17
  • Zero 7th
    De ez úgy őszintén ki a faszomat érdekel? Fogyasztó társadalom, sok a buta, igénytelen, lusta ember, ez látszik ezeken az eladásokon is. És?

Te most komolyan arra vagy büszke, hogy a buta, igénytelen, lusta konzumidióták amúgy is túlságosan népes táborát gyarapítod?
  • Zero 7th
    "konzolon a Modern Warfare 3 ugyanazon a vason fut, mint a Modern Warfare első része."

És teljesen tökugyanúgy is néz ki. Ráadásul a grafika az AI rovására megy, nincs elég kraft a gépben arra, hogy a csillivilli graf mellett AIra is jusson. Úgyhogy mehetsz a scriptelt szar pályákon dróton rángatott ellenfelek ellen. Kb a '94-es Doom-ban jobb volt az AI, ott legalább kikerülte a falakat magától. Itt meg kb oda megy, ahová a pályatervező küldte.
    Pluszban a pályák is szépen csökkennek méretben, ahogy a kidolgozottságuk nő.
    Fizikát meg kábé el is lehet felejteni, kimerül a ragdollban meg néhány kis szar szemétdarabka lökdösésében.

Crysis 2-n is abszolúte meglátszik a dolog, az első részhez képest tizede az egyszerre belátható tér, alig hat valamire a fizika és alig néhány dolog rombolható, és az AI is kimerül abban, hogy lő rád. (Az első részben hallgatóztak, bekerítették az utolsó ismert pozíciódat, stb)

Lentebb említette valaki a BF-et, ami a kedvenc sorozatom VOLT a BF42 óta, de a konzolitisz azt is megtámadta, és lett belőle egy BFBC2, ami egy szánalmas, butított szar lett, már elnézést a kifejezésért. BF3nak adok egy esélyt majd most, de igencsak rossz szájízzel állok már hozzá a dologhoz.

Lehet, hogy téged nem zavar, hogy be van fagyva a technika 2005 óta, de engem kurvára.

