Szex szempontjából elsőre durvára sikerült az Alkonyat 4
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hdo és kalaposO1 ebböl már nem dumáljátok ki magatokat, buzik vagytok mindketten, menjetek szobára LOL
Most te ezt csak csinálod, vagy tényleg ennyire hülye vagy? Nem csak szexjeleneteket vágnak ki PG-13-mas rating miatt, mindenféle véres jelenetet is.
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Most komolyan a Terminátor 4-ben akarsz falloszokat látni? Nem vagy kicsit beteg? Könyörgöm, attól miért lett volna jobb? Az elsõ rész a többségnek nem a meztelen Schwarzenegger miatt tetszett.
Most elsõsorban marhára nem erre a filmre gondoltam, az egész Twilight úgy szar ahogy van szvsz, de rengeteg film ott bukott, hogy semmi normális jelenet nem volt benne ami meg amúgy jellemzõ vagy a sztorira, vagy az elõdjeire. Terminator 4 ismerõs? Tipikus példája!
Mellesleg miért pont a falloszt hozod fel mikor van abban a vágott jelenetben nõ is? Buzi-e vagy?
Mellesleg miért pont a falloszt hozod fel mikor van abban a vágott jelenetben nõ is? Buzi-e vagy?
Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?
Persze, mert a minõség attól függ, hogy belengetnek-e egy nagy falloszt a nézõ képébe, vagy sem. Buzi-e vagy?