A két pasi meg egy kicsi nézőinek nem hiányzik Charlie Sheen?
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Lehet egy nagy paraszt a manus, de nekem vele volt komplett a sorozat. Ez az új .... több résznél éreztem, hogy végig se nézem, aztán valami jobb poénnal épp idõben mentettek, de messze van attól, hogy tetszen.
Lehet elütöttem pár szót, nem érdekel így is érthető.
Azért Sheen jó színész, ezt nem lehet elvitatni. Amikor ránézek az arcára, röhögnöm kell. Kutchernél ezt nem érzem, sõt, inkább idegesít.
Gaming is believing.
Csakhogy Õ autentikus volt a szerepben. A saját életét játszotta, kicsit puhítva. Ettõl volt zseniális. Kutcher csak a hasraesõs bohócot tudja hozni.Semmi önirónia ... semmi igazi tartalom. Ez a sorozat nem csak poénok összehányása volt eddig. Legalábbis nekem. Én nagyon sajnálom Charliet. Remélem buknak nélküle!
Mégis mi az ami azt mutatja, hogy (idézem) tart a lendület? Az, hogy a nézettsége pár rész alatt a felére esett vissza? Egy bekezdésben ekkora önellentmondásba keveredni, azért ez nem semmi winnie!
"I am a leaf in the wind! Watch how i soar..." Wash from Serenity
Miért hiányozna? Nem õ írja a poénokat. Amekkora színészi munkát fektetett Sheen a sorozatba, lényegében bármelyik gyakorlottabb színész képes helyettesíteni.