MaffiaVezér | Online

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

V43 1105
<#banplz> Lehet zárni a topikot .. <#wave>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Carlos
Sikeres ez:

Összes maffiózó: 30 Online maffiózó: 1

Þór vígi þessi rúnar

tmp
Ilyen gagyi szöveg effekteket olyan valaki csinál aki 1-2 hete használ PS-t, ez nagyon lerongálja az összhatást.

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

StephenKing
Valami eredetibbet kellene kitalálni ebbõl a fajta játékból ott van a Maffiozo,Netmaffia,Emaffia egyre csökkenõ játékosszámmal. Ezek a játékok kielégitik az ilyen fajta játékokkal játszok igényeit. E miatt nem sok jövõt jósolok a Maffiavezérnek. A maximum amit el lehet vele érni pár száz beregelt játékost akiknek kb 10% lesz aktiv abból meg ugye sok pénzt nem lehet kivenni.

Ahogy élsz annyit érsz. Hajrá Diósgy?r & Amunt Valencia!!

Olyan emberek írjanak akik nem fikázni akarják inkább észrevételeket mondjatok ,hogy jobb legyen és akkor nem lesz mit fikázni. De még beta fázisban van szóval nem ez a végleges.
sapkafej
most komolyan. 10+ éve menõ volt a teveklub, azóta meg mindenki a koppintásaiból akar "megélni". ez a hullám nem lecsengett már 82332 éve?

György

Nem én csináltam. Nekem tetszik, csak magánvélemény. Végre van valami, amiben valós helyszínek vannak. Semmi közöm a játék készítéséhez.
tmp
fuh de gagyi, te csináltad? fasza a banner<#idiota>

vlala egy szaros kiírtásraérett zsidó

Bence94
hogy mennyire utálom ezeket a szarokat! 44négy

GTA V Több patchet kevesebb \"next weeket\" kedves DICE..

Met
reklám?

\"If in doubt, flat out!\" Colin McRae

*egyelõre

Maximus4
Ez az "eredeti" maffiozo harmatgyenge lekoppintása <#levele>

"Az út fontosabb,mint az uticél" "A gonosz gy?zelméhez az kell,hogy a jók ne tegyenek semmit" "Tégy jó dolgokat és jó dolgok történnek veled"

Sziasztok!
Találtam egy most nyílt, új böngészõs játékot, ami teljesen magyar fejlesztésû. Maffiavezér a neve, www.maffiavezer.eu címen éritek el. Nekem nagyon tetszik egyenlõre.