13
MaffiaVezér | Online Böngészős MMORPG Maffiózós játék
  • V43 1105
    Lehet zárni a topikot ..
  • Carlos
    Sikeres ez:

Összes maffiózó: 30 Online maffiózó: 1
  • tmp
    Ilyen gagyi szöveg effekteket olyan valaki csinál aki 1-2 hete használ PS-t, ez nagyon lerongálja az összhatást.
  • StephenKing
    Valami eredetibbet kellene kitalálni ebből a fajta játékból ott van a Maffiozo,Netmaffia,Emaffia egyre csökkenő játékosszámmal. Ezek a játékok kielégitik az ilyen fajta játékokkal játszok igényeit. E miatt nem sok jövőt jósolok a Maffiavezérnek. A maximum amit el lehet vele érni pár száz beregelt játékost akiknek kb 10% lesz aktiv abból meg ugye sok pénzt nem lehet kivenni.
  • Nexux
    Olyan emberek írjanak akik nem fikázni akarják inkább észrevételeket mondjatok ,hogy jobb legyen és akkor nem lesz mit fikázni. De még beta fázisban van szóval nem ez a végleges.
  • sapkafej
    most komolyan. 10+ éve menő volt a teveklub, azóta meg mindenki a koppintásaiból akar "megélni". ez a hullám nem lecsengett már 82332 éve?
  • Pitkany
    Nem én csináltam. Nekem tetszik, csak magánvélemény. Végre van valami, amiben valós helyszínek vannak. Semmi közöm a játék készítéséhez.
  • tmp
    fuh de gagyi, te csináltad? fasza a banner
  • Bence94
    hogy mennyire utálom ezeket a szarokat! 44négy
  • Met
    reklám?
  • hugopareiros
    *egyelőre
  • Maximus4
    Ez az "eredeti" maffiozo harmatgyenge lekoppintása
  • Pitkany
    Sziasztok!
    Találtam egy most nyílt, új böngészős játékot, ami teljesen magyar fejlesztésű. Maffiavezér a neve, www.maffiavezer.eu címen éritek el. Nekem nagyon tetszik egyenlőre.