3
  • sathinel
    #3
    Tablet jó dolog, főleg hogy már mennek a steam játékok. Én azon nyomom és elég jól el lehet vele szórakozni Onlive.co.uk.

    A hátránya számomra is hogy még alig tudnak valamit, de ez a cloud-al vagy jobb procikkal, fejlesztésekkel javulhat.

    A lényeg hogy legyen korlátlan internet mobil eszközökre és akkor nincs vele gond. billentyűt, egeret meg hozzá lehet kötni tehát egy laptop nem igazán nyújt többet már. Ha munkára kell laptop, akkor az más azt még szerintem egy ideig nem fogja űberelni. Gondolok itt photoshop, stb progikra, nem world:D De lehet ez is megoldható lessz a cégnél egy szerverrel ami cloud-ként futtatja a megfelelő progikat.

    Cloud elég jó csak jó internet a lényege.

    játszottam mostanában elég sokmindennel rajta, szerintem pár év és nagyon jó lessz.
  • Voltan
    #2
    Most igen. De minden újítás így kezdődik. Minek nekünk a robbanómotor, mikor a gőz olyan jó. Minek nekünk a gőz, mikor a vitorla és a ló olyan jó.
    Vagy akár, minek ez az MP3 hülyeség, amikor ott van a jó kis Discmanem. Á, ez a DVD dolog soha nem fog elterjedni, túl drága, és minden megvan VHS-en.

    Folytathatnám.

    Várd csak ki a végét.
    Jelzem, nekem sincs tabletem, nem is tervezem. Asztali jó kis masszív gépem van. De a fentiek attól még igazak. Százszor megtörtént, nem látom okát, hogy most másképp menne.
  • Ravkin
    #1
    Gyenge hatásvadász cikk, kenyérsütésben mi is jobb vagyunk mint az intel meg a microsoft. A viccet félretéve, ezek a tablet mobileszközök inkább csak a luxus kényelmi kategóriába tartoznak. Ha valaki komolyabb gépet akar azért vesz egy laptopot, netán asztali gépet, a két dolgot nem elegáns összemosni egymással.