16
phineas és ferb
  • benőmenő
    #16
    Aki nem látta a mozi filmet, most adják másodjára a disney chanelen!
  • benőmenő
    #15
    Ez az egy mese van a disney channelen, amitől nem kapok agyhúgykövet, ha meglátom amikor a húgom nézi. A sok élőszereplős gyökérséggel ellenben ez még humoros is.
  • Mighty
    #14
    Kacsacsőrű Kerry a kedvencem, vagyis inkább Dr. Heinz Doofenshmirtz és a rivalizálásuk :)

    Mielőtt valaki megütközne az életkoromon, a 6 éves fiammal szoktam néha nézni. Jobb, mint a cartoon networkön vetített sok beteg rajzfilm...
  • jazzy
    #13
    ///////////////////////////////////////////////////////////////////////// Tessék adok neked, nehogy kifogyjon.
  • MagyaR
    #12
    Másfelől meg, aki utálja ezt a rajzfilmet az mégis mit keres itt??
    Ennek semmi értelme.

    Én se megyek olyan sorozatok topicjaiba, amiket utálok és fikázom őket...
    Egy torrent oldalon pl. nyilván más, mert ha egy filmnél, azt látom, hogy mindenki lehúzza, akkor nem biztos, hogy letöltöm.

    Másfelől ez egy sorozat amiből folyamatosan jönnek ki újabb és újabb részek. Most nézzetek be pl. a house vagy az így jártam anyátokkal topicjába. Ott se jön senki fikázni magát a sorozatot legfeljebb, csak a jelenlegi részre írják, hogy "hát ez szar volt".

    Még a való világ topicjába is, csak néha-néha jelenik meg egy-egy fikázó.

    //////////////////

    Tehát mindenki vegye úgy, hogy ez egy fan topic :). (Sajnos nem tudom átírni a címét.)
    Akinek tetszik ez a mese, azokkal szívesen el-el beszélgetek itt olykor, például az új részekről, de igazándiból, csak a kérdéseim miatt nyitottam :).

    Nah ennyi lenne.
  • MagyaR
    #11
    A mai mesék valóban többségükben ratyik, meg eleve 20 éves fejjel inkább rendes sorozatokat nézek.

    De nem rég egyik nap átjött a barátnőm és mondta, hogy nézzünk valamit.
    Mondta, hogy vagy family guy vagy pedig itt van ez a mese, ami jó.

    Mondtam, hogy ne family guyt, mert azt már kicsit unom, tehát elkezdtük ezt nézni, s valahogy nagyon megtetszett. Tetszik, hogy olyan egyedi története van, meg tetszik, hogy kicsit olyan beteges (nem úgy, mint egy family guy vagy, mint egy south park, hanem olyan aranyosan).

    Most az, hogy mi gáz vagy mi nem gáz az általában szubjektív. Ez a kérdés, hogy "gáz-e rajzfilmeket nézni 14 év felett" meg végképp.

    Szerintem kismillió dolog van, ami sokkalta de gázabb, s még is rengeteg embert érint.

    Ilyen erővel gáz, hogy szinte mindenki a számítógép előtt meg a tv előtt kockul ahelyett, hogy olvasnának vagy egyéb elfoglaltságot találnának maguknak.

    Ha már tv: gáz, hogy mennyien nézik az ilyen mocskokat, mint pl. a való világ. Ha már számítógép: gáz, hogy mennyien töltenek órákat egy nap gameléssel még felnőtt fejjel is.

    Gáz diszkókba menni, mert szerintem fos zenéket adnak ott, gáz berúgni és bla bla bla.


    Most ezek, csak PÉLDÁK arra, hogy mi minden lehet gáz. Biztos űzöl te is olyan tevékenységet, amire én azt mondanám, hogy mennyire gáz, vagy valaki más mondaná....

  • MagyaR
    #10
    Mondom, hogy nem vagyok hülye :). Persze, hogy rákattintottam, de itt csak a 12. részig van meg a 2. évad. Még ha rá is kattintok arra, hogy az egész 2. évad letöltése, az is, csak a 12. részig vonatkozik. De azért thx, hogy próbáltál segíteni ;).

    ////////////////

    Egyébként találtam egy oldalt, ami átmenetileg helyettesíti a jetix clubot, ami elvileg hetek kérdése és jó lesz.

