Már itthon is lehet filmeket nézni az iTunes-on
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
i, mint irónia? Nézd meg, mire válaszoltam.
zetotraktor, barominagy bukta az iTunes, tényleg. Hol élsz te?! 😄 Szeretnék én ekkora buktában részvényes lenni!
Mindazonáltal majd akkor fogok filmet kölcsönözni onnan, ha szinkronosak lesznek.
Mindazonáltal majd akkor fogok filmet kölcsönözni onnan, ha szinkronosak lesznek.
Nem hiszem, ezért is akkora bukta az iTunes.
" ha eltekintünk az éppen aktuális akcióktól, akkor régebbi filmek esetében 8-10 euróba kerül ( 2400-3000 forint)"
Hö hö hö,mennyit spórolunk,hiszen a legtöbb csatornán szinte csak régi filmeket vetítenek 😊
Hö hö hö,mennyit spórolunk,hiszen a legtöbb csatornán szinte csak régi filmeket vetítenek 😊
Ha mar penzt adok egy filmert, elvarnam, hogy barmin lejatszhato legyen. A haloszobaban a TV-re csak egy wifis WDTV Live van kotve, amivel elerem a szamitogep vinyojan levo filmeket. Ha jol ertem, az iTunes-on megvett filmet nem tudnam ott nezni, csak a torrentrol letoltotteket... Fasza. (persze, majd rohanok venni egy Apple TV-t, ami meg MKV-t nem hajlando lejatszani)
Egyebkent ennyiert akkor se kene egy film, ha meg a telefonomon is le tudnam jatszani a villamoson ulve.
Egyebkent ennyiert akkor se kene egy film, ha meg a telefonomon is le tudnam jatszani a villamoson ulve.
Van olyan elmebeteg, aki ezekért a DRM-es szutykokért hajlandó egy fillért is adni?