Komoly hibáktól hemzseg a Battlefield 3

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Eheh, józan ésszel homlokegyenest szembe...

Csak és kizárólag a netes multiért éri meg fizetni. Singleplayer játékra költeni ablakon kiszórt pénz.

Julius Caesar
Akkor megéri a tesztereket fizetni, bétát futtatni, ha elsõ nap úgyis egy bughalmaz lesz 😄

... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...

IMYke2.0.0.0
Battlefield release timeline

1999 Codename Eagle
2002 Battlefield 1942
2003 Battlefield 1942: The Road to Rome
2003 Battlefield 1942: Secret Weapons of WWII
2004 Battlefield Vietnam
2005 Battlefield 2
2005 Battlefield 2: Special Forces
2005 Battlefield 2: Modern Combat
2006 Battlefield 2: Euro Forces
2006 Battlefield 2: Armored Fury
2006 Battlefield 2142
2007 Battlefield 2142: Northern Strike
2008 Battlefield: Bad Company
2009 Battlefield Heroes
2009 Battlefield 1943
2010 Battlefield: Bad Company 2
2010 Battlefield: Bad Company 2: Vietnam
2010 Battlefield Online
2011 Battlefield Play4Free
2011 Battlefield 3

Wikipedia

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Az ám "henteljünk" ész nélkül volt a BC 2 is, bizony ám (pff) A kommented meg az "írjunk valamit ész nélkül" kategóriába csöppent. További szép napot...
Manapság melyik játék nem hemzseg hibáktól 0 day minden platformon? Megveszi az ember a játékot feltelepíti elsõ dolga hogy patchel.

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Pedig vannak jól kidolgozott single fps-ek is, mint Bioshock vagy Stalker.
narumon
Nem, pont ezért nem is játszom CS-vel. FPS úgy kompletten nem érdekel mint mûfaj, de a COD-ok single része nagyon jó volt (fõleg a MW) ezért azt megvettem. Viszont multizni soha nem fogok vele, ezért ha a BF3 szinte multi only akkor nem veszem meg. Ilyen egyszerû. Ha multizok akkor azt SC-nek hívják vagy WOW-nak.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

áá egyetlen single amit toltam lövöldözõsben az a the saboteur volt single többi meg kb witcher meg 10 évesen diablo .p
Én jobban szerettem botok ellen tolni. 😄
😄DDDDDDDDDDDDDDDD

Te a CS-t is singleben tolnád?

narumon
Akkor a single szar? Mert multiban nagyon nem érdekel a lövöldözés, ha nincs normális single akkor ez részemrõl már felejtõs is.

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

BFBC2-tõl ki fagy a gép teljesen...ez kb fél éve amióta a jobb gépre lett felrakva...
Piszkos  Fred
Úgy imádom az ilyen turbógyerekeket, akik leszedik a játékot torrenten, végigtolják a kampányt, és a single alapján ítélik meg a multis játékot 😄
A BF sosem szólt a singlerõl, még annyira sem, mint a CoD 😄 Örüljetek neki, hogy a pénzetekért kaptok még egy pár órás kampányt is (jó, tudom hogy nem vettétek meg, na. de akkor ne járjon a pofátok). Tudom, hogy közel sem tökéletes ez a játék, de még mindig kiemelkedik az FPS-ek közül.

Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.

Erre szoktak mondani, hogy izlesek es pofonok. Nekem pl. kifejezetten tetszik. Es rajtam kivul meg sok mas 100000 vagy meg több jatekosnak, akik megvettek a sima vagy a limited edition valtozatot. Egy hibaval nem talalkoztam a jatek indulasa ota. Siman felraktam, siman beregeltem Originre, siman fel tudtam csatlakozni szerverekre, neha ugyan kidobott, dehat melyik multiplayer nem dobal le neha?
Az meg, hogy henteljünk esz nelkül jatek lenne, hat... Esetleg a Deathmatch jatekmod. De a többiben igenis van letjogosultsaga a taktikanak. En a haverokkal baromi elvezetes csatakat nyomok. Egy multis jatek esetben nem a single jatekresz vegigjatszasa utan kene itelkezni, hisz az ebben az esetben nem mervado a jatek minoseget tekintve.

Ui.: bocs az ekezetek hianyaert, nemet billentyuzetem van.

Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10

jó nézz meg 1 steam napi játékot console meg kit érdekel nem játszható fps versenyszerûen azon , ha meg kapitalizmus akkor sem mérvadó a multi része, bf mindig is multi orientáltabb volt mint a kód
LOL Mellékág. Nem battlefield. Akkor ennyi erõvel a modern warfare sem CoD, csak elé rakták, hogy jobban fogyjon, meg akkor world at war se és persze a black ops se. Nézz utána hány BF jelent már meg! Nehogy azt mondd,hogy csak 3!
JethroHUN
Ez van konzolos gagyi gém... attól mert a legjobb motorjuk hajtja meg mindent szét lehet rombolni attól még nem lesz jó gamma... Nem +18 as korhatárt kéne rá rakni hanem -16osat... :/ BC2 is megvan, játszogattam vele, annyira nem tetszet, ez se fog, ugyan az a 2 majdnem. kivéve a grafot. Ha nem ennyire a "henteljünk" ész nélkül forma játék lenne, akkor év játéka... de így, nem.

