12
-
merai #12 mw3 and bf3 are both good ....
-
Ry0K3N #11 MW single:
lövésgomb lenyomvatart-cutscene-lövésgomb lenyomvatart előremove-cutscene-lövésgomb lenyomvatart-cutscene-lövésgomb lenyomvatart nagyít-cutscene-előremove-cutscene... -
#10 Multiban valószínűleg kettéhugyozza. Single-ben kétlem, BF3 megvolt és nem egy kimagasló, vagy epikus ,ellentétben az MW-k mindig baromi hangulatos kis "akciófilmek"
Persze lehet most erre mondani,hogy BF-et nem single-ért vesz az ember, de az a helyzet hogy engem hidegen hagy a multis bohóckodás, fél óránál tovább nem nagyon kötnek le, nekem egy jó kis sztori kell, lehet az agyonscriptelt,cső shooter. -
#9 Ez a rókabőr rókabőrének a rókabőre. Nem véletlen az a 12 és félezer dislike.
Ha egyben lenne még az IW, talán lehetett volna belőle valami. BF3 szó szerint ketté fogja hugyozni ezt a programot, mondom ezt úgy, hogy világéletemben a CoD felé húztam inkább. -
#8 17881-nek tetszik / 12167-nek nem tetszik + az én szavazatommal: 12168-ra módosult. -
tomboy013 #7 Illetve év :P -
tomboy013 #6 Szerinted melyik én van? =) -
#5 Az utolsó trailer...Inkább bárcsak az utolsó COD rész lenne...Gyalázat amit színvonal terén leművelnek a COD-al...A 4 és talán jóindulattal az 5 volt az utolsó emészthető rész,azóta szar porcukrozás folyik és butítás... -
#4 Melyik évé? :D -
tomboy013 #3 Számomra tuti év játéka =) Vagy esetleg még az Arkham City jöhet szóba. -
Szecsi #2 Nem kell winyo eleg egy pendrive is.. -
Ry0K3N #1 14.973 embernek tetszik, 10.045 embernek nem