56
  • Örült kutya
    Mi törtent 1997-07-17 17ora 17 perc 17 mäsodperckor? Semmi.
  • jackoneill90
    vagy a 6:20-as
  • Baliquez
    Középkori baromság ez a pálcadátum-para, a mindennapi 4:20-nak és a 13:37-nek több értelme van :)
  • jackoneill90
    Most esett le a cikk végén újabb apple reklámot láthatunk.
  • jackoneill90
    tudjátok mi történt? rejtelyes radioaktiv sugarzas
  • wraithLord
    A címben szereplő kérdésre válaszolva így, hogy közvetlen közelről, egy teljes napra megtapasztalhattam 11-11-11-et: Semmi. Továbbá direkt figyeltem, hogy mi történik 11-11-11-én 11 óra 11 perc, 11 másodperckor. Csalódottan vettem tudomásul: Semmi.
  • Spészgószt
    Még élünk...ma sem lett vége a világnak!
  • jhetedikj
    1 óra
  • Marko001
    Akkor már te is. :D
  • szabads
    Szerintem nem mindegy!

http://nemmindegy.szabads.ws
  • Doktor Kotász
    Szerintem meg te. :-D
  • Doktor Kotász
    Egy kartonban 24 dobozos sör van, egy raklapon meg 7 karton. Ez nem lehet véletlen! :-D
  • Marko001
    Egy ilyen kijelentés után már Te is...
  • jaho
    1212-12-12 12:12? volt valami rendkívüli?
    maja időmérés fogalmai közt volt Kin – nap...Analtun – 64 millió év.
    2012-12-12(21) 12:12 a maják hol lesznek, rég eltűntek", lehet összekeverték a dátumot lol, vagy a legenda hívei elfelejtik hogy néhány fogalmat eddig nem használtak..az elméletet tudósok is osztják
  • HiddenTruth
    Engem annyira kísértett a 9:11-es időpont, hogy pár éve szeptember 11-én az orrom előtt törtek totálkárosra egy Porsche 911-et. Azóta nem hiszek a véletlenekben.
  • dez
    Az asztrológiát még megértem, de mi a bajod a csakrákkal? Nyilván semmit sem tudsz róluk, csak azt, hogy sokszor összekutyulják ezeket a tévében.
  • dez
    Én sem vagyok babonás, de ezt így kijelenteni 2011-ben elég érdekes... Szóval,
    inkább tedd hozzá: a newtoni fizikán alapuló világképben, ami csak úgy mellesleg több, mint egy évszázada túlhaladott (nem a megfelelő határokon belül alkalmazott newtoni fizika, hanem a világkép).
  • hakos007
    Még jó hogy nincse 2013.13.13. mert a sok marha még öngyilkos is lenne -.-
  • wraithLord
    Az iszlám vallásúakat meg a mi időszámításunk szerint 2633. 11. 11-én fogja meglátogatni a sátán. Vagy lehet, hogy nekik van saját, különbejáratú sátánjuk, aki majd gonoszkodni fog velük?
    Ha viszont csak egy archdevil van, nem lennék a helyében, ennyi naptárat figyelni elég fárasztó lehet. Vagy talán van saját titkárnője?
  • Tsol
    Én ma akárhányszor ránézek az órára 00:00-át látok.
  • DontKillMe
    Máskülönben a "szekeresviktorok" hol másutt tudnának "érvényesülni"? :))).
  • Lord Zax
    11.11.11 SKYRIM. Mi más?
  • matatom
    Cikkezhetnének az asztrológiáról, a csakrákról és az ütőér tyúkszarban történő felkutatásának nehézségeiről is! Alig várjuk!
  • Smuge
    Én meg a 16.30-at amikor vége a munkaidőnek....általában :D
  • William Hunter
    Számmisztika szempontjából ez egy érdekesség, úgy mint 1999.11.30 volt.
