45
-
G_ArchAngel #45 En nem tudom miben szoktak, csak ismerosoket lattam kozelrol, nekik ilyenben vagy ehhez hasonlo, lehajthato fedelu tokban van: link
-
tomboy013 #44 Az hogy mi normális az minden embernél más. Az ok hogy van egy véleményed én elfogadom de attól még más nem hülye mert te szerinted az nem úgy van. Látod ezzel te is besorolsz embereket halmazokba. Én meg szoktam nézni és max annyit gondolok ha jó teloja hogy hm vajon ez mi? ha nem jó akkor pedig azt hogy az enyém zsírabb =) de ez kb egy fél másodperc alatt fordul meg a fejemben. Nincs ebben semmi furcsa én úgy gondolom. -
#43 "...arrol nem beszelve, hogy nem lehetne jol latni mar messzirol, hogy melyik generaciohoz tartozik az adott telefon, pedig ez egy fontos feature."
Már most sem lehet, első 3 készült "egy kaptafára" (ok, "iPhone 2G" némiképp eltért), illetve 4 és 4S között is csak nüansznyi különbségek vannak.
G_ArchAngel (#40):
Én még nem nagyon láttam olyat, aki bumpernél komolyabb tokban hordta volna. Egyébként utálom ezt a full üveg designt...
-
G_ArchAngel #42 Ha bemesz az uzletbe es megnezed, az normalis.
Ha rafokuszalsz arra, hogy az ujjak altal 2/3 reszt takart eszkozon milyen logo lehet egy ember kezeben, 3 sorral elorebb a buszon, az nem normalis. Foleg, ha azutan besorolod az adott embert egy halmazba, mert az altalad nem kedvelt markat hasznalja.
A csajok azert 1.50-1.80m magas latnivalok, koncentralas nelkul is eszrevehetoek:) -
tomboy013 #41 Én szeretem a műszaki cuccokat pl a mobilt is, és megnézem ha valakinek valami kirívóan jó telója van. Szerintem nincs ezzel semmi baj, ez kb olyan minthogy bejönnek a szép lányok és ha miniszoknya van rajta akkor mégjobban megnézed. Nem kell rögtön hülyének képzelni azért egy embert mert nem úgy tekint pl a mobilokra mint te. -
G_ArchAngel #40 Raadasul a hulye uveg hatlap miatt mindenki tokban tartja, igy nem is lehet tudni, mit tapogat a user.
Nem gondolnam, hogy 12 ev es/vagy 40-es IQ felett emberek foglalkoznak meg azzal, hogy a masik mivel telefonal az utcan. -
tomboy013 #39 Vágom miről beszélsz és amúgy ezen én is elgondolkodtam. De szerintem ha ránézel például a 4-re meg a 4S-re ott pont hogy nem tudod megkülönböztetni melyik generációhoz tartozik mert full ugyanúgy néz ki mindkettő. Végülis nekem mindegy hogy hogy néz ki az Iphone úgyse veszek olyat ahogy már azt említettem, csak egy feltevés volt hogy mi lenne ha gyártanának másféle Iphone-t is. Túlságosan a WP7.5 hatása alá kerültem úgyhogy már csak azért se vennék ios-es telót =) -
kvp #38 Az apple termekek lenyege, hogy egyformak, mint anno a ford t modellek. Ez egyreszt megkonnyiti a gyartast, igy az olcso lesz, masreszt egyfajta eleterzest ad. Akinek nem pont olyan iphone kell amilyet eppen kaphat, az vesz masik telefont. A szoftver is ilyen, ha nem pont olyan kell ami az iphone-on van, akkor vesz egy masik gyartotol. Az a par valogatos ember aki nem tud pont ugy gondolkodni mint az osszes tobbi apple vasarlo es nem jo neki amit kap nem jelent olyan nagy tomeget, hogy megerje nekik kulon gyartani. Arrol nem beszelve, hogy akkor elbizonytalanitanak a vasarloikat, mivel lehetne valasztani. Most a valasztas kb. az, hogy feheret vagy feketet, nagyobb memoriajut vagy kisebbet. Ha lenne kijelzomeret valasztas is, az mar tul bonyolult lenne a legtobb jelenlegi vasarlonak, arrol nem beszelve, hogy nem lehetne jol latni mar messzirol, hogy melyik generaciohoz tartozik az adott telefon, pedig ez egy fontos feature.
