Komoly hibáktól hemzseg a Battlefield 3
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak és kizárólag a netes multiért éri meg fizetni. Singleplayer játékra költeni ablakon kiszórt pénz.
... Alea iacta est - Veni, vidi, vici ...
1999 Codename Eagle
2002 Battlefield 1942
2003 Battlefield 1942: The Road to Rome
2003 Battlefield 1942: Secret Weapons of WWII
2004 Battlefield Vietnam
2005 Battlefield 2
2005 Battlefield 2: Special Forces
2005 Battlefield 2: Modern Combat
2006 Battlefield 2: Euro Forces
2006 Battlefield 2: Armored Fury
2006 Battlefield 2142
2007 Battlefield 2142: Northern Strike
2008 Battlefield: Bad Company
2009 Battlefield Heroes
2009 Battlefield 1943
2010 Battlefield: Bad Company 2
2010 Battlefield: Bad Company 2: Vietnam
2010 Battlefield Online
2011 Battlefield Play4Free
2011 Battlefield 3
Wikipedia
Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.
A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Te a CS-t is singleben tolnád?
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
A BF sosem szólt a singlerõl, még annyira sem, mint a CoD 😄 Örüljetek neki, hogy a pénzetekért kaptok még egy pár órás kampányt is (jó, tudom hogy nem vettétek meg, na. de akkor ne járjon a pofátok). Tudom, hogy közel sem tökéletes ez a játék, de még mindig kiemelkedik az FPS-ek közül.
Aki itt erős akar lenni, az olyan, mint a vas. Addig ütik, amíg meleg.
Az meg, hogy henteljünk esz nelkül jatek lenne, hat... Esetleg a Deathmatch jatekmod. De a többiben igenis van letjogosultsaga a taktikanak. En a haverokkal baromi elvezetes csatakat nyomok. Egy multis jatek esetben nem a single jatekresz vegigjatszasa utan kene itelkezni, hisz az ebben az esetben nem mervado a jatek minoseget tekintve.
Ui.: bocs az ekezetek hianyaert, nemet billentyuzetem van.
Acer Predator Helios 700, i9-9980HK, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 2070 8GB, 2TB SSD, 1TB HDD, Win 11 ASUS Rog Strix G17, AMD Ryzen 9 7945HX, 64GB RAM, NVidia GeForce RTX 4080 12GB, 6TB SSD, Win 10
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
@tomcsa4: A repülõs rész az engem is csak idegesített. Nagyon szar volt.
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Örökzöld sláger lett a \"Hol a Start-menü?\", melyet a mai, informatikában dolgozó, az adófizetők pénzén kiképzett, magukat értelmiségnek nevező emberek költöttek. Ennyi konzervatív f@szt...
Te mirõl beszélsz?
Amikor eljő a Fehér Farkas tele, ne egyél a sárga hóból!
Ja amúgy... irány multizni, abban van a vitamin.
De...
Pályaváltás közbeni kifagyást már kedd óta írjuk EA/DICE fórumon és dolgoznak rajta.
Crossfire problémát az AMD elcseszett CAP3-as profilja okozza/okozta, hétfõn jön új WHQL driver.
Tehran Highway engem annyira nem zavar, van mellette 8 másik pálya.
Kicked by admin dolog a punkbuster miatt van, illetve annak nem kellõen friss verziójával. Viszont ez csak akkor oldódik meg, ha a szerveren is frissítik a fájlokat nem csak kliens oldalon.
Én 25-e óta játszom (VPN-el kikerültem a dátum zárat) és bár ezek a gondok az elsõ 2 nap megõrjítettek, tegnapra sokkal jobb lett a helyzet. Végre betudtam fejezni a Campaignt is, csütörtök este másod magammal végig vittük a Co-op-ot és eddig mintegy 6 órát sikerült multizni.
Külön dícséret a DICE-nak az optimalizálásért. Crossfire hiányában egy 5770-el, HIGH beállításon is élvezhetõ 30+ FPS-el ment a campaign és kisebb pályákon még a multi is. EA viszont teher egy szívességet... fogja az origint és dugja fel magának. Hihetetlen, hogy elsõ indításnál a szerver csatlakozás megkezdésétõl a Deploy gombra való kattintásig eltellik olykor 4 perc is, aminek a fele az, hogy az Origin elinduljon és elindítsa még a BF3-at is. Borzalom. Valami azt súgja, hogy több probléma is az Origin számlájára írható, de ez majd úgyis kiderül.
Összeségében én személy szerint nem bántam me, hogy megvettem. Érzem, hogy jobb lesz, míg a COD már csak egyre szarabb.
Mw3 legfeljebb konzolon lesz siker,pc-n ugyan akkora bukás mint az elõzõ két COD rész multi szempontjából a ritkagyenge butított silány minõség miatt.
Mire a COD megjön addigra megoldják a BF3 problémát. Ugyan ez volt a BFBC2 elsõ 1-2 hetében.
Nem tudok se multzni, se ccopzni, se campaing-t inditani. Gyönyörû!!!!
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?