16
Cpanel mysq kapcsolatok hozzáadása
-
Portosz1 #16 sajnos nem. -
yeeenky #15 Sikerült megoldani? -
Portosz1 #14 az első megoldás nem jó, mert ha belinklelem, automatikusan a cpanel bejelentkező oldalára fogja tenni.
A második megoldás a legvégső lesz, ha nem jön össze a cpanellel. -
karajjj #13 megnézed, hogy honnan nyitja a myadmint, és közvetlenül azt linkeled be, így meg tudod kerülni a cpanelt, vagy ahogy már írta más is, teszel fel saját myadmint -
Portosz1 #12 van olyan tárhelyed, amin cpanel van és működik független myadmin?
Csak mert a szolgáltató mondta, hogy ezt cpanelben nem lehet megoldani. -
#11 Legegyszerűbb megoldás, hogy leszedsz egy phpmyadmin-t, bevágod a www rootba valami könyvtárba, pl.: myadmin. Utána a user pedig a www.domain.xy/myadmin -nal eléri. -
karajjj #10 nem a cpanel hibája, hogy a szolgáltató baszott rendesen megcsinálni a dolgot, viszont mindenképpen lennie kell a phpmyadminnak külön bejelentkező felülete, érdekes egy szolgáltató lehet... -
Portosz1 #9 mégis vannak ilyen funkciói.
Pl. a mappákat szépen szét lehet osztani különböző FTP loginokra és működik is. -
yeeenky #8 A cPanel nem arra lett kitalálva hogy osztani lehessen több felhasználó között. Erre van a WHM. -
Portosz1 #7 azt nem értem, hogy miért lehet kiosztani az adatbázisokat felhasználóknak, ha nincs külső bejelentkezési felülete.
Ennek így nincs értelme. CPANEL szoftverhiba? -
Portosz1 #6 ezen már túl vagyok. -
yeeenky #5 Ezt nem fogod tudni megoldani, legalábbis én nem tudtam. -
#4 Elvileg pedig be kéne neki. Mikor rákattolsz olyanra, hogy phpmyadmin, nézd meg mi a link és küld el neki. -
Portosz1 #3 nincsen aloldal.
Írtam a rendszergazdának, azt írta, hogy a myadmint csak a cpanelbe történő bejelentkezés után lehet elérni. -
karajjj #2 biztos, hogy valamilyen aloldallal is el lehet érni a myadmint -
Portosz1 #1 Adott egy cpanel felület, amelyhez tartozik egy myadmin felület adatbázisokkal.
A cpanel felületen a MYSQL ADATBÁZISOK menüjében lehetőség van arra, hogy egy felhasználót bizonyos adatbázisokhoz felvegyek.
Itt jön a gond....
Hol tud bejelentkezni az az user a myadminba, akit felvettem a bizonyos adatbázisokhoz?
Mert alap esetben a myadminba történő belépéshez be kell lépni az a cpanelbe is....