Mondjuk en azon tipikus kisebbseghez tartozom, akinek nem jo ha egy gyarto mondja meg hogyan gondolkodjon, de ez a reteg meg az android-os telefont vasarlok kozott is kisebbseg. Szerencsenk van, hogy van valasztek... (3 inches, full qwerty-s telefont hasznalok androiddal, szoval nem vagyok iphone celkozonseg) -
#37 No ezt most gondold át mégegyszer mert összevissza hülyeségeket írtál kb. -
tomboy013 #36 Ezért mondom hogy legyen választék, nem azt hogy csak 4 collos legyen vagy nagyobb. csak ha a másik oldalról nézzük a dolgok akinek arra lenne igénye az meg azt nem kapja meg. Ez se korrekt ha azt nézzük de mindegy vesz az ember másféle telefont, viszont az apple sok pénztől elesik ebben az esetben. -
G_ArchAngel #35 En is jobban orulnek a 4"-nek, de elfogadom, hogy az atlagnak az mar nagy, ez van. Kurva fapadosokon es tavolsagi buszokon sem a magas embereknek tervezik a labteret... -
tomboy013 #34 Jajj Istenem micsoda igény a 4 coll ha már van 4,7-es telefon is megáll az ember esze nem? xD hangsúlyozom telefon nem laptop amik kb 10 collnál kezdődnek =) Mindenkinek vannak igényei azért is van választák nem csak telefonokból hanem akármi másból is. Szerintem az Apple is csak jól járna ha több féle Iphone-t is forgalmazna. -
Aldo Moro #33 Vegyél egy laptopot, köss rá egy mikrofont, azt van jó nagy kijelződ. Micsoda igények vannak. Eszem megáll. -
tomboy013 #32 Nem azt mondom hogy legyen kifejezetten nőiként árusítva csak azt hogy legyen másféle Iphone is ne csak egyféle hogy lehessen ott is válogatni. Mellesleg én simán zsebre vágom a 4 collos telefont is pedig nem vagyok buggyos deszkás =) Amúgy nekem teljesen mindegy mit csinálnak az apple-nél úgyse fogok olyat venni mert egyrészt túl drága meg maga az oprendszer is a hagyományos ikonos megoldást követi ami nekem nem jön be. Szerintem az Iphone egy igényes telefon tehát nincs a külsejével bajom, csak én személy szerint nagyobb kijelzőt igényelnék mert az tetszik. -
#31 Remek, vegyetek jó sokat belőle, hogy a következő generációs szifon még kisebbet lépjen előre technikailag, mint ez! -
#30 Akinek meg nagyobb kijelző kell az vegyen tabletet. Amúgy sem esztétikus a nagyobb készülék. Pl hogy vágod zsebre? -
#29 Az hogy eleve morálisan kikezdhető lenne hogy van női meg férfi változat. Másrészről meg azon férfiaknak akiknek kicsi a keze női telefont vegyenek vagy fordítva? Te bele is gondoltál ebbe? Vagy csak beírtad? -
Aldo Moro #28 Én meg átjárnék Venezuelába tankolni, ha tehetném. :-) -
Aldo Moro #27 Igazad van. Tegnap vettem egy sört, kemény 150 Ft-ért. Azt hiszem át kell értékelnem az életem. Amíg te elmész a plázába és megveszed a Gas farmert 15 ezerért, addig én az ugyanolyat (hidd el) 4-ért. Tavaly ellopták a telefonom, vettem helyette egy másikat a neten 3-ért. Kápé. Azóta is az van. Egy hétig nem kell tölteni, viszont nincs rajta fácsebúk (mert anélkül már élni sem lehet), meg navigáció (mert másképp eltévednék a plázában), meg herevakaró funkció. Ez az egész marketing, arról szól, hogy mennyire lehet bepalizni valakit és megfizettetni vele olyan dolgot, amire semmi szüksége. A tapizás, simizés helyett, inkább elmegyek és leülök a haverokkal beszélgetni egy sör mellett, mert ha bajom van rájuk számíthatok, nem a taperolós 2 magos telefonomra. -
tomboy013 #26 Mi volt ebben olyan furcsa? -
G_ArchAngel #25 Magyarok mar nem egyszer szerveztek utat Angliaba, hogy AppleStore-ban vasaroljanak, mert a kulonbozetbe belefert a fapados jarat es a varosnezes is.
