Készül a World of WarCraft: Mists of Pandaria

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

hdo
"karakterosztály"
"háziállat"

de

"WoW Annual Pass"
"Passokat"

Röviden: Igaza van.

Az én istenemnek kalapácsa van, a tied egy keresztre szögezve halt meg .... összeraktad?

RoyalPredator
"az MMO-k piacát továbbra is toronymagasan uralja a World of WarCraft"
Hamis.

"A rajongók nagy bánatára a S.T.A.L.K.E.R. 2 a DRM másolásvédelmet kapja."
"Az Ubisoft felkészületlensége miatt már eljátszotta a DRM rendszer jó hírnevét"

stb. Nem fogom venni a fáradságot se érted, se a cikkeiért.

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

Vajon a Kínaiak mennyit fizettek a Blizzard-nak, hogy egy ázsiai kultúrát csináljon?? Ebben biztosan benne van a kezük...
Nagyon ügyesen kitértél a kérdésem elõl, de konkrétumokat is mondj légyszíves. Elolvastam mindent ami róla megjelent mmo-championon szóval nem mondanám hiányosnak az ismereteimet.
RoyalPredator
Ez az Ötvös Tibor állandóan olyan postokat dob ide, hogy égnek áll az ember haja. Olyan dolgokat mond, amik nem igazak, félrevezetõ címeket és "fordításokat" ír. De már nem fogok többet írni ilyen cikkekbe róla, értelmes és témában ismeretes ember már bõven látja ezeket a problémákat.
(Nézz utána a hsz-knek az efféle "cikkekben")

Elgurult a gyógyszer? Kifejtenéd légyszíves, hogy mire gondoltál?
RoyalPredator
Ötvös Tibor: KUSS!
Ne hazufozz, meg ne írj faszságokat. THX mindenki nevében...

/facepalm @ WoW

Ez öngól Blizzard.
JaSoN HuNTeR
Jóbénamárbocs.

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

nr1ranger
Elvileg valami misztikus köd rejtette el a kontinensüket ezidáig. És mindkét frakcióba tartozhatsz, level 10-en kell eldöntened hogy allihoz vagy hordához csatlakozol velük.

There is no peace. There is only WAR!

Még tegnap éjjel egy Mists of Pandaria trailer alatt olvastam kommentben, hogy elméletileg független faj lesz, tehát (elméletileg) te döntheted el, hogy Ally vagy Horda pandaren leszel...
Kérdés, hogy ebbõl mennyi az igazság...
Már vártam mikor emelik ki õket a warcraft 3 -ból 😄 Bár felmerült bennem néhány kérdés pl: hol lesz az új kontinens vagy hogy kikhez fognak tartozni.
Rowlend
Kung Fu Panda 😄

GET OVER HERE!