Rákos rajongó bukkan fel a Borderlands 2-ben

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A WOW-ban egyet biztosan tudok. Shattrath városában az Aldor Rise-ban található egy NPC. Hunter és a pete. Egy srácé volt aki betegségebn halt meg. Küldetés is elvisz hozzá és valami kis versecskét kell neki elvinni azt hiszem.
Mi volt az elsõ cím, hogy ekkora botrányt kavart?
nr1ranger
Nem is egy ilyen alkalom volt a Blizznél hanem több is. SC2 kampány végén is egy átvezetõben Raynor elvitt egy dögcédulát ami egy elhunyt fejlesztõ vagy rajongó (már nem emlékszem melyik)nevét viselte.

There is no peace. There is only WAR!

kozik
Köszönjük a címcserét.

Leszarom. Meg azt is, akinek nem tetszik.

Hát igen. Egy darab kavics jobb címet talált volna ki. Gearbox jófej. Ilyet amúgy a blizzard is csinált a wowban. Gyereket asszem rendesen elvitték a céghez, és szinkronizálhatott egy szereplõt.
Elõször én is meglepõdtem a címen, aztán beugrott milyen honlapon is járok.

Ps1,Ps2,Gamecube,pc: Core i7-920 / Gigabyte EX58-UD3R / Kingmax 2GB-1600mhz / Gigabyte HD4890 / Corsair CMPSU-650TXEU / Samsung 1000GB

Videót szerkeztettek a kis robottal egy leánykérésre 😄 meeg volt még 1 de az nem jut eszembe😛 gondolkozok rajta 😉
bertino
ezzel a modszerrel vonzza az olvasokat, novelve a katt-ok szamat.

neki csak ennyire telik.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Szép dolog. Volt ilyen a Harry Potternél is. Egy rákos kislány szerette volna befejezni a történet olvasását (a hetedik könyv megjelenése elõtt vagyunk) és elkére az írónõtõl. Õ elpostázta, de meghalt a lány, ezért beletette a hetes könyvbe. Csak nem tudom már melyik szereplõ lett õ.

Valaki esetleg tudja?

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

😊

Bino512, miket csináltak még?

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

A Gearbox-nak minden tiszteletem, a cikkírónak meg egy nagy egyes!

Asus P8Z77-V LK, Intel Core i7-3770K, Corsair H105, Corsair Vengeance DDR3 8GB 1866Mhz, Asus R9 280X-DC2T-3GB, Seasonic G Series 650W, Samsung 830 128GB, WD Caviar Green 1,5 TB, Dell U2414h, DFGT

Frosty01
el kéne küldeni valami ujságíró tanfolyamra vagy médiaszakra <#idiota>

amugy jófejek g-boxék

practitioner of the forbidden arts of death

Ez egy nagyon szép gesztus a készítõk felõl, minden tiszteletem az övék.

Tibor baz*meg undorítóbb címet nem tudtál kitalálni a cikknek?
Azért ne már nincs ezeknek az embreknek fõnökük? milyen világ ez? ilyen címet...szarrá perellek Tíborka!
Szeretem a Gearbox-ot nem ez az elsõ dolog =)=)
VRSDM
Egészen gusztustalan címet sikerült adni egy szép gesztusnak...
Kedves Tibor...

u dont have to listen anybody else but me