8
  • Merces
    #8
    ...kössz a linket most már én is ugy gondolom hogy vérpistike 12, ennek semmi köze az igényes elektronikus zenéhez.......
  • lcee
    #7
    "ismét a Vérpistike12 által FruityLoopban összepakolt pitt-putty dörömbölést rakták a nem túl izgalmas képsorok alá, még egy nézhetőségi faktort kinyírandó!"

    Cliff Martinez – Contagion OST
    Cliff Martinez Contagion Original Motion Picture Soundtrack

    Cliff Martinez
    Contagion 2011
    Drive 2011
    The Lincoln Lawyer 2011
    Havoc 2005
    Wonderland 2003
    Sex, Lies, and Videotape 1989

    ezt nem vérpistike 12-nek nevezném :
  • nlght
    #6
    aki jó jellemábrázolást és dramaturgiát szeretne látni és közben úgy szeretne röhögni, hogy nem kap levegőt annak ajánlom az archer című sorozatot :D
  • brueni
    #5
    akkor ne moziba járj, hanem színházba...
  • zetortraktor
    #4
    "Az utóbbi 8-10 évben nem láttam egy olyan hollywoodi alkotást, amelyben lett volna jellemábrázolás, karakterek, cselekmény és dramaturgia"

    És erre vágsz fel, hogy téged az ilyen filmek érdekelnek?
  • Chocho
    #3
    "Az utóbbi 8-10 évben nem láttam egy olyan hollywoodi alkotást, amelyben lett volna jellemábrázolás, karakterek, cselekmény és dramaturgia — és amelyik nem Indiana Jones."

    Téged melyik vicclapnál foglalkoztatnak?
  • DrRadon
    #2
    "Mondhatom, remek munka!"

    OMG, még nem is láttad vazze...
  • B0nFire
    #1
    Na, akkor ezt sem fogom megnézni! Érdekelt a címe alapján, de az írás alapján már felejtős.

    Az utóbbi 8-10 évben nem láttam egy olyan hollywoodi alkotást, amelyben lett volna jellemábrázolás, karakterek, cselekmény és dramaturgia — és amelyik nem Indiana Jones. Ezek szerint folytatják ezt a nesze-semmi vonalat. Ebből, köszönöm, nem kérek.

    "…a megszokott, pátoszokkal teli vonószene helyett is a szenvtelen elektronikus "muzsika" dominál, ami remekül illik a film stílusához."

    Magyarán még arra sem vették a fáradságot, hogy megfizessenek egy jó zeneszerzőt, vagy egy közepes iparost, ismét a Vérpistike12 által FruityLoopban összepakolt pitt-putty dörömbölést rakták a nem túl izgalmas képsorok alá, még egy nézhetőségi faktort kinyírandó!

    Mondhatom, remek munka!