire jó az ilyesmi? Ami engem illet, tisztában vagyok vele, hogy a könyvem csak egy szűk réteget érdekelhet, meggazdagodni nem fogok rajta (lássuk be, a legtöbb magánkiadás ilyen). Az írásom magyar nyelven hiánypótló, minek nehezítsem meg az életét a potenciális olvasóknak azzal, hogy fizetőssé teszem? Annak lenne értelme hogy nyomtatva kiadásra kerül, de ilyen szolgáltatást meg nem nyújtanak.
  • harmi2009
    #2
    "még keresik az angol "self-publishing" kifejezés találó magyar megfelelőjét"
    mondjuk a "magán kiadás" kifejezés elég elterjedt már a nyomtatott kiadásoknál.
    De hát olyan rossz ez a magyar nyelv, hogy már fordítás már nem is jó.
  • hdo
    #1
    "Az egyik ügyfelünk például egy olyan könyvet töltött fel nemrég, amely egy sablont kínál a könyvkészítéshez. Ha ebbe teszik bele az írók a szövegeiket, a formázással sem kell bajlódniuk"

    Jah ... Üres előformázott Docx 3000 forintért, ráadásul úgy, hogy van az oldalon képes segítség hozzá hogyan kell beállítani ... kösz nem!