37
CastleVille by Zynga
  • Noodlee
    Nekem is jól jönne egy pár szomszéd :)
    Akit érdekel jelezze plz.
  • golyor1
    Sziasztok,szomszédokat keresünk: Castleville

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000871346153
    https://www.facebook.com/profile.php?id=100003311477636
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100000716776721
  • Renncy
    Sziasztok, szomszédokat keresek: castleville, cityville, smurfs & go
    [email protected]
    http://www.facebook.com/NagyRencsi
  • panda0518
    Sziasztok!
    Szeretnék szomszédokat:)
    [email protected]
  • HammeRed
    Üdv mindenkinek!

Szomszédokat keresek.
    [email protected]

köszi
  • ildika
    Köszi :)
  • Lonni
    építeni kell kastély elemeket falakat, royal buildinget olyan dolgokat ami mellet van egy kis "castle" ikon.
  • ildika
    Sziasztok!
    Segítsetek nekem, hogy lehet Castle szintet növelni? Erre nem tudok rájönni... Előre is köszi :)
  • Lonni
    ismerősök kellenek a megépítéséhez.

Adry9187 felvennélek, de nem sikerült e-mail cím alapján megtalálni.
  • ximo
    Sziasztok épitettem egy maidens tower ott mit kell ismerősöket meghivni? mert ha rá megyek és ki jönnek a nevek sok ismerős ott sincs aki castlevillezik segitsetek létszi
  • Lonni
    felvetelek.
  • Kata
    Csak egyesével lehet, és a raktáradba se tudsz berakni semmit amit már egyszer kitettél. Nem szeretem én sem, de ez van.
  • xxdani
    Sziasztok. Területet akarok rendezni. Csak egyessével lehet ? valamint nem lehet a saját store-omba belepakolni általam már megvett dolgokat pl kerítés?
  • Adry9187
    Sziasztok! Nekem nagyon tetszik ez a Castleville. Csak sajnos hiába van több mint 100 ismerősöm, valahogy egy sem akar ezzel játszani:( összvissz 2 szomszédom van csak. Ezért szomszédokat keresek! Írj erre a címre, ([email protected]) ha vegyelek fel a facebook-on, hogy utána szomszédom lehess. Kölcsönös segítségért:) köszi! légyszi írjatok!!!! kellenek a szomszédok!

Adry
  • Lonni
    nekem is, királyság!
  • Carlos
    jaja. nekem össze is akadt az újakkal.
    Hirtelen mind kész lett...
  • Lonni
    Új questek vannak.
  • Lonni
    Nekem most kezd belassulni a dolog, van egy olyan questem, hogy gyüjtsek 20x logging és mining campből, amik 2,5 óránként adnak fát és kőt...
  • Carlos
    9 / 296

p.s.: Ha valaki nem jött volna még rá, be lehet zárni a karaktert (én 4 hordót raktam köré) és akkor nem rohangál jobbra balra, hanem kapcsiból elkezdi a munkát. (a'la farmville)
  • Lonni
    sok módon lehet kapni energiát.

magadnak gyártasz, segítesz másoknak, és neighbour requestből.

Nekem csak az elején voltak engergy problémák.

lvl 11 vagyok a castle színtem 476.

Ti?
  • Carlos
    Elég lassúcska a játék. 5 percenként 1 energia... :(
    Amúgy nem rossz, el lehet vele lenni.
  • Lonni
    már meg van, de még nem raktam ki.
  • Carlos
    Ne felejtsétek el felvenni a rewardokat a legalsó linken található Hapiness Meter-ről!
  • Lonni
    http://www.facebook.com/profile.php?id=100002795342286
  • Lonni
    Hajrá :)
  • Carlos
    Hajrá...
  • Lonni
    No, az egyik forrás az írja, hogy ma (pénteken érkezik) a másik forrás, hogy november hónapban érkezik a következő 2 hét múlva.
  • Carlos
    Azt is meguntam vagy 2 hét után... :(
  • Lonni
    Nagyon megszerettem a Zyngat amikor bejelentették az Empires & Allies játékot, és aznap meg is jelent, kár hogy mostanában nem így szokták...
  • Carlos
  • Lonni
    alterego-t használok, mert engem is zavar, ha tele van a rendes falam játékfelkérésekkel, és hogy állandóan spamelem a rendes barátaimat felkérésekkel, így viszont csak olyanok kapják meg a felkéréket, akiket egy "add me" forumon rámtaláltak, vagy én rájuk találok, ez nem zavar tehát annyira.

Minden social gaming ezen alapul, aki meg nem szereti pénzért vehet magának in game currency-t amivel ki tudja pótolni. Én mondjuk még nem vettem pénzért semmit, nem belőlem élnek :D
  • Carlos
    Hát a szósöl gémingnek ez az átka.
    Amúgy meg lehet tiltani, hogy az xy játék nálad ne jelenjen meg és akkor nem látod a cseszegetéseket.
  • Broafka
    az összes zínga játékkal az a legnagyobb baj, hogy kérj a barátaidtól 10 sütit, oké, most kérj 30 almát, most 100 fűnyírót, és mindenki postolja kifelé a hülye "kérlek adj fűnyírót" üzenetét. Az összes játéka arra megy rá, hogy cseszegesd a facebookos haverjaidat
  • Lonni
    Fontos még megemlíteni szerintem, hogy az age of empires 1 vagy 2 rész fejlesztői brigádja is dolgozik a CastleVille-n. Lehet legyíten, hogy facebook-on rossz "játékok" vannak, de ha ők is ezzel foglalkoznak, csak bízni tudok abban, hogy valami finom sül ki.
  • Lonni
    Más lesz, az biztos, ezt úgy képzelem mint a cityville (városépítés). De lesznek benne "beastiek" amik a várat megtámadják, ami az Empires & Allies-ból ismerős. A 2 mixe.
  • Carlos
    Remélem normálisabb lesz, mint az Adventure World vagymi, amit 2 hét után meguntam.
  • Lonni

A Ville sorozat 5. tagja. Soon megérkezik a facebookra.

Interjú szerint mmorpg jelegű játékmenet is lesz benne.

A játék facebook oldala, likeold Te is.