Az első Grand Theft Auto V infók

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kiváncsi leszek majd mien atomerõmû kell majd hozzá. Már elõre félek.
LA Noirt is jól elcseszték a pc portolást <#rinya>
Tower Guard
Mondjuk én a GTA3 fõszereplõjét irányítanám szívesen újra az új részben 😄

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

Tower Guard
Az lenne a zsír, ha lenne több választható karakter, és nem az lenne hogy minden részben beadnak mindig egy újat, hogy toljad azzal... 😊

Xfire: tetko4 / name in game: TetkoRoland COD2/COD4/COD5/COD6/COD8/BFBC2/BFP4F/BF3/MOH2010/OP7/Red Orchestra/Sacred2/DC Universe Online/UT3/GTA4

a 4-el sztem csak az volt a gáz h PC-n akármilyen vasad volt szaggatott...ha ez ki lesz javitva k.rva jó lesz
Miért nem kínai lesz a fõszerplõ vagy jappó? Mi ez ha nem faji diszkjrimináció? Busmant a felhõkarcolók dzsungelébe!

Im beginning to have less and less interest in what you think is possible or impossible. (Dr. Strangelove)

Miért lenne fail? Ha a városoknak "elferdített"-kicsit új neveket adtak, akkor magának a törésvonal nevének miért kellett volna megmaradnia? Persze ez nem támasztja alá a gyerkõc nézetét, de nem is mond neki ellent.

Amúgy meg: kit érdekel? A lényeg, hogy jó stuffa legyen, felõlem Diznei-lant is lehet az új hely neve, csak meglegyen a feeling. 😊

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

hispan2
Gáz, hogy bekezdésenként van nyelvtani hiba...

Intel Core2 Duo E8500 @ 8x400MHz; 2x 2 GB CSX DDR2 1066MHz; ASUS EN8800GT TOP 512MB; http://www.lostsite.hu | http://stalker.hardwired.hu/forum

"a szöveg sem ganxtás mint a san andreasban volt..."

A Rockstar mégis azt mondja, hogy afro-amerikai lesz a fõszereplõ. Akkor ez csak egy dolgot jelenthet: OBAMA LESZ A FÕSZEREPLÕ <#banplz>

Mindenesetre érdekes a feltevésed, mi szerint visszatér a jó öreg Tommy, én mindenképp örülnék neki. 😄
Julius Caesar
Persze, hogy nem, mert Saint Andrew 😄

Gyerek enyhén FAIL 😄

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

adam first
Vice City 1986-ban játszódott
San Andreas 1992-ben
GTA III 2001-ben
Vice City Stories 1984-ben
Liberty City Stories 1998-ban.
A Rockstar megerõsítette a trailerben látható karakter nem Tommy Vercetty látható és nem is õ lesz a fõhõs. nagy kár érte nekem személy szerint a Vice City volt a kedvenc epizódom. A játékban csak Los Santos és az ahhoz tartoznak külsõ, területek gabonaültetvények, erdõk és hegységek lesznek a játszható területek. Õszintén szólva, kétkedve várom az j epizódot nekem anno a GTA IV óriási csalódás volt…

Vice city 80-as évek közepén, SA meg 90-es évek közepe felé. Egyébként Tommy szerintem csak fel fog tûnni(mondjuk mit keresne Los Santosban?). Fasza lenne ha megjelenne az összes fõszereplõ eg küldetés erejéig😄
RoyalPredator
http://irevolutiondesign.wordpress.com/2011/11/06/gta-five-–-leaked-infos-vol-2/

&#12300;iREVOLUTION.EU&#12301;A Demokrácia selejt.

skodatuning
"Igen san andreas a képzeletbeli kalifornia, mivel hogy a szent andrás törésvonal mentén van, és hogy van angolul az hogy szent andrás? "
Na hogy? Szerintem nem úgy, hogy San Andreas... 😊

\"Nothing happens unless first a dream&#8230;&#8221;

Caliph
nem tudom honnan vették ezt az afro amerikai szereplõt,sztem rohadtul az a nagydarab fehér csávó lesz a karakter aki a trailerben is van...a szöveg sem ganxtás mint a san andreasban volt...sztem a vice citys Tommy Vercetti lesz a karakter , kicsit öregecskébben. nagyon hasonlít rá a traileres csóka,és a vice ugye kb a 80as évek végén,90es évek elején játszódott,ez meg a képek alapján "napjaink világa" ...telnek az évek😊

CefreTeam&#8482; A valóság olyan illúzió, amelyet az alkohol tartós megvonása idéz el?.

Igen san andreas a képzeletbeli kalifornia, mivel hogy a szent andrás törésvonal mentén van, és hogy van angolul az hogy szent andrás? 😄 De itt úgy tûnik csak los santos(los angeles) lesz a környezõ dombokkal.

Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)

NEOreg3
benzines cuccot leszámítva tetszik

már csak az optimalizációra leszek kíváncsi<#rolleyes>

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Na de jó megint niggerkedés lesz<#taps><#violent>
Mi az hogy San Andreas lesz a helyszíne? San Andreas a három városrész összefoglaló neve volt és már bejelentették hogy ezúttal csak Los Santost kapjuk meg. A megjelenési dátum elméletileg 2012.05.24. legalább is ezt olvastam több helyen.

A Los Santos városrész a San Andreasban jelent meg korábban, ahol egyébként szintén afro-amerikai férfi volt a fõhõs és lehetõség volt sportolni, gyúrni, stb. A videóban Los Santos tûnt fel, de simán el tudom képzelni, hogy San Andreas lesz az 5. rész címe, helyszíne... Sajnos gondolom legalább egy évet kell majd várni a megjelenésre.
"Ha ezeknek csak a fele igaz, akkor a Rockstar újabb kirobbanó sikert arathat a GTA ötödik részével. Januárban visszatérünk még a programra."

<#gonosz1> hát éppen ez az... hogy a IV esetében is ment a nagy hype és a mellébeszélés. Én kiámbrándultam a GTA sorozatból. Majd esetleg, hogy egy GTA Online-t bejelentenek, ahol van egy város és ezernyi játékos töltheti be, akkor esetleg visszafordítanám a tekintetem. Bár... ahogyan a GTA 4 multi rendszerét nézzük erre vajmi kevés esély van, hiszen ott is a cheaterek uralkodnak, annyira nem képesek befoltozni a kiskapukat.