7
  • kvp
    #7
    Engedellyel, mint amikor bin ladent-t lottek le... :-) Pakisztan szovetseges orszag, de csak azert mert rakenyszeritik, hogy az legyen, mint anno a varsoi szerzodesben. Ha nem lenne amarika barat, akkor india is ott kopogtatna, a helyi talibokrol nem is beszelve. Innentol semmirol nem kerdezik meg oket, csak max. utolag szolnak nekik, vagy nem. Egyebkent a bin laden elleni akciorol sem tudott a szenatus, csak anno a hazafias torvenyben kapott a mindenkori elnok egy szabad vadaszati engedelyt, amit addig nem vesznek el tolle, amig nem el vele vissza.
  • NovaTerra
    #6
    Pakisztán szövetséges ország. Ha ott lőnek például a hegyekben bujkáló "terroristákra", akkor pakisztáni engedéllyel teszik azt..
  • sedward
    #5
    Amerikának most már meg lehet nyugodni, az olajra rátették a kezüket, a Líbiai bankbetéteket lefoglalták és annak adják vissza akit ők akarnak támogatni, az országot adósságcsapdába rántják és pár év alatt sikerül visszarángatni Afrikának ezt a viszonylag jól élő részét is a nyomorba. Érdemes utána olvasni, hogy azonkívül, hogy ez az ember egy "aljas" diktátor volt, mennyi mindent tett az afrikai problémák megoldásáért, vízvezetéket épített a sivatagban, támogatta a környező államokat és az elmaradott térségeket. Sebaj, majd privatizálnak mindent és többé nem arabok fognak a luxus palotákban luxus medencékben fürdőzni, hanem külföldi bankárok és pénzemberek - akikre ha palotájuk van mások pénzén véletlenül sem azt hangsúlyozzák, hogy miközben a népet sanyargatják dőzsölnek.
  • mousee
    #4
    Arról is volt valamikor cikk, hogy azt is terrorizmusnak nyilvánítanák, ha amerikát valaki "digitálisan" támadja. Ha ők teszik, akkor pedig a béke nevében teszik... ofkorsz.
  • kvp
    #3
    Az usa azert nem tamadott mert nem volt mit. A libiai legvedelem nem rendelkezett semmilyen digitalis eszkozzel. Irant meg amugy is tamadjak izraelbol. Jelenleg csak az amerikai katonai rendszerek sebezhetoek komolyabban a neten keresztul, mashol csak a civil infrastuktura a serulekeny, de abbol is csak az ujabb epitesuek. Egyebkent miert is kellene az amerikai elnoknek barmi miatt is engedelyt kernie? Pakisztant is lovik, de szerintem arra sincs szenatusi engedely.
  • Rotyoka
    #2
    Persze ha ez fordítva lett volna...
  • Szefmester
    #1
    Lépje át a Rubicont és támadjon.. de amit utána fog kapni, azt nem fogja megköszönni.