Az első Grand Theft Auto V infók
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
LA Noirt is jól elcseszték a pc portolást <#rinya>#rinya>
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4
Im beginning to have less and less interest in what you think is possible or impossible. (Dr. Strangelove)
Amúgy meg: kit érdekel? A lényeg, hogy jó stuffa legyen, felõlem Diznei-lant is lehet az új hely neve, csak meglegyen a feeling. 😊
8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia
Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum
A Rockstar mégis azt mondja, hogy afro-amerikai lesz a fõszereplõ. Akkor ez csak egy dolgot jelenthet: OBAMA LESZ A FÕSZEREPLÕ <#banplz>#banplz>
Mindenesetre érdekes a feltevésed, mi szerint visszatér a jó öreg Tommy, én mindenképp örülnék neki. 😄
Gyerek enyhén FAIL 😄
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
San Andreas 1992-ben
GTA III 2001-ben
Vice City Stories 1984-ben
Liberty City Stories 1998-ban.
A Rockstar megerõsítette a trailerben látható karakter nem Tommy Vercetty látható és nem is õ lesz a fõhõs. nagy kár érte nekem személy szerint a Vice City volt a kedvenc epizódom. A játékban csak Los Santos és az ahhoz tartoznak külsõ, területek gabonaültetvények, erdõk és hegységek lesznek a játszható területek. Õszintén szólva, kétkedve várom az j epizódot nekem anno a GTA IV óriási csalódás volt…
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
Na hogy? Szerintem nem úgy, hogy San Andreas... 😊
\"Nothing happens unless first a dream…”
CefreTeam™ A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
már csak az optimalizációra leszek kíváncsi<#rolleyes>#rolleyes>
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
<#gonosz1>#gonosz1> hát éppen ez az... hogy a IV esetében is ment a nagy hype és a mellébeszélés. Én kiámbrándultam a GTA sorozatból. Majd esetleg, hogy egy GTA Online-t bejelentenek, ahol van egy város és ezernyi játékos töltheti be, akkor esetleg visszafordítanám a tekintetem. Bár... ahogyan a GTA 4 multi rendszerét nézzük erre vajmi kevés esély van, hiszen ott is a cheaterek uralkodnak, annyira nem képesek befoltozni a kiskapukat.