8
 • G_ArchAngel #8
  vagy azt csinaljak a nemetek, amit mi es nekik azert erre alkalmasabb bankjaik vannak: vasarolnak US/UK iTunes-bol...
 • llaszlo
  #7
  Itt nem programról hanem zenéről van szó. És nehogy már megmondják, hogy az adott zenét amit megvettem mikor, hol és min hallgathatom meg.
  Szar, szemét banda az összes ilyen jogvédő nyomorék.
 • nextman
  #6
  Sot, szerintem megtehetne azt is az apple siman, hogy azt mondja, jo, akkor ezentul csak olyan kiadok zeneit arusitja, amiknek semmi kozuk a GEMA-hoz.
  A tobbi nem lesz naluk elerheto. Miutan a GEMA nem tudna eladni az altala kinalt zeneket, a netes piacon lehuzhatnak a rolot.
  Szoval en nem hiszem, hogy az applenek kene a GEMA-val egyezkednie.
 • asgh
  #5
  Nagyjából az lesz, hogy Németországban nem lesz iCloud, amíg a németek el nem zavarják a GEMA-t. Az Apple előfizetői létszáma már elérte azt a kritikus szintet, hogy ők diktálnak a lemzkiadóknak és nem fordítva (lásd: másolásvédelem megszüntetése minden előzetes egyeztetés nélkül), így az Apple-nak nem kell mást csinálnia, mint csendben kivárni, hogy maguk a kiadók bírják jobb belátásra a GEMA-t. Ez a hercehurca ugyanis elsősorban az ő bevételeiket csökkenti, nem az Apple-ét.
 • Cat #4
  A törvénye(in)k szerint sajnos nem. Amit mondasz azzal analóg lenne, hogy megveszel egy játékot, és utána azzal jogod van xboxon, ps3mon, PC-n is játszani. Pedig ugye nem így van? Szoftverek terén ugyanígy nem teheted meg, hogy simán átviszed más platformra ugyanazt. Jelen esetben nem a szerzői jogvédők, hanem az állam a saras, neki kellene ezt szabályozni.

  Az előadók/gyártók eddig minden platformon eladott termék után külön - külön "kerestek", ezután nem fognak. Az állam is kevesebb bevételhez jut (adó, áfa, stb.).
 • Macc
  #3
  Hat ez szuper, ezzel is csak a felhasznalot szivatjak. Az Apple helyeben azt mondanam, hogy jo, akkor sorry nemet userek, nalatok nem lesz iCloud, es elmennek [email protected]
 • jAMEsbAUd
  #2
  elírtátok a nevét... nem GEMA, hanem GENYÓ :D
 • passatgt
  #1
  Nem tudom felfogni, hogy ha én megvettem egy zenét, akkor nem hallgathatom meg sehol, jelen esetben feltöltöm az internetre, más nem fér hozzá, és onnan streamelem

  Nekik nem teljesen mindegy, milyen formában és hogyan hallgatom meg?