Minden tizedik felhasználó védtelenül szörföl
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
C2D [email protected], Asus P5Q, Radeon HD4890 1GB, SB X-Fi Titanium, 4x2GB 1066Mhz Kingmax, Samsung 226CW, Chieftec BA-01, Corsair HX-520W, Zalman CNPS9900LED, Razer DeathAdder, Win7 Pro x64
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
De egyszerûbb ha beírod Google-be, hogy facebook virus.
Nincs facebookom, de úgy tudom még magán a faxebookon nincs vírus, csak eszköz a vírusok terjesztésére, arra viszont nagyon hatékony a töretlen népszerûsége és a sok tudatlan felhasználó miatt. Nem azért tudatlan valaki mert nem ismeri a vírusok fajtáit hanem mert mindenféle trükknek bedõlnek amivel magát a vírust juttatják a gépére. Lájkold ezt, lájkold azt, el se olvassa csak orrba-szájba lájkol.
Ami a felhasználó számára láthatatlanul települ az a Worm. Ami feltelepül és csak kéretlen reklámokkal bombáz, az az AdWare. Utóbbi lehet olyan, hogy csak zavaró, de komolyabb kárt nem csinál. És lehet, hogy csak ezt veszed észre.
A sima vírus csinálja azt, hogy a számítógépen lehetõleg minél több futtatható állományhoz hozzáírja magát (fertõz) esetleg onnan kiindulva további gépekre is eljut, majd a végén mûködésképtelenné teszi a rendszert. Ezek egyre ritkábbak, mivel sokkal hasznosabb a fertõzött gépek erõforrásait kihasználni, mint mûködésképtelenné tenni azokat. Amelyiknek a rombolás a célja, (pl. stuxnet), az se úgy teszi, hogy egybõl feltûnjön a gépkezelõknek.
Na persze ez így nagyon zanza, és így nyilván pontatlan is, akkor majd jön valami antivírus expert, és kijavít.
Azt azért elmesélhetnéd, hogy mint micsoda kampányolsz te itt a csupasz seggû nethasználat mellett. Netán érdeked fûzõdik az így netezõ felhasználók tömegéhez?
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
esetleg még egy leírás is jó volna róla.köszi .
Nagy az Isten állatkertje csak túl alacsony a kerítés!
Épp elég gépen kellett már nagytakarítást végeznem. Egy ingyenes vírusirtó és az online forgalmat ellenõrzõ szoftver a minimum szerintem. A mai gépeknek nem okozhat gondot a minimális erõforrás többlet, amit a program használ.
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
Teljesitmeny szempontjabol erdemes a viruskeresot scan on close-ra allitani, tehat akkor ellenoriz egy uj file-t, amikor azt iras utan lezarjuk. Letoltes, masolas es kitomorites eseten ez tokeletes, mas modon meg nem nagyon kerulnek file-ok egy gepre. Ezen kivul lehetoleg friss szoftverrel kell menni, csak olyan oldalak iranyaba amik lehetoleg nem tartalmaznak tamado kodot. Es nem letolteni/rakattintani/stb. a gyanus dolgokra es nem szabad a gepet telepakolni mindenfele ismeretlen eredetu programmal vagy egyeb media file-lal. (ha mar mindenkeppen ingyen kell, akkor vannak biztonsagosabb forrasok is)
Persze gondolkodas helyett vannak rendes integralt szoftvercsomagok is, de azok sem vedenek annyira mint a fent leirt hozzaallas. Arrol nem beszelve, hogy ujabban a windows-ba (pl. win7-be) mar be van epitve a legtobb funkcio.
killall imagent
Belecsapott a villám a Natolós routerembe és elõtte se használtam se szoftveres tûzfalat most se, antivirusba bele is halnék, úgy visszafogna mindent.
Ha nagyon lelassul a gépem majd visszaimagelem. Nem félek a virusoktól és direkt nem is védekezek. Eddig néhány nyertem IPAD-2-t ablakon kivül más bajom nincs és az se zavar, mert kinyomom. Ezek a virusok???? RÖHEJ
Problem?