Csak 2013-ban jön a Warhammer 40k: Dark Millenium

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rendellenesség van a rendetlenségben…

Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…

Nem magamat igazoltam, te kis zsenipalanta😊 Meg mindig nem mutattal ra mi a feszkes fene koze van a tyrant szonak az izeltlabuakhoz (en csak azt kerestem, ki, hogy a tyrant szonak az egadta vilagon semmi koze a tyranidakhoz)
1szoval nem en vagyok az okos, hanem te vagy a.......(potold a hianyzo szot tetszes szerint😛)
Csatlakozom az elõttem szólókhoz. A forditások eléggé gyengék.. Egy átlag WH40k-t kedvelõ ember már a lánckarja után nyúl amikor olvassa.. "Rendetlenség"? Burn the heretic, Purge the unclean.. 😄
Persze én is jobban örülnék ha több frakcio lenne, de az szerintem a ballance kárára menne. 😞

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

2 frakcio a legjobb. Ha pl van 3 frakcio, 2 megküzd, a gyöztes legyengül, majd jön a 3. frakcio és fél perc alatt kinyirják a legyengült "gyöztes" csapatot.
4 frakcioval, vagy a kiegészitökel 6, totális káosz lenne. 😄

"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."

http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4cf39e2d35dc1362997200

Szánalmas egy cikk...
"Rendetlenség" az már valami. <#csodalk>
Amúgy ki kellett tölteni a karakterszámot vagy miért van ugyanaz a mondat kétszer is?

Na mivan Tibi, csak babelfish-re futotta...

ez a cikk szegyen....
Ti még meglepõdtök Ötvös Tibi színvonalán?

Én csak azt nem értem, hogy MIÉRT van még munkája? Ennyire igénytelen az SG vezetõsége is, mint a munkatársaik?

Nem hittem volna, hogy a filmszekció mellett a játékhíreket is fogyatékos szerkeszti, rendetlenség mi?Az van itt az sg-n.
Édes jó istenem.....
wraithLord
Mondom én. Örülök, hogy segíthettem igazolni magad. 😄
wraithLord

wraithLord
A latin szó származik a görög szóból. 😊û

Nem számít. Nem gondoltam, hogy ilyen hosszan ki kellene fejtenem, és nincs kedvem. Amúgy látom, igen okos vagy, úgyhogy nincs is rá szükség. 😊
Szaruman
Igazából a megszokott sg szintet láthatjuk itt is (mármint a "cikkben").

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.

Millennium, 2 darab n, bunburnyák...
Ja, semmi..eszbonto baromsagot irtal, ragugliztam...:
"They are known to the Imperium generally as Tyranids, because Tyran is the first known planet they devoured and where they were first encountered."
Avass mar be, mi koze a zsarnok (tyrant) szonak (ami amugy gorog eredetu) a foldi izeltlabuakhoz?
Kopiati
Rendetlenség.... you made my day 😄

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

Azért csak nekem nem tetszik, hogy egy univerzumban, aminek a megnyerõ eleme volt a totális háború, a birodalom szövetkezik az Eldarral? A káosz az orkokkal? Azért, hogy MMO-t lehessen csinálni belõle, máris föladtak a hangulatból.
wraithLord
"Rendetlenség"... Ezen behaltam <#nyes>. Miért nem inkább kupleráj...? <#hehe>
Egyébként Tyranid, nem Tynadid. Nem nehéz megjegyezni, mert a latin eredetû, angol 'tyrant' szóból képezték, ami a földi ízeltlábúakhoz hasonlító faj viselkedésére utal.
davidka003
Nem kicsit.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Szaruman
Rendetlenség... Ez azért elég tré fordítás, nem?

I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.