WP7: mobil a Lenovótól, játékok az EA-tól
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sztem meg az ájfón-ra mert lapos meg van kijelzõje
Csak nekem tûnik úgy, hogy formailag kísértetiesen hasonlít a Nexus S-re?
"A megjelenési idõpontról nem szóltak, az viszont biztos, hogy ezek exkluzív alkotások lesznek"
Mármint a Chillingo félék lesznek exkluzívak? Mert, hogy a többi ott figyel appstoreban...
Mármint a Chillingo félék lesznek exkluzívak? Mert, hogy a többi ott figyel appstoreban...
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
"A megjelenési idõpontról nem szóltak, az viszont biztos, hogy ezek exkluzív alkotások lesznek, vagyis nem biztos, hogy a debütálást követõen idõvel más gyártók okostelefonjain is elérhetõk lesznek."
Fülest kaptam. Egy titkos belsõ forrás szerint, amennyiben nem kerülnek a terroristák kezére(az a 20 játék), vélhetõleg elérhetõek lesznek más gyártók okostelefonjaira is. Fontosnak tartottam elmondani.<#mf1>#mf1>
Fülest kaptam. Egy titkos belsõ forrás szerint, amennyiben nem kerülnek a terroristák kezére(az a 20 játék), vélhetõleg elérhetõek lesznek más gyártók okostelefonjaira is. Fontosnak tartottam elmondani.<#mf1>#mf1>