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

Amennyiben a Bad Company-re gondolsz az egy mellékág, kifejezetten arra, hogy a konzol piacra betörjenek és nem Battlefield. Odarakták elég a BF nevet, hogy jobban fogyjon, ennyi.

@tomcsa4: A repülõs rész az engem is csak idegesített. Nagyon szar volt.

Öcsi elõbb tanulj meg normálisan írni aztán gyere vissza 😉 Amúgy mindenki úgy köpi itt a statisztikákat mintha õ csinálta volna, ez azért vicces xD

Jaja a grafika zsuper, de egyébként fos. Konzolos faszság hülyegyerekeknek. (Beszáll a repülõbe, nyomd meg az E gobot hogy lecsukja az ablakot - nem értem mi a fasznak szakították meg evvel a filmet, mikor úgyse lehet vezetni a repülõt.) Ma már itt tart a játékipar, film egy-egy gombnyomkodással.

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Kalap szar a játék. Bocsánat, nem játék, hanem film, néha egy kis interaktivitással. (De tudom hogy ma már ez a divat, pláne konzolon. Pörög a film és néha megakad hogy megnyomjunk egy-két gombot.)

Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...

Hát az jó kérdés 😄
cylonflatus
"Ahhoz képest, hogy ez az elsõ BF amiben van single..."

Te mirõl beszélsz?

Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!

Ahhoz képest, hogy ez az elsõ BF amiben van single, annyira nem katasztrófa. Átvezetõ se volt olyan sok, mint mondjuk MW2-ben, mondjuk a történet nem annyira csavaros, de szerintem így is túl erõltetett. Egy ARMA 2 féle campaign lehet jobb lett volna, bár kitudja.

Ja amúgy... irány multizni, abban van a vitamin.

Én még csak az egyjátékos kampányt játszottam ki. Ezek alapján elmondhatom, hogy a grafika szuper hd4770 el is simán elment high-on sõt ultran is csak akkor már elég rendesen megcsappant az fps. Tele van scriptelve, story azt mondom oké elfogadható, ezek ellenére elég unalmas és rövid volt. Sokszor úgy éreztem, hogy egy filmet nézek amiben néha lõhetek is.Többet vártam ennél. Remélem a multy nem fog csalódást okozni.
Na ez azért eléggé felfújt hír. Nálam is van, inkább volt, hogy pályaváltások közben kifagy a játék, nem mûködik a Crossfire, Tehran Highway minden méretben és játékmódban laggol, 2-3 perc játék után "kicked by admin" felirat kiséretében ismét a battlelogon találom magam.
De...
Pályaváltás közbeni kifagyást már kedd óta írjuk EA/DICE fórumon és dolgoznak rajta.
Crossfire problémát az AMD elcseszett CAP3-as profilja okozza/okozta, hétfõn jön új WHQL driver.
Tehran Highway engem annyira nem zavar, van mellette 8 másik pálya.
Kicked by admin dolog a punkbuster miatt van, illetve annak nem kellõen friss verziójával. Viszont ez csak akkor oldódik meg, ha a szerveren is frissítik a fájlokat nem csak kliens oldalon.

Én 25-e óta játszom (VPN-el kikerültem a dátum zárat) és bár ezek a gondok az elsõ 2 nap megõrjítettek, tegnapra sokkal jobb lett a helyzet. Végre betudtam fejezni a Campaignt is, csütörtök este másod magammal végig vittük a Co-op-ot és eddig mintegy 6 órát sikerült multizni.

Külön dícséret a DICE-nak az optimalizálásért. Crossfire hiányában egy 5770-el, HIGH beállításon is élvezhetõ 30+ FPS-el ment a campaign és kisebb pályákon még a multi is. EA viszont teher egy szívességet... fogja az origint és dugja fel magának. Hihetetlen, hogy elsõ indításnál a szerver csatlakozás megkezdésétõl a Deploy gombra való kattintásig eltellik olykor 4 perc is, aminek a fele az, hogy az Origin elinduljon és elindítsa még a BF3-at is. Borzalom. Valami azt súgja, hogy több probléma is az Origin számlájára írható, de ez majd úgyis kiderül.

Összeségében én személy szerint nem bántam me, hogy megvettem. Érzem, hogy jobb lesz, míg a COD már csak egyre szarabb.

Skynet
Cod6-al a napi 50 is sok.....Cod7 ugyan ekkora bukta, a COD4-et a mai napig többen tolják.
Mw3 legfeljebb konzolon lesz siker,pc-n ugyan akkora bukás mint az elõzõ két COD rész multi szempontjából a ritkagyenge butított silány minõség miatt.
Mire a COD megjön addigra megoldják a BF3 problémát. Ugyan ez volt a BFBC2 elsõ 1-2 hetében.
öcsi , cod6 multival naponta ha 50,000 játik az 50,000,000 vm ennyibõl aki megvette
Valóban nem lesz esélye ha szarakodik a BF3 multi nemdebár =D

Nekem egyáltalán el sem indult. Olyan EAs minõségre sikeredett.... megint.
Nem tudok se multzni, se ccopzni, se campaing-t inditani. Gyönyörû!!!!
Pretorian
Nekem is volt, fõleg az aktiváció körül. Nem vívnak csatát, mert a MW3-ból a rajz alapján több fog elmenni, viszont multiban esélye nem lesz a Battlefield mellett. <#duhos2>

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

Hatalmas feelingje van a játéknak..De sajnos nekem is van vele problémám.