20
-
chuky123 #20 Kiváncsi leszek majd mien atomerőmű kell majd hozzá. Már előre félek.
LA Noirt is jól elcseszték a pc portolást -
#19 Mondjuk én a GTA3 főszereplőjét irányítanám szívesen újra az új részben :D -
#18 Az lenne a zsír, ha lenne több választható karakter, és nem az lenne hogy minden részben beadnak mindig egy újat, hogy toljad azzal... :) -
bfgbobo #17 a 4-el sztem csak az volt a gáz h PC-n akármilyen vasad volt szaggatott...ha ez ki lesz javitva k.rva jó lesz -
noland #16 Miért nem kínai lesz a főszerplő vagy jappó? Mi ez ha nem faji diszkjrimináció? Busmant a felhőkarcolók dzsungelébe! -
Csaba42 #15 Miért lenne fail? Ha a városoknak "elferdített"-kicsit új neveket adtak, akkor magának a törésvonal nevének miért kellett volna megmaradnia? Persze ez nem támasztja alá a gyerkőc nézetét, de nem is mond neki ellent.
Amúgy meg: kit érdekel? A lényeg, hogy jó stuffa legyen, felőlem Diznei-lant is lehet az új hely neve, csak meglegyen a feeling. :) -
#14 Gáz, hogy bekezdésenként van nyelvtani hiba... -
Bendzs #13 "a szöveg sem ganxtás mint a san andreasban volt..."
A Rockstar mégis azt mondja, hogy afro-amerikai lesz a főszereplő. Akkor ez csak egy dolgot jelenthet: OBAMA LESZ A FŐSZEREPLŐ
Mindenesetre érdekes a feltevésed, mi szerint visszatér a jó öreg Tommy, én mindenképp örülnék neki. :D -
#12 Persze, hogy nem, mert Saint Andrew :D
Gyerek enyhén FAIL :D -
#11 Vice City 1986-ban játszódott
San Andreas 1992-ben
GTA III 2001-ben
Vice City Stories 1984-ben
Liberty City Stories 1998-ban.
A Rockstar megerősítette a trailerben látható karakter nem Tommy Vercetty látható és nem is ő lesz a főhős. nagy kár érte nekem személy szerint a Vice City volt a kedvenc epizódom. A játékban csak Los Santos és az ahhoz tartoznak külső, területek gabonaültetvények, erdők és hegységek lesznek a játszható területek. Őszintén szólva, kétkedve várom az j epizódot nekem anno a GTA IV óriási csalódás volt…
-
sajtosnudli #10 Vice city 80-as évek közepén, SA meg 90-es évek közepe felé. Egyébként Tommy szerintem csak fel fog tűnni(mondjuk mit keresne Los Santosban?). Fasza lenne ha megjelenne az összes főszereplő eg küldetés erejéig:D -
#9 http://irevolutiondesign.wordpress.com/2011/11/06/gta-five-–-leaked-infos-vol-2/ -
#8 "Igen san andreas a képzeletbeli kalifornia, mivel hogy a szent andrás törésvonal mentén van, és hogy van angolul az hogy szent andrás? "
Na hogy? Szerintem nem úgy, hogy San Andreas... :) -
#7 nem tudom honnan vették ezt az afro amerikai szereplőt,sztem rohadtul az a nagydarab fehér csávó lesz a karakter aki a trailerben is van...a szöveg sem ganxtás mint a san andreasban volt...sztem a vice citys Tommy Vercetti lesz a karakter , kicsit öregecskébben. nagyon hasonlít rá a traileres csóka,és a vice ugye kb a 80as évek végén,90es évek elején játszódott,ez meg a képek alapján "napjaink világa" ...telnek az évek:) -
sanyicks #6 Igen san andreas a képzeletbeli kalifornia, mivel hogy a szent andrás törésvonal mentén van, és hogy van angolul az hogy szent andrás? :D De itt úgy tűnik csak los santos(los angeles) lesz a környező dombokkal. -
#5 benzines cuccot leszámítva tetszik
már csak az optimalizációra leszek kíváncsi -
sajtosnudli #4 Na de jó megint niggerkedés lesz -
KillerBlue #3 Mi az hogy San Andreas lesz a helyszíne? San Andreas a három városrész összefoglaló neve volt és már bejelentették hogy ezúttal csak Los Santost kapjuk meg. A megjelenési dátum elméletileg 2012.05.24. legalább is ezt olvastam több helyen. -
kepike35 #2 A Los Santos városrész a San Andreasban jelent meg korábban, ahol egyébként szintén afro-amerikai férfi volt a főhős és lehetőség volt sportolni, gyúrni, stb. A videóban Los Santos tűnt fel, de simán el tudom képzelni, hogy San Andreas lesz az 5. rész címe, helyszíne... Sajnos gondolom legalább egy évet kell majd várni a megjelenésre. -
Mardekár #1 "Ha ezeknek csak a fele igaz, akkor a Rockstar újabb kirobbanó sikert arathat a GTA ötödik részével. Januárban visszatérünk még a programra."
hát éppen ez az... hogy a IV esetében is ment a nagy hype és a mellébeszélés. Én kiámbrándultam a GTA sorozatból. Majd esetleg, hogy egy GTA Online-t bejelentenek, ahol van egy város és ezernyi játékos töltheti be, akkor esetleg visszafordítanám a tekintetem. Bár... ahogyan a GTA 4 multi rendszerét nézzük erre vajmi kevés esély van, hiszen ott is a cheaterek uralkodnak, annyira nem képesek befoltozni a kiskapukat.