"Igaztalanok voltak a Duke Nukem Forever kritikák"
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Bevallom õszintén, hogy nem játszottam a DNF-el. De sok rosszat hallottam róla, így lehet, nem fogom kipróbálni. Az már önmagában nem tetszik, hogy sok mindenben más, mint a DN3D. Nekem az volt a jó, vagyis a legjobb. Nem kellene mindenféle hülyeséggel teletûzdelni a jól bevált formulát. Jármûvezetés, és hasonlók nem nagyon kellenének, vagy nagyon minimális mértékben, de ami miatt a DN3D-nek varázsa volt, a humor, a remek, gyors játékmenet, semmi átvezetõ animáció, csak a puszta játékmenet, ami egy fantasztikus hangulattal társult. Nem kellett oda nagy sztori, és hasonlóak. Persze, fejlõdni kell, de szerintem a Duke Nukemnek volt egy jól bevált formulája, azt meg kellett volna tartani. Az emberek imádták a DN3D-t én is imádtam, sõt, imádom is, fantasztikus játék! Lehet, grafikailag nem valami szép. Bár az EDuke port, meg a HD textúrák és modellek dobnak a grafikán, számomra a hangulata a játéknak így is olyan, mint a sima DN3D-nek.
HL-el összehasonlítani a DN-t? Felesleges, teljesen más kategória, remek játék, fantasztikus AI-val, remek pályatervezéssel és karakterekkel. De teljesen más a játékmenet, mint a Duke Nukemé. Jó hogy nem hasonlítjuk össze a Quake 3-at a COD sorozattal!
Remélem, hogy tanulnak azért a hibákból a fejlesztõk, egy olyan Duke Nukemet akarunk, ami hû a régi játékhoz, a DN3D-hez!
HL-el összehasonlítani a DN-t? Felesleges, teljesen más kategória, remek játék, fantasztikus AI-val, remek pályatervezéssel és karakterekkel. De teljesen más a játékmenet, mint a Duke Nukemé. Jó hogy nem hasonlítjuk össze a Quake 3-at a COD sorozattal!
Remélem, hogy tanulnak azért a hibákból a fejlesztõk, egy olyan Duke Nukemet akarunk, ami hû a régi játékhoz, a DN3D-hez!
pár hónapja egyben végigtoltam a half life sorozat minden részét és a kiegészítõket. sokadszorra. pont ugyanúgy élveztem, mint az elsõ végigjátszáskor. az ai-n speciel még ma is meglepõdtem, különösen a 2. részben, hogy mennyire jó már, igaz az alap klasszikus játék sem panaszkodhat, különösen ha a katonákról van szó. mondhatnám, hogy szinte semmit nem fejlõdött azóta sem ezen a téren a játékvilág.
örök klasszikus.
örök klasszikus.
\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"
"És õszintén megvallva fogalmam sincs, hogy miért van ez a düh, amit a kritikusok a Forever iránt éreztek."
Az igénytelen, trágár, humor nélküli szarkupacot jogosan támadjuk. 😊
Az igénytelen, trágár, humor nélküli szarkupacot jogosan támadjuk. 😊
「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.
azért Duke-nak van néhány megjegyzése a 3D-ben is 😉
De nagyon hiányzott a páncél, az élet csomagok, meg a hegynyi fegyver. Amúgy meg tetszett a játék 😄 Eddig 3-szor nyomtam végig (elsõ végigjátszás, minden extra megszerzése, 4 fegyver erõsebb fokozaton)
De nagyon hiányzott a páncél, az élet csomagok, meg a hegynyi fegyver. Amúgy meg tetszett a játék 😄 Eddig 3-szor nyomtam végig (elsõ végigjátszás, minden extra megszerzése, 4 fegyver erõsebb fokozaton)
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
"Egy mai fiatal rögvest az elsõ résszel kapcsolatban jönne a majdnem zéró fizikával, gyenge AI-val, a fedezékrendszer hiányával, az automatikus gyógyulás hiányával , a Full HD és járulékos elõnyeinek hiányával"
khm khm ezek a hibák mintha a mostani játékfelhozatalban is rendre pontosan feltûnnének :-) pl: bf3 lebegõ tankjai vagy terepjárói, a COD részekre jellemzõ fenomenális forradalmi mesterséges intelligencia, vagy a Fallout NW repülõ radskorpiói stb stb stb.
