Bővül a Korhatár Bizottság, jön az új korhatár karika
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a 6-os karika az nagyon kellett! A minap néztem egy ismeretterjesztõ filmet a kerámiák készítésérõl, ezt a mûsort egy 5 éves még nem nézhetett meg, d0e egy 6 éves már igen... köszönöm ortt hogy, helyettem is vigyázol!
nagyon helyes! legyen a karika legalább a fél képernyõt eltakaró, forogjon, villogjon, pulzáljon és még vmi hanghatás is kellene alá. legyenek minél többen a bizottságban "...ahol hetenként felváltva más gyakorolja a hatalmat. De csak azoknak a döntései jogerõsek, amit a 2 hetente összeülõ tanács elfogad… "
Mekkora baromsag ez a korhatoros dolog.
A gyerek meg letolti a netrol es megnezi, errol ennyit....
A masik meg hat igen, meg tobb ingyenelo az orszagban.
A gyerek meg letolti a netrol es megnezi, errol ennyit....
A masik meg hat igen, meg tobb ingyenelo az orszagban.
besorolás alatti elõzeteseket nem láthatunk a moziban? 😞 pedig én imádom a filmek elõtt az elõzeteseket, így sok nem lesz látható. Kár, ezt azért sajnálom
- éppen d[-_-]b - hogy csinálod ezt a fordított \"b\" bet?t? - ööö, mind1...
Nem akarom védeni a kertévéket; de mi a fészkes f@szért fizessenek õk a hülye kormányunk még hülyébb döntéseiért? Most, amikor szinte alig van pénz valamire, hirtelen megnövelik a létszámot? Ráadásul nem is csak 1-2 fõvel, hanem 2-4X létszámra? Hát fizessék a politikusok a saját plusz jövedelmükbõl (amit az egykulcsos adó miatt kaptak)! Ha valaki ilyen hülye, az igya meg saját maga által készített itókát (mérget); ne mással itassa meg!
Minek karika? Baromság az egész, az értelmes családból származó gyereknek úgyis megmagyarázzák a szülei, hogy mi miért történik a TV-ben.
Remélem, a kereskedelmi televíziók reklámbevételeibõl fizetik õket, és nem az én adómból, mert elég nekem az ödafönt ücsörgõket és idelent nem dolgozókat eltartanom, nem akarok még huszonnégy embert.
Igen, most hogy már megvan ez is, jöhet a kánaán..... könyörgöm, mennyi milliomos ingyenélõnk lesz még?
Úgy kellett ez nekünk, mint egy falat kenyér
Nagyon helyes az új karika. A személyiségi hatások nem olyan tág tartományokban változnak.