    Íme: http://www.phineasandferb-fan.gportal.hu

    Itt fent van az egész 2. évad, s a 3. évad első két része is megtekinthető. A film egyébként meg november 5-én lesz a disney csatornán.
  • zsolesz92
    #9
    18-25 között.. mivel az adatlapomon nincs kint, 20 éves leszek, mielőtt belekötnétek.. van 1-2 osztálytársam aki a mai napig vágja a reklámokat a Cartoon networkon, ismeri a meséket stb..

    Na hát az én véleményem az, hogy ez óriási gáz..
    Más az, ha leülsz és megnézed a jó öreg Tom és Jerry-t, amin még mindig jókat derülök, de hogy ezeket az undorítóan megrajzolt, kockafejü, minősíthetetlen, egyáltalán nem humoros szarokat nézzétek, számomra ez felháborító..

    Még azon is kiakadok, hogy a 13 éves hugom ezt nézi, na de gyerekek, 20 évesen, vagy a fölött?


    Ez csak az én személyes véleményem, most kijött, lehet rá reagálni vagy át lehet slisszanni felette, ki hogy érzi, én igy gondolom :)
  • LeWyTy
    #8
    Mégis ez az egyetlen ami nézhető a disney chanelen
  • Kongy
    #7
    pff... ez egy akkora minősíthetetlen fos, egyszer nem volt türelmem 5 percnél többet nézni belőle... de ez elmondható az egész Disney Channelre...
  • kn00bis
    #6
    fail
  • karajjj
    #5
    rákattintottál arra, amit belinkeltem, vagy csak az észt osztod?
  • MagyaR
    #4
    Szerinted ott nem próbáltam? Azért ennyire ne nézz már hülyének :D.

    Disney chanelen a Phineas és Ferb részlegben kb. semmi.
    Átnéztem csomó oldalt ahol le lehet tölteni részeket, de ahogy említettem, csak nagyon szétszórva találtam pár újat (magyarul).

    A film vetítési időpontjáról is, csak annyit hallottam, hogy november 3., de ez a 3 kérdés közül a legkisebb gondom, mert azt úgy is kiadják dvd-n a részeket viszont nem.

    A legutolsó kapott tippem a jetix klub volt. Elvileg onnét le LEHETNE tölteni az új részeket, ha működne az oldaluk....


    ////////

    Tehát, ha valaki tud valami használható infot adni (azon kívül, hogy google) hálás lennék.

    Abban reménykedek még, hogy egyszer csak megjavul a jetix oldala, de most nagyon rá vagyok kattanva a sorozatra és mindjárt elfogynak a részeim, tehát ezért nyivákolok itt :).

  • karajjj
    #3
    google?
  • MagyaR
    #2
    Ohh basszus, most nézem, hogy kis betűvel írtam a nevüket :D.
  • MagyaR
    #1
    Heló! Látom még nincs topicja eme nagyszerű rajzfilmnek :).

    Lenne pár kérdésem, ha valaki tudna válaszolni rájuk hálás lennék.

    Először is, a disney chanelen megy jelenleg elsősorban a sorozat. Elvileg minden nap, több időpontban is, csak azt nem tudom, hogy az új részeket melyik nap, milyen időpontban vetítik (ha egyáltalán vetítenek újakat)?

    Ráadásul ezek a disney chanelesek elég gyökerek, mert elvileg tegnap (10.17) 16:55kor kellett volna lennie a phineas és ferbnek, de valami teljesen más sorozat ment helyette, pedig a tv is, azt jelezte, hogy a phineas és ferb megy eh....

    A második kérdésem éppen azért az lenne, hogy nincs valamilyen oldal (lehet akár torrent is--> pmben a cím ez esetben), ahova folyamatosan kerülnek fel az új részek?
    Az első évadot le tudtam szedni, meg a második egy bizonyos részét is, mivel fent van egy bizonyos torrent oldalon, de sajnos az illető aki eddig felrakosgatta a részeket, már nem teszi, mert nincs már neki disney chanelje. Az utolsó rész amit felrakott a 2. évadból az a hip hip parádé.

    Youtuberól még összetudtam kaparni ezen felül még pár részt, de jobb lenne, ha lenne egy oldal, ahova MAGYARUL felkerülnének az újonnan leadott részek valahogy rendezettebben, rendszeresebben.
    (angolul megtaláltam több helyen is, de már megszerettem a szinkront, meg nem érteném meg 100%-osan angolul).

    Az utolsó kérdésem: ugyebár idény nyáron jelent meg a phineas és ferb film amerikában, amit elvileg ki fognak adni november 30 körül itthon is, s ráadásul azt hallottam, hogy le is vetíti a disney chanel november eleje körül. Talán november 3??? Erről tud valaki valami pontosabbat? :)