a lustaság meg azért ennyire ne öltsön már nagy mértéket hogy még egy nyavalyás doboz mögé sem tudnak fedezékbe bújni mostanság és akkor még az automatikus gyógyulásról nem is beszéltem, szerintem most ebbe ne menyünk bele hogy mennyire vált hasznára a mai tps és fps játékoknak.
a hd minõségre és a grafikára meg ballisztikus ívben szarok nem ez adja a játék egyedi hangulatát.
második résszel kapcsolatban meg csak tényleg a hitboxra lehet panaszkodni,(omg nem hittem volna hogy egyetértek még valaha is zolivokkal)ja igen többen is dobálóztak régebben ezzel a rendkívül gyenge kifogással hogy nem szollal meg Gordon, lol nézetek körbe mintha egy doom 3 vagy egy duke nukem 3D vagy esetleg egy queke 4-ben marha sokat csicseregnének a fõhõsök,még napjainkban is jellemzõ(tisztelet a kivétel játékoknak) hogy a dumálás kimerül néhány böfögésben meg fingásban azt kész. 😊
"Ezt azért gondold át"
átgondoltam és a mai fiatalságnak küldenék egy apró videót katt
khm khm ezek a hibák mintha a mostani játékfelhozatalban is rendre pontosan feltûnnének :-) pl: bf3 lebegõ tankjai vagy terepjárói, a COD részekre jellemzõ fenomenális forradalmi mesterséges intelligencia, vagy a Fallout NW repülõ radskorpiói stb stb stb.
a lustaság meg azért ennyire ne öltsön már nagy mértéket hogy még egy nyavalyás doboz mögé sem tudnak fedezékbe bújni mostanság és akkor még az automatikus gyógyulásról nem is beszéltem, szerintem most ebbe ne menyünk bele hogy mennyire vált hasznára a mai tps és fps játékoknak.
a hd minõségre és a grafikára meg ballisztikus ívben szarok nem ez adja a játék egyedi hangulatát.
második résszel kapcsolatban meg csak tényleg a hitboxra lehet panaszkodni,(omg nem hittem volna hogy egyetértek még valaha is zolivokkal)ja igen többen is dobálóztak régebben ezzel a rendkívül gyenge kifogással hogy nem szollal meg Gordon, lol nézetek körbe mintha egy doom 3 vagy egy duke nukem 3D vagy esetleg egy queke 4-ben marha sokat csicseregnének a fõhõsök,még napjainkban is jellemzõ(tisztelet a kivétel játékoknak) hogy a dumálás kimerül néhány böfögésben meg fingásban azt kész. 😊
"Ezt azért gondold át"
átgondoltam és a mai fiatalságnak küldenék egy apró videót katt
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
Gyenge AI a HL1-ben? Emlékeim szerint a katonák tök jól kommandóztak ellenünk,a mai játékok 99%-ban az elõre scriptetl AI nélküli játékmenet jóval ostobább...
Egyébként a Duke Nukem egyetlen baja hogy érezhetõen kifogytak az összes létezõ 5letbõl az idegen királynõ megölése után és egy monoton unalmas szemétté válik a játék,állandóan ismétlõdõ elemekkel (még új fõszörnyre sem futotta az után).
Egyébként a Duke Nukem egyetlen baja hogy érezhetõen kifogytak az összes létezõ 5letbõl az idegen királynõ megölése után és egy monoton unalmas szemétté válik a játék,állandóan ismétlõdõ elemekkel (még új fõszörnyre sem futotta az után).
hát aki tudja minõség annak szerintemtovábbra is csak a valve hitboxával lenne gondja
"valljuk be a grafikán kívül nemigazán lehet mibe belekötni 😊"
Ezt azért gondold át...
