13
-
kalapos01 #13 Ú, csak az kéne, az de gagyi volt. -
krigintajrun #12 a Terra Nova-nak nem kell aggódnia, mivel nem is volt szó 22 részről, csak 13-ról az 1.évadban. Igy ezt hülyeség volt odaírni, az más ha nem kap 2.évadot, de az első évad végig fog menni, mind a 13 rész. -
#11 Vissza a lie to met a foxra a sok fos helyett. -
lamella #10 A Playboy Clubbért kár. Nekem bejött. -
robertone #9 Meg kell mondjam nem mindig értek egyet az amerikai kaszákkal, de a Charlie angyalaiból én is csak két részt bírtam, sajnos nagyon kevés benne a színész, láthatóan a külsőre helyezték benne a hangsúlyt a szereplőválogatásnál és ez durván visszaütött.
Ezúttal nem sikerült lenyomni a gagyit a nézők torkán, ami amúgy engem kicsit meg is lepett... -
#8 Jah meg Smallville is a tíz éve még elment. Bár nekem akkor se volt szimpatikus.
De képek alapján ahogy látom Charlie angyalainál ezt a 10 éves gagyi vonalat vitték volna tovább. -
Doktor Kotász #7 Eleve miből gondolták, hogy három magassarlúban pipiskedő liba gengszterpüfölésére kíváncsiak lesznek az emberek?
Viszont a főszereplő csajok nagyot buktak. Sok faszt összeszopkodhattak, hogy bekerüljenek a sorozatba, és a gázsielőlegből már beugrottak egy porsche lízingbe, lefoglalóztak egy házat, amit elbuknak, és mehetnek vissza pincérkedni. -
pasi29uk #6 gyózike túl fennkőt de ha nem nézhetném VVguszti orrtúrását akkor jobban lázadnék -
gombabácsi #5 betilcsák a győzikét, világanarchia várható -
Lokker #4 "A TV2-ben sem repeshetnek a döntés miatt, hiszen a csatorna a papírformának megfelelően élt a Sony Pictures Televisionnel kötött szerződésben foglalt elővásárlási joggal, és elhappolta az RTL Klub elől a szériát, melynek premierjével valószínűleg most már nem nagyon fognak sietni. "
Elolvastad a hírt egyáltalán? Ha igen, akkor értelmezted is? -
ADAMEX9 #3 Az a cím.... eszméletlen! -
endrev #2 Mi ez a kavarás már? Hogy jön ehhez a TV2? Viktor, a szokásosnál is elborultabb vagy! -
nlght #1 egyik sorozat sem érint ezekből... a lényeg hogy az aktív sorozatok közül a nikita (legjobb akció) és a simpson család (animációs vígjáték) és az archer (legbetegebb animációs vígjáték) új szezont kapott.