Az meg egy orbitális faszság, hogy évente KELLETT gépet venni. Azt csak az idióták csinálták. Azért van a szájbavert opsönsz, hogy be tudd lőni a gépedhez a minőséget. Ha very low, amit bír, akkor annyit bír, de az már a te döntésed, hogy AKARSZ-e emiatt újabb gépet. Egy videokártya kb 4-5 évig támogatva van, ha nem kiadáskor, méregdrágán veszed meg, akkor is kibír kb 3 évet addig, amíg megkapod az első "your video card is not supported" üzenetet egy játéktól.
    Persze ha ifjabb Vér István és társasága nem bírja elviselni, ha nem Ultra beállításon játsszon, az az ő dolga, de azért ne hazudjuk már azt, hogy KÖTELEZŐ idióta seggfejnek lenni, ha PC-n akar játszani az ember!
  • Skynet
    Witcher 2 nem nevezhető rosszul sikerültnek sőt kifejezeten sikerjátéknak számít. Az 1 millát nagy jóindulattal érte el a mai napig. A torrentoldalakon az egyik legtöbbet letöltött motyi...Ugyan ez konzolra ha megjelenik úgy fog kinézni hogy lesz torrentoldalanként 1-2ezer letöltő de el fog belőle menni 1-2 milla pár hét alatt.
    Nem érdekelnek a STEAM eladások,minimális pluszt adnak a pc eladáshoz,de ettől még alig éri el 1-2 komoly pc cím az 1milliós eladást...A játékosok száma pedig igencsak több,akár 3-4szerese is ennek. Erről ennyit.
  • Zombee
    Tény, hogy a töltögetők tetemes hányadát Vérpistike és Herpeszes Ödönke teszi ki, akik leszedik, játszanak vele X órát, esetleg végig is viszik, aztán uninstall, és jöhet a következő. Szerintem kevesebb az, aki anyagi megfontolásból teszi, végülis az aktuális csúcsjátékokat HD-ben futtatni nem olcsó mulatság, csóró nyomi úgyse vesz drága gépet, 1-2 kretént leszámítva. Azért elég sokan vannak, akik előbb-utóbb megveszik, ami komolyan tetszik, bár nem biztos, hogy rögtön a megjelenéskor. Én is most vettem meg a GTA sorozatot a Steam-ről a hétvégi akcióban, ugyanez boltban most kb. 20.000Ft-ba került volna. Nyilván így nem kerestek rajtam annyit, mintha a megjelenéskor vettem volna meg őket, vagy akár most boltból, de az engem már hadd ne érdekeljen.
  • Zombee
    Nem, csak arról van szó, hogy mivel a konzol egy zárt rendszer, aminek a belsejét a júzer nem cserélgetheti kéthavonta, így elég kötött, hogy mire kell fejleszteni, és meddig nyújtózkodhatnak a takaró alatt. Ebből következik, hogy míg a PC-s játékok gépigénye folyton növekszik, konzolon a Modern Warfare 3 ugyanazon a vason fut, mint a Modern Warfare első része. Míg a PC-ről ugyanez nem mondható el, nekem pl. már a World at War sem indul el a VGA miatt. És azért egy Xbox360-as játék full HD-ben nem csúnya manapság. PC-n sincs ám olyan nagy fejlődés, mint ahogy azt te látni véled a félévente kijövő újabb processzorok és kártyagenerációk alapján, legalább fele részben az nem más, mint szegény szerencsétlen földművesek szeme világának bántalmazása.
    Én semmiképpen sem tekintem a fejlődés megállásának, hogy nem kell évente cserélni a gépet, mint PC-n, ha ugyanazt a HD élményt meg akarod őrizni. Játékra jobb a konzol, ha a fejlesztés kérdését nézzük. Én ugyan nem vennék, mert nem játszok annyit, drága a játék, a warez meg macerás, jobb egy PC, ami munkára és játszani is jó. Bár PC-n sem mindig éri meg warezolni, amikor egy Arkham Asylum 1500Ft akciósan az 576-ban, a komplett GTA sorozat pedig 2300 a Steam-en (1-4, + kiegészítők).
  • Zolivok
    jó a steam arról árulkodik amivel az ilyen jóképességeket fűzik mint te
  • Mathiassa
    Miért lenne olyan biztos a 2012 karácsonyi dátum?
    Lehet, hogy majd csak a következő generációs konzolokon jön ki.
  • sanyicks
    Hát a steam nem erről árulkodik, meredeken nőnek az eladások. Tuti hogy az igényesebb jobban sikerült játékoknál elég kicsi a warez(ezt tapasztaltam is), mert akkor is megveszik ha warezzal is lehet játszani, mert tetszik nekik és nem 10 éves hülyegyerekek akik csak azért játszanak valamivel mert menő warez verzióval...
    persze a tucatszarok mint a kodok mohákok nfs meg a több hígfos jól lehúzzák a statisztikát, de kit érdekel? Örülök hogy azokat warezolják és támogatom, hátha egyszer megszabadul a pc platform ezektől a rakás szaroktól
  • Skynet
    Ezerszer?:) Kb egyszer,nevezetesen a Starcraft 2 amit a multi adott el,lévén nincs warezmulti....És kb pont.:)

Tetszik nemtetszik:
    Pceladások <<<<<<<<<<<< Konzol eladások
    Pcwarez >>>>>>>>>>>>>> Konzol warez
  • Zero 7th
    Ja, persze, leállt a technológiai fejlődés a játékiparban, én meg tapsolok hozzá, nyilván.
  • Zombee
    Gondolj csak bele: pl. Xbox360-ra nem írhatod akármivel a lemezt, ráadásul a flash sem olyan egyszerű téma (garivesztés, megy vele/nem megy vele a játék). PC-re meg elkészül a crack, és nincs több gond. Persze csak ha sikerül feltörni (előbb-utóbb, általában előbb sikerül is).

Zero7th: nézd meg pl. a Battlefield 3 konzolos képeit, videóit... lehet, hogy a PC-n technikailag újabb cuccok vannak, de a konzol hardvere is elég...
  • sanyicks
    Na ná hogy már ezerszer megcáfolták a hülye warezos képzelgéseidet...
  • Zero 7th
    Ja, csak a hardver egy kalap szar.
  • Skynet
    Naná hogy elsődleges platform mert konzolnál legalább 10ből nem 9 warezolja le csak max 4-5...:)
  • IMYke2.0.0.0
    ...milyen platformokra jelenik meg...
    No, vajh' milyenekre?

Elsődleges platform megint a [itt a jelző helye] konzol lesz.
  • plu604
    2012 karácsonya? azzal se sokat fogunk játszani
  • Rayden02
    Várós!
    Nagyon remélem hogy nem a R* Toronto készíti majd,hanem a north!