6
  • immovable
    +1
  • bunny
    Lehet egy nagy paraszt a manus, de nekem vele volt komplett a sorozat. Ez az új .... több résznél éreztem, hogy végig se nézem, aztán valami jobb poénnal épp időben mentettek, de messze van attól, hogy tetszen.
  • Chocho
    Azért Sheen jó színész, ezt nem lehet elvitatni. Amikor ránézek az arcára, röhögnöm kell. Kutchernél ezt nem érzem, sőt, inkább idegesít.
  • Boombaba
    Csakhogy Ő autentikus volt a szerepben. A saját életét játszotta, kicsit puhítva. Ettől volt zseniális. Kutcher csak a hasraesős bohócot tudja hozni.Semmi önirónia ... semmi igazi tartalom. Ez a sorozat nem csak poénok összehányása volt eddig. Legalábbis nekem. Én nagyon sajnálom Charliet. Remélem buknak nélküle!
  • Griphons
    Mégis mi az ami azt mutatja, hogy (idézem) tart a lendület? Az, hogy a nézettsége pár rész alatt a felére esett vissza? Egy bekezdésben ekkora önellentmondásba keveredni, azért ez nem semmi winnie!
  • NovaTerra
    Miért hiányozna? Nem ő írja a poénokat. Amekkora színészi munkát fektetett Sheen a sorozatba, lényegében bármelyik gyakorlottabb színész képes helyettesíteni.