12
  • merai
    mw3 and bf3 are both good ....
  • Ry0K3N
    MW single:
    lövésgomb lenyomvatart-cutscene-lövésgomb lenyomvatart előremove-cutscene-lövésgomb lenyomvatart-cutscene-lövésgomb lenyomvatart nagyít-cutscene-előremove-cutscene...
  • Seth
    Multiban valószínűleg kettéhugyozza. Single-ben kétlem, BF3 megvolt és nem egy kimagasló, vagy epikus ,ellentétben az MW-k mindig baromi hangulatos kis "akciófilmek"
    Persze lehet most erre mondani,hogy BF-et nem single-ért vesz az ember, de az a helyzet hogy engem hidegen hagy a multis bohóckodás, fél óránál tovább nem nagyon kötnek le, nekem egy jó kis sztori kell, lehet az agyonscriptelt,cső shooter.
  • Pretorian
    Ez a rókabőr rókabőrének a rókabőre. Nem véletlen az a 12 és félezer dislike.
    Ha egyben lenne még az IW, talán lehetett volna belőle valami. BF3 szó szerint ketté fogja hugyozni ezt a programot, mondom ezt úgy, hogy világéletemben a CoD felé húztam inkább.
  • IMYke2.0.0.0
    17881-nek tetszik / 12167-nek nem tetszik + az én szavazatommal: 12168-ra módosult.
  • tomboy013
    Illetve év :P
  • tomboy013
    Szerinted melyik én van? =)
  • Skynet
    Az utolsó trailer...Inkább bárcsak az utolsó COD rész lenne...Gyalázat amit színvonal terén leművelnek a COD-al...A 4 és talán jóindulattal az 5 volt az utolsó emészthető rész,azóta szar porcukrozás folyik és butítás...
  • Fenrir
    Melyik évé? :D
  • tomboy013
    Számomra tuti év játéka =) Vagy esetleg még az Arkham City jöhet szóba.
  • Szecsi
    Nem kell winyo eleg egy pendrive is..
  • Ry0K3N
    14.973 embernek tetszik, 10.045 embernek nem