16
NCIS The video game
-
#16 Srácok!
Ha valaki foglalkozott anno a magyarítással vagy esetleg még fenn van a játék,az segítsen már megkeresni jó pár angol szöveget a fordításhoz.
A plot/text_database.xml 2400 sora és a plot/VIDEO_SUBTITLE fájljai kész vannak,de maradt még jócskán lefordítandó szöveg,amiket sehol,semmilyen fájlba nem találok.
Segítsetek! -
#15 -
pocokxx #14 Sziasztok!
Honosításról lehet tudni valamit? Elkezdte már valamelyik csapat? -
#13 Hát szerintem inkább nem volt arra keret, hogy mindenkit megfizessenek, pedig az sokat dobott volna rajta. -
#12 Hmm, most jön a 4. case, itt már azért nem is olyan 1xű. -
#11 Azé a második küldiben már beindulnak a dolgok. -
#10 Talán mert gagyi lett? Amint megláttam szedtem le, h hú de király. 1 óráig igen tetszett, mert a sorozat hangulatát nekem áthozta, az pláne h még a sorozatban felhasznál filmes motívumokat is belerakták. A párbeszédeken lehetett volna még dolgozni, de többnyire sztem jól hozza a valódi szereplők közti kapcsolatokat. DE a játék kevés, túl egyszerű és gyorsan megunható :( nem egy LA Noire (jó túlzás) (^^), mind1 jobbat is kilehetett volna hozni belőle. -
#9 Hát elég gyatra a szinkron, kár hogy csak két színész merte a hangját adni a műhöz. -
Szabi1991 #8 bár a hangulat egész jópofának tűnik :D
-
Szabi1991 #7 amindenit de randaa :DD -
Ironman2 #6 Ez inkább hasonlít egy kalandjátékra,point and click irányítása van. -
Ironman2 #5 Kiváncsi vagyok rá.Nekem már megvan.D -
#4 remélem lesz benne négykezes hekkelés -
Ironman2 #3 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!magon már rajta van az flt verzió,rlslogra is most rakták ki -
Ironman2 #2 -
Ironman2 #1 Meglepően későn, a kilencedik szezon érkeztével kap játékverziót az NCIS.
Az előző évaddal saját nézettségi rekordot is döntő sorozatot a Ubisoft adaptálja a létező összes platformra. Az október 28-án megjelenő NCIS: The Videogame PC-re, PS3-ra, X360-ra, Wii-re és 3DS-re érkezik, a show írói által írt négy epizóddal, vagyis négy megoldásra váró bűnténnyel.