24
  • Gauge
    Hehe,ebből látszik mennyire nem vagyunk egyformák:). BF3 grafika faszán sikerült a multi is kibaszott hangulatos, a sok agyatlan játékos és bugok ellenére is. Viszont a Civ5 pont az a játék, amiért rettenetesen sajnálom a pénzt. Egy butított szar lett, rettenetes irányítással és játékmenettel, gyenge grafikával. CivIV még mindig a legjobb stratégiai játék...(bár ennek is vannak hibái természetesen)
  • Herkulles
    Tuningolt voodoo2-vel..
  • Justil
    Na, én meg stílustól függetlenül nem ülök le olyan játékkal egy percre sem játszani, amiben nincs vmi atom komoly single kampány és történetvezetés. Ez van, nem vagyunk egyformák...
  • socheater
    Első ránézésre azt gondoltam, hogy ez még fog menni nekem DOS alatt is, a Voodoo2-esemmel, glideval... Ilyen térképet már láttunk a 90-es évek elején is... Érezni a játékon, hogy keményen dolgoznak rajta. A kérdés csak az, hogy tehetségesek-e a fejlesztők... Pedig a Stronghold Crusaders-t mennyire szerettem. Nem a grafika számít, de ez most leírhatatlanul csúf... Lehet hogy a hétfő teszi?! :D
  • hammerjoe
    Amekkora gépigénye van, ahhoz képest egy kalap fos az egész!! A grafika talán megüti a Stronghold Legends-ét, de nem biztos!!!!! Mondom ezt úgy, hogy mikor telepítettem, automatikusan a legjobb grafikát állította be... Ekkora "zakót" régen láttam már!! Hiába kapkodnak már a javítással (kiadás után 3 nappal már be is jelentették, hogy készül), ez már lefutott meccs! Ha meg nem voltak kész, akkor miért adták ki? Így is vagy háromszor csúsztak a megjelenéssel. Ha jól tudom, akkor a tavasszal kellet volna kijönnie, ehhez képest jött Okt. végén!
    Az egyik legjobb -ha nem a legjobb- stratégiai játékot teszik tönkre. KÁR ÉRTE!!
  • narumon
    "Battlefield 3, Batman"

Egyiket sem a hátam közepére sem. BF3-al még talán nyomtam volna egy kicsit de singlet mindenhol lehúzták multi fps meg teljesen hidegen hagy.
    Pont ez a fő gond, hogy aki egy kicsit is a "gondolkodóbb" játékokat szereti az le van szarva. Idén semmi nem volt csak tucat FPS.
    Najó egy eszembe jutott, azt hiszem a Civ5 az idén jelent meg. Az ért pénzt eddig idén egyedül.
  • narumon
    Melyik? A várósok? :)
  • narumon
    Igen én is ezekben bízom ....
  • Tetsuo
    Egyetertek.
  • plit
    Számomra ez a verzió igen lehangoló.
    Legnagyobb hátránya az hogy nem lehet állítani a játék sebességét valamit hogy a vár az pálcikákból készül (a falaknak bírnia kellene az ostromot de ez sajnos nem így van) a grafika jó viszont az egységek kijelölési hibája elveszi az ember kedvét a dologtól.
    Nem tudom de én azért egy kicsit többet vártam...
  • Vorpal
    Batman: Arkham City bocsánat
  • Vorpal
    Battlefield 3, Batman AAsylum
  • a_n_d_r_e_w
    "hogy hiányzik a skirmish lehetőség"

Eddig olvastam, es ez nem a cikk hibaja. Szamomra egy strategiai jatekban a szabadsag a fontos, es ezt egy tortenetvezerelt kampany soha nem fogja tudni visszaadni. Eddig erdekelt a dolog.
  • Svlad Cjelli
    Nem lett ez egy rossz jatek, csak borzalmasan vontatott es vagy tulsagosan is nehez vagy bun egyszeru.
  • Cat #10
    http://www.stronghold3.com/information?lang=enus

Recommended Processor: 1.8 GHz Quad Core CPU
  • z3d
    Witcher2 sztem elég korrekt lett. SWTOR nagyon várós, Skyrim szintén.
    Szóval azért volt pár jó játék :)
  • H3nG
    a "majd" al pontosan ezt akartam kifejezni
  • tmk
    Diablo majd 2012 elején jön
  • H3nG
    swtor még talán. és majd a diablo ^^
  • narumon
    Csak annyi fűzök hozzá, amit idén már nagyon sokszor kellett volna megtennem; 2011 a csalódások éve. Semmi érdemleges játék nem jelent meg, amit meg vártam azok összecsopott elbaszott fostalicskák lettek... :(
  • Broafka
    hát én az első résszel játszottam (nem a lentebb említett dos-ossal) és nagyon tetszett, meg jó hangulata volt, aztán jött egy pálya, hogy egy maréknyi katonával be kellett venni egy bevehetetlen erődöt. Amikor 3 várfalat kellett volna ledönteni, hogy legalább a városba be lehessen menni, és már kb az első falnál elfogyott minden katonám, na akkor töröltem a játékot.
  • H3nG
    Stronghold crusader még most is előkerül néha koliba. Kár hogy egy ilyen név ilyen silány folytatások miatt kerül a süllyesztőbe.. mind az ig2 mind az ageof2 mind a stronghold jobb sorsra érdemes lett volna...
  • unranked
    Lehet, hogy én emlékszem rosszul, de volt egy DOS-os Stronghold is, ami szerintem baromi nehéz volt, sokszor az első telet se élte túl a városom.

(Miközben ezt írtam, rákerestem, valóban létezik :) 93-ban készűlt, játszott vele valaki ? )
  • jeti00
    'Ajánlott: Intel Quad Core processzor'
    ????
    a képek véletlenül nem az első részből vannak? vagy csak reggelről tűnnek nagyon csúnyának?