Megvan minden idők egyik legjobban várt horrorfilmje
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ja, gyökér meg anyád."
Úristen, mi ez? Ovi? Komolyan egy 6 évessel vitatkozzak? Ha gyökér vagy, lenyeled, értem? Beletörõdsz. Azzal csak rontasz a helyzeten, ha feleselsz. (Amúgy a feldolgozásmániások a gyökerek, de ha magadra vetted, akkor ne csodálkozz.)
Ki írta, hogy a minõséget meghatározza, hogy hányan nézik meg? Tudom, hogy oviban még nincs olvasás óra meg szövegértés. Annyit írtam, hogy a kutyát nem érdekelte ez a film. Lehet, hogy tök jó, de ettõl még senki nem várja, senki nem nézi meg, csak pár feldolgozás fanatikus.
Úristen, mi ez? Ovi? Komolyan egy 6 évessel vitatkozzak? Ha gyökér vagy, lenyeled, értem? Beletörõdsz. Azzal csak rontasz a helyzeten, ha feleselsz. (Amúgy a feldolgozásmániások a gyökerek, de ha magadra vetted, akkor ne csodálkozz.)
Ki írta, hogy a minõséget meghatározza, hogy hányan nézik meg? Tudom, hogy oviban még nincs olvasás óra meg szövegértés. Annyit írtam, hogy a kutyát nem érdekelte ez a film. Lehet, hogy tök jó, de ettõl még senki nem várja, senki nem nézi meg, csak pár feldolgozás fanatikus.
Mint tudjuk, egy dolog milyenségét nem határozza meg, hogy hányan nézik meg, mennyien veszik. Ezek alapján a Suzuki Swift a legjobb autó Magyarországon.
Ja, gyökér meg anyád.
Ja, gyökér meg anyád.
Na, a sok gyökér feldolgozás mániás. Ki a franc várta a dolgot? Összesen nem nézik meg annyian, mint ezt 2-3 nap alatt.
Jobban is passzolna a címhez a "The Thing" film, nem pedig egy ilyen kamu mostani új-érás gagyi szellemutánzat, ami thriller, ijesztegetõs, meg mindent lehetne rá mondani, csak horrort nem.
..ki ez a szörny a tükörben..
Azt hittem "A dolog"-ról van szó.