Csak 2013-ban jön a Warhammer 40k: Dark Millenium
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Rendellenesség van a rendetlenségben…
Sg.hu, Globalgame.hu a legjobbak…
Nem magamat igazoltam, te kis zsenipalanta😊 Meg mindig nem mutattal ra mi a feszkes fene koze van a tyrant szonak az izeltlabuakhoz (en csak azt kerestem, ki, hogy a tyrant szonak az egadta vilagon semmi koze a tyranidakhoz)
1szoval nem en vagyok az okos, hanem te vagy a.......(potold a hianyzo szot tetszes szerint😛)
1szoval nem en vagyok az okos, hanem te vagy a.......(potold a hianyzo szot tetszes szerint😛)
Csatlakozom az elõttem szólókhoz. A forditások eléggé gyengék.. Egy átlag WH40k-t kedvelõ ember már a lánckarja után nyúl amikor olvassa.. "Rendetlenség"? Burn the heretic, Purge the unclean.. 😄
Persze én is jobban örülnék ha több frakcio lenne, de az szerintem a ballance kárára menne. 😞
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
2 frakcio a legjobb. Ha pl van 3 frakcio, 2 megküzd, a gyöztes legyengül, majd jön a 3. frakcio és fél perc alatt kinyirják a legyengült "gyöztes" csapatot.
4 frakcioval, vagy a kiegészitökel 6, totális káosz lenne. 😄
4 frakcioval, vagy a kiegészitökel 6, totális káosz lenne. 😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
http://signup.leagueoflegends.com/?ref=4cf39e2d35dc1362997200
Szánalmas egy cikk...
"Rendetlenség" az már valami. <#csodalk>#csodalk>
Amúgy ki kellett tölteni a karakterszámot vagy miért van ugyanaz a mondat kétszer is?
"Rendetlenség" az már valami. <#csodalk>#csodalk>
Amúgy ki kellett tölteni a karakterszámot vagy miért van ugyanaz a mondat kétszer is?
Na mivan Tibi, csak babelfish-re futotta...
ez a cikk szegyen....
ez a cikk szegyen....
Ti még meglepõdtök Ötvös Tibi színvonalán?
Én csak azt nem értem, hogy MIÉRT van még munkája? Ennyire igénytelen az SG vezetõsége is, mint a munkatársaik?
Én csak azt nem értem, hogy MIÉRT van még munkája? Ennyire igénytelen az SG vezetõsége is, mint a munkatársaik?
Nem hittem volna, hogy a filmszekció mellett a játékhíreket is fogyatékos szerkeszti, rendetlenség mi?Az van itt az sg-n.
Édes jó istenem.....
Édes jó istenem.....
A latin szó származik a görög szóból. 😊û
Nem számít. Nem gondoltam, hogy ilyen hosszan ki kellene fejtenem, és nincs kedvem. Amúgy látom, igen okos vagy, úgyhogy nincs is rá szükség. 😊
Nem számít. Nem gondoltam, hogy ilyen hosszan ki kellene fejtenem, és nincs kedvem. Amúgy látom, igen okos vagy, úgyhogy nincs is rá szükség. 😊
Igazából a megszokott sg szintet láthatjuk itt is (mármint a "cikkben").
I don't have a World of Warcraft account, do you? No, I have a life.
Millennium, 2 darab n, bunburnyák...
Ja, semmi..eszbonto baromsagot irtal, ragugliztam...:
"They are known to the Imperium generally as Tyranids, because Tyran is the first known planet they devoured and where they were first encountered."
"They are known to the Imperium generally as Tyranids, because Tyran is the first known planet they devoured and where they were first encountered."
Avass mar be, mi koze a zsarnok (tyrant) szonak (ami amugy gorog eredetu) a foldi izeltlabuakhoz?
Rendetlenség.... you made my day 😄
Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%
Azért csak nekem nem tetszik, hogy egy univerzumban, aminek a megnyerõ eleme volt a totális háború, a birodalom szövetkezik az Eldarral? A káosz az orkokkal? Azért, hogy MMO-t lehessen csinálni belõle, máris föladtak a hangulatból.
"Rendetlenség"... Ezen behaltam <#nyes>#nyes>. Miért nem inkább kupleráj...? <#hehe>#hehe>
Egyébként Tyranid, nem Tynadid. Nem nehéz megjegyezni, mert a latin eredetû, angol 'tyrant' szóból képezték, ami a földi ízeltlábúakhoz hasonlító faj viselkedésére utal.
Egyébként Tyranid, nem Tynadid. Nem nehéz megjegyezni, mert a latin eredetû, angol 'tyrant' szóból képezték, ami a földi ízeltlábúakhoz hasonlító faj viselkedésére utal.
Nem kicsit.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