    Vallási vonatkozás tekintetében viszont vicces, tekintve, hogy Jézus születése valószínűleg nem 2011 éve volt. Egyes elméletek szerint a Betlehemi csillag valójában a Jupiter és a Szaturnusz együttállása, ami pedig időszámításunk előtt 7-ben történt. Vagyis a mai dátum lehet, hogy 2018.11.09. Ebben az esetben, ha a Sátán/Gonosz helyesen számolja az éveket, nem úgy mint mi, és tervezett valamit, akkor 2004.11.11. kellett volna bekövetkeznie.
  • Rotyoka
    Firkin koncert lesz AZ ill. még az Immortals is jön
  • nlght
    én nem vagyok fösvény, sztem minden asztrológus, jós és jósnő megérdemel egy-egy headshotot
  • immovable
    Nagy TÉK lesz.
  • sehonnai bitang
    Ismeri mindenki Aronofskytol a Pi-t? Ehhehe, pont idevag. :D
    http://www.youtube.com/watch?v=BNOQUPmgbnY&feature=related
  • labzo
    12. 12. 12.
    12. 12. 21.
    Nos?
  • fika ferenc
    "111111 binárisból átírva decimálisba az 63" - azaz a hatos háromszor: 666 a sátán száma, méghogy nincs itt a világvége!!! LOL
  • SnowF
    Azért lehet, hogy kicsit magasabb körökben is vannak ilyen babonás emberek... az I. VH-t lezáró béke, szintén 11-11-11. "Az úr 11. havának 11-napján 11 órakor a fegyverek elhallgattak"
  • Artyy
    A dátumnak/dátumoknak nincs fizikai összefüggésük az emberekkel, természettel vagy a világgal. Semmilyen hatást nem tud gyakorolni mert az csak egy metafizikai jelenség amit az emberi elme hozott létre. Egyedül pszichológiai hatása lehet az elmére, de az is csak azért mert az "érdekes" dátumokba beleképzelnek pozitív vagy negatív dolgokat. És lényegében nem a dátum hanem mi saját magunk tesszük pozitívvá vagy negatívvá a napunkat attól függően, hogy mit képzeltünk bele a dátumba. Mert ha valaki tényleg hisz benne, hogy a mai napja balszerencsés lesz akkor azzal saját maga teszi rosszá a napját mert nem tesz azért, hogy jó legyen. Vagy ennek a fordítottja, hogy szerencsés napja lesz. Ez semmi más csak pszichológia.
  • GerY5
    Én is 9:11-kor hosszú évek óta, már 2001.09.11. előttől kezdve.
    Szerintem ez azt jelenti, hogy egyszer úgyis lesz egy Porschém... :DD
  • TonySoprano
    Vagy is neked szántam....:)
  • TonySoprano
    Az a még érdekesebb,hogy én is 9:11-kor!
    A mái napig is.
    Nem vagyok babonás de néha felbasz már!
  • caprocorno
    Ajj de hülye vagyok, hiszen még csak 9. van na most akkor megnyugodtam .
  • caprocorno
    Ne feledjétek, épp hogy elkezdődött 2011.11.11. nap, elhaladt a föld mellett a 2005 YU55 jelű kisbolygó. Igaz nem koccantunk, de a horrorfilmeket is előbb felvezetik
  • osztmivan
    ez egy nagy 0

mi lehetett 1111.11.11.-én
    na az már valami lehetett
  • wraithLord
    Amíg nem olvastam a cikket, tényleg azt gondoltam, hogy 2011. 11. hó 11-e különösen baljós nap lesz, tele horrorfilmbe illő eseményekkel.
    Soha nem hittem volna, hogy ez a nap is ugyanolyan lesz, mint a többi, ugyanolyan eséllyel történhetnek az emberrel különösen kellemetlen, de akár kellemes dolgok is, mint bármelyik másik nap. Megvilágosodtam.

Viszont érdekes, hogy most pl. pontosan 01:25:49-kor néztem rá az órámra, délután pedig 16:54:23-kor. Vajon csak véletlen egybeesés? Vagy valamiféle felsőbb hatalom keze van a dologban? :O