Egy mai fiatal rögvest az elsõ résszel kapcsolatban jönne a majdnem zéró fizikával, gyenge AI-val, a fedezékrendszer hiányával, az automatikus gyógyulás hiányával , a Full HD és járulékos elõnyeinek hiányával, stb. stb.
A második résszel kapcsolatban is jönnének azért kritikák.
Ezt azért gondold át...
Egy mai fiatal rögvest az elsõ résszel kapcsolatban jönne a majdnem zéró fizikával, gyenge AI-val, a fedezékrendszer hiányával, az automatikus gyógyulás hiányával
A második résszel kapcsolatban is jönnének azért kritikák.
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
"Vajon a Half-Life a mai világban olyan értékeléseket kapna, mint amikor megjelent?"
lehet hogy nagy értékelések nem is de 80% felettiek szinte biztos hogy repkednének ha újra tesztelni kellene az elsõ részt.
valljuk be a grafikán kívül nemigazán lehet mibe belekötni 😊
lehet hogy nagy értékelések nem is de 80% felettiek szinte biztos hogy repkednének ha újra tesztelni kellene az elsõ részt.
valljuk be a grafikán kívül nemigazán lehet mibe belekötni 😊
Mackószanitéc! ignored list: pares,tetsuo,
öccse , nem kultuszt vártak az emberek csak minõséget , nem sikerült , get on with
Szerintem azon az alapon akarja a Half-life -hoz hasonlítani mert ugye a gearbox csinálta a kiegészítõjét az Half-life😮pposing force-t.
Hihetetlen, hogy ***egy játékvállalat társalapítója*** két egymástól teljesen különbözõ játékot hasonlít össze.
1.) Ha már 15 évig készítették a játékot, ne csodálkozzanak azon, hogy az embereknek nagy elvárásaik voltak/vannak azzal kapcsolatban.
2.) A Duke Nukem-et nem lehet összehasonlítani a Half-Life egyetlen részével sem. Hiába mindkettõ FPS. Az FPS egy nagyon tág kategória. A Duke Nukem nagyjából egy "mész és lõsz" játék minimális (vagy még annyi sem) sztorival, a Half-Life pedig egy remek sztorival rendelkezõ játék, ahol igaz nincs 30 fegyver és 75 különbözõ gyilkossági módszer, de rendkívül élvezhetõ (nem is beszélve arról, hogy rengeteg rajongó reménykedik egy 3. rész /vagy legalább az Episode Three/ kiadásában)...
1.) Ha már 15 évig készítették a játékot, ne csodálkozzanak azon, hogy az embereknek nagy elvárásaik voltak/vannak azzal kapcsolatban.
2.) A Duke Nukem-et nem lehet összehasonlítani a Half-Life egyetlen részével sem. Hiába mindkettõ FPS. Az FPS egy nagyon tág kategória. A Duke Nukem nagyjából egy "mész és lõsz" játék minimális (vagy még annyi sem) sztorival, a Half-Life pedig egy remek sztorival rendelkezõ játék, ahol igaz nincs 30 fegyver és 75 különbözõ gyilkossági módszer, de rendkívül élvezhetõ (nem is beszélve arról, hogy rengeteg rajongó reménykedik egy 3. rész /vagy legalább az Episode Three/ kiadásában)...
"A Duke Nukem Forever egy old-school játék és nem hasonlít a mai modern alkotásokra."
Nem az a gond, hogy nem olyan mint a mai jatekok, hanem hogy szar, es meg unalmas is.
"És õszintén megvallva fogalmam sincs, hogy miért van ez a düh"
Mert meg atlagosan gyenge jatekoknal is sokkal gyengebb lett.
Ha semmit sem csinaltak volna a 15 eves jatekkal, csak grafikailag felujitjak, az is jobb lett volna, mint ez a mostani.
Nem az a gond, hogy nem olyan mint a mai jatekok, hanem hogy szar, es meg unalmas is.
"És õszintén megvallva fogalmam sincs, hogy miért van ez a düh"
Mert meg atlagosan gyenge jatekoknal is sokkal gyengebb lett.
Ha semmit sem csinaltak volna a 15 eves jatekkal, csak grafikailag felujitjak, az is jobb lett volna, mint ez a mostani.