13
Sanctum - FPS tower defense
 • gandrus
  #13


  Szerintem ez egész jó kis elrendezés a Bridge nevű pályára. :)
  Hardon egyedül simán ment így.
 • GameOne
  #12
  Steamen ingyenes volt, kipróbáltam, hát nem erősségem a tower defense, de aki nem tudja milyen az annak itt egy kis betekintő.

 • gandrus
  #11
  Akiknek tetszett a Sanctum, azok figyelmébe:

  Sanctum 2.

  Elérhető május 15-től.
 • gandrus
  #10
  Nem lett volna türelmem hozzá. :)

  Egyszer indított haver ilyen végtelenített játékot, amikor is vagy 3 órán keresztül játszottunk az adott pályán, és a negyven-valahányadik vagy ötven-valahányadik hullámig jutottunk, de addigra már nagyon untuk, meg késő is volt, így abbahagytuk.
 • MerlinW
  #9
 • Optimus Prime
  #8
  Én tradeltem metalért, a játékot meg GMG-n vettem. Becseréltem a két ingyen játékot, amit a nyáron adtak.
 • gandrus
  #7
  Megvettem az összes dlc-t 1.29 GBP-ért, amikor 75% off volt. :D
 • Optimus Prime
  #6
  Én is Insane-n akartam, de aztán inkább hagytam normalon, néhol még így kis nehéz. De ha megvan a Violator DLC-d sokat segít.
 • gandrus
  #5
  Nagyon jó móka a játék 2,3 és 4 játékossal is, csak normalon túl könnyű, úgyhogy a nehéz fokozattal fogunk küzdeni azt hiszem. :)

  Nehézen is megy pár pálya már, némelyik viszont durva azon a fokozaton.
 • gandrus
  #4
  Most vettem egy négyes csomagot. Kap egyet bátyám, meg haverok. Egyelőre singleben próbáltam, és tetszik. Valószínűnek tartom, hogy coopban is marha jó lesz. Amúgy 5.24 GBP most a négyes csomag, szóval igazán olcsó.
 • Optimus Prime
  #3
  Végre, áprilisi a játék és még nem volt fóruma. Nemrég gondoltam rá nyitok neki. GMG-n sikerült ingyen megvennem. Nagyon jó, bár nehezebb, mint az átlag tower defense-k. :/
 • Guren
  #2
  steamen most féláron van
 • zorrobomber
  #1


  Az Unreal Engine 3 alatt futó program egy FPS nézetű Tower Defense játék.
  A készítők sok frissítést adtak ki a megjelenés óta, a legnagyobb talán a Július 7-én érkezett 4 fős kooperatív mód mely lehetővé teszi az egyjátékos mód mellett a 2-3-4 fős többjátékos élményt.
  Jelenleg 5 pálya érhető el , de ebből 2 már frissítésként érkezett a játékhoz megjelenés után.
  Steam szükséges a futtatáshoz mivel Steamworks alapon működik. Csatlakozni szerverekhez a beépített keresővel lehet de szabadon is indíthat bárki új szervert. Ezen felül ismerősökre lehet csatlakozni vagy IP cím alapján is megoldható.

  Bővebben a játékmenetről:
  FPS nézetből irányítható karakterünk Skye névre halgat, egy Elit Katona szerepében azért küldték ki a harcmezőre hogy megvédje szülővárosát , egy Elysion One nevű várost.
  Célunk a Tower Defense játékokból megismert központi mag megvédése a hullámokban érkező ellenséges hordától, talajon és levegőben egyaránt. Itt azonban nekünk is lehetőségünk van fegyverrel a kezünkben pusztítani az ellent , besegítve a tornyoknak e nemes feladatban. Belső nézetben a pályán mászkálva kell megépíteni a torlaszoló blockokat, ezek tetejére pedig lehet építeni a különféle tornyokat úgy , hogy mindenképp legyen egy szabad földi út a központi mag felé.
  Fegyvereinket és tornyainak is szabadon fejleszthetjük az adott kör végén kiosztott forrás pontokból. Fontos megjegyezni hogy korlátlan idő áll rendelkezésre egy kör után a pályát módosítani, eladni is lehet megépített blockokat és tornyokat is. Online koop játék esetén mindegyik játékosnak készen kell állnia a kezdéshez de az aktuális Host kidobhat bárkit a saját bulijából.
  Grafikailag is megfelelő színvonalat képvisel a játék ebben a kategóriában, az UT3 Engine megfelelő részletességet nyújt , változatos pályákon.
  Természetesen a nehézségi szint változtatható valamint a hullámok száma is, akár végtelenre.