Az utolsó Modern Warfare 3 trailer

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mw3 and bf3 are both good ....
MW single:
lövésgomb lenyomvatart-cutscene-lövésgomb lenyomvatart elõremove-cutscene-lövésgomb lenyomvatart-cutscene-lövésgomb lenyomvatart nagyít-cutscene-elõremove-cutscene...

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.

Seth
Multiban valószínûleg kettéhugyozza. Single-ben kétlem, BF3 megvolt és nem egy kimagasló, vagy epikus ,ellentétben az MW-k mindig baromi hangulatos kis "akciófilmek"
Persze lehet most erre mondani,hogy BF-et nem single-ért vesz az ember, de az a helyzet hogy engem hidegen hagy a multis bohóckodás, fél óránál tovább nem nagyon kötnek le, nekem egy jó kis sztori kell, lehet az agyonscriptelt,csõ shooter.

PSN ID.: Beegabor

Pretorian
Ez a rókabõr rókabõrének a rókabõre. Nem véletlen az a 12 és félezer dislike.
Ha egyben lenne még az IW, talán lehetett volna belõle valami. BF3 szó szerint ketté fogja hugyozni ezt a programot, mondom ezt úgy, hogy világéletemben a CoD felé húztam inkább.

Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?

IMYke2.0.0.0
17881-nek tetszik / 12167-nek nem tetszik + az én szavazatommal: 12168-ra módosult.

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Illetve év 😛

Szerinted melyik én van? =)

Skynet
Az utolsó trailer...Inkább bárcsak az utolsó COD rész lenne...Gyalázat amit színvonal terén lemûvelnek a COD-al...A 4 és talán jóindulattal az 5 volt az utolsó emészthetõ rész,azóta szar porcukrozás folyik és butítás...
Fenrir
Melyik évé? 😄

A halál csupán a kezdet...

Számomra tuti év játéka =) Vagy esetleg még az Arkham City jöhet szóba.

Nem kell winyo eleg egy pendrive is..<#pias>
14.973 embernek tetszik, 10.045 embernek nem <#zavart1>

A lehetetlen csak annyit jelent, hogy egy kicsit tovább tart. Cyrix MII300-64MB SDRAM-VooDoo2 Kérlek sírj még az artik miatt. A könnyeid édesek.