2012-ben jön a Mechwarrior Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hát szerintem a magyar cikkben azt irták hogy ingyenes lesz, és nem lesz mikro.

Csak a cikkböl idéztem. 😄

Lyttle trol reptoid...

😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

az univerzumban nincs ingyen ebéd, a játékiparban meg pláne big mouth, lill brain child...
whats your problem liitle man?

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

..jó de róla tudjuk
Sippie
Érdekes, hogy ingyenes... azért remélem az online nem csak egymás elleni, hanem valami jó kis 4 fõs coop-os storyt is tartalmaz majd.
Inkább az aki nem olvasta el az eredeti blogot rendesen és rosszul fordította.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

....hülye e vagy ? <#banplz>
Nem lesznek pénzért vehetõ cuccok a játékban amelyek jogtalan elõnyhöz juttatják a másikat. Ugye a jó minõségi fordítás 😊

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

bitch please
"Úgy tudom mikro lesz az egész"

cikk:
"nem lesznek pénzért megvásárolható extra cuccok a programban"

Ezt ki mondta hogy tejesen ingyenes lesz? Úgy tudom mikro lesz az egész.

Vagy reklámok vagy valami. Gondolom valahogy csak termelnie kell bevételt a játéknak.
Ingyenes, és nincs mikro? Akkor sok dlc lesz hozzá? :S

Teljesen testre szabható lesz a kinézet hogy miként fested és milyen felségjelzést raksz rá. Vagyis ezt írták.

Remélem nem erõltetik a mindenáron 4fõs csapatokat. Ismeretlenül bekerülni egy rakás idióta közé elveheti az ember kedvét.

Oké hogy fegyvereket nem lehet venni vagy alkatrészeket, de szerintem esztétikai tuningot vehessen aki akar, mert így a gyökkettõ bevétel miatt kérdéses lenne a játék életképessége hosszútávon. Vagy esetleg míg "autopilótával" haladunk a-b pontok között megy valami reklámokkal telepakolt mûsor a kabin kistévéjén? 😊