iPhone 4S a T-Mobile ajánlatában
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Pedig hát elvileg ez üzleti telefon üzleti díjcsomagokkal. Én van, hogy ennek dupláját beszélem le.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
???????
És attól még nem ér sokat az egyéves telefonjuk?
Én errõl beszélek.
Az meg mér zavar ha valakinek sok pénze van ilyenekre?
És attól még nem ér sokat az egyéves telefonjuk?
Én errõl beszélek.
Az meg mér zavar ha valakinek sok pénze van ilyenekre?
www.digimomentsvideography.com
Ezt mond annak a sok millió embernek, akik az elsõ 1-2 héten mindig lecserélik a legújabb iPhone-ra a telefonjukat.
Az egyetlen márka amelyik 1 év után is sokat ér használtan.
De szerintem egy iPhone 3GS semmiben sem elavult, ha pl. nem szám megalomán valaki.
De szerintem egy iPhone 3GS semmiben sem elavult, ha pl. nem szám megalomán valaki.
www.digimomentsvideography.com
ja csak mondjuk 100 forint per perces díjjal, de lebeszélhetõ 😄
Nagy igazság: "A diploma a lényeg, nem a tudás" Aki darabolva tölt fel torrentet az egy hülye köcsög :)
Igaza van Cat-nek. 2012-ben már jön az iPhone 5, dupla ilyen erõs hardverrel, vagyis az iPhone 4S már elavultnak fog számítani.
Miért, szerinted az iPhone 4S nem lesz hat hónap múlva elavult? Dehogynem. Egy év múlva, a következõ generáció megjelenésekor pedig garantáltan, az Apple által is elismerten azzá válik. A többség pedig akkor még mindig bõven a részleteket fizeti. Mire két éves lesz addigra pedig elmegy mellette a világ.
A szkeptikus, Apple védõ megjegyzések elõtt nézz meg egy most két éves telefont. Bármelyiket.
A szkeptikus, Apple védõ megjegyzések elõtt nézz meg egy most két éves telefont. Bármelyiket.
Jaj rohanjuk gyorsan szaré-ugyé idedobják, igaz hogy 2 év alatt fél millió forintot kifizetsz a T-mobilnak egy fosadék készülékért ami 6 hónap múlva már elavult kaki lesz ... Ha az uzsorásokat büntetik akkor ezt is kellene, mert ez is ugyanaz a kategória.
\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"
Azért pl 18 ezer forintot 1 hónap alatt lebeszélni már beteges. <#csodalk>#csodalk>
Átlagos júzerrõl beszélek, nem jólmenõ üzletemberrõl.
Átlagos júzerrõl beszélek, nem jólmenõ üzletemberrõl.
www.adamexdesign.hu
Hát ha jól tudom akkor a fenti csomagok 100%-ban lebeszélhetõek.
Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu
Úgy imádom ezt az XY Ft-tól megvásárolható dolgot. Mintha az bármit is számítana. Apám minap jött haza, hogy "3000 Ft-ért vettem telefont!" Igen? És mennyi az elõfizetési díj? 4000 Ft. És abból mennyit tudsz lebeszélni? 1500 Ft-ot. Akkor nem lehet, hogy havonta 2500 Ft-ot fizetsz a telefonra még 2 éven keresztül? "Õõõõ."