Nem kell az USA-ig menni, egyszeruen otthon mindent szopas megvenni fenykepezogeptol a laptopokig.
De van durvabb pelda: venezuelai haveromek ruhakat vasarolni jarnak at az USA-ba repulovel. Nem azert mert a legutobbi divatra hajtanak, hanem mert Venezuelaban ennyire agyatlanul draga. -
#24 Én már szidom őket. Lássuk be, hogy az árak sokszor pont azért többek magyarországon. Nem mert a kereskedő akar nagyot kaszálni hiszen a magyar árrés egy átlagos terméknél nem éri el a német vagy az USA árrést. Azt felejtik el sokan, hogy itt a legmagasabb az ÁFA és itt a legmagasabb a munkavállaló után fizetendő teher... -
#23 "Nagy az isten állatkertje. Még meg se jelent. Olyan, mint amikor a júzer kép alapján vesz autót, aztán sír a szája, ha olyan, amilyen. Egy telefonért 150 gurigát kiadni enyhén szólva is a rongyrázás kategória."
Fogadjunk hogy adsz ki olyanra pénzt amire meg én mondanám, hogy nagy az isten állatkertje és rongyrázás esete forog fent. -
#22 Ez most komoly?! :D -
tomboy013 #21 Ezért lenne jó ha nem csak 1 féle Iphone lenne. Lenne ez a változat a nőknek meg lenne egy nagyobb is férfiaknak.Amúgy is fura hogy csak 1 féle telefonja van az Apple-nek. -
#20 Gondolj a nőkre is. Nem mindenkinek van egyforma tenyere és újjai. -
tomboy013 #19 Nekem nincs nagy kezem a magam 176 centijével és mégis simán kezelem 1 kézzel az Omnia 7-em, erről ennyit. -
tomboy013 #18 Inkább ilyen kijelentéshez kell majomnak születni :P -
G_ArchAngel #17 Nem viszik feljebb, mert az atlagos ember 1 kezben tartva nem tudja elerni a tavolabbi pontokat. 4"-hoz majomnak kell szuletni.
-
coolbboy83 #16 Az árakról annyit, hogy lesztek kedvesek szídni a kormányunkat a hamarosan 27% ÁFA miatt !! -
tomboy013 #15 A kijelzőméretet felvihetnék 4 collra legalább :P Ha lenne rá keret lehet meg is venném mert azért egy apple cucc az minőségi, csak már beleszerettem a WP7-be és az iOS se rúg lábdába amellett nálam =D -
#14 Aki megteheti miért ne? Amúgy gondolom azok rendelték elő akiknek most is Iphonejuk van, túl nagy meglepetés nem értheti őket, ugyanis a minőséggel nem szokott gond lenni, a belső meg izmosabb lett -
#13 Hat ja! Eleg lenne a hulye kommenteket figyelmen kivul hagyni... -
hurkaur #12 Aj konyorgom ne kezdjen mar megint bele valami vadbarom egy teljesen ertelmetlen tizenot milliomodik vitaba, mert tokonszurom magam. -
dzsagon #11 idióták -
#10 Eddig a hardver volt a szar meg a gyenge. Ment a show hogy az xy az iphone-t ketté hug.ozza stb stb. Most már ezt se lehet mondani, mert nincs nála erősebb. Az árán kívül nem nagyon lehet belekötni semmibe. Max nem jön be valakinek. -
G_ArchAngel #9 Aki egy iPhone 4S-t vagy Galaxy S2-t telefonkent kezel es hasznal, annak tenyleg teljesen mindegy... -
cateran #8 " Most hogy a hardver is ütőképes, elfogytak az észérvek?"
Tehat eddig a hardver szar volt es az ervek eszervek, nem pedig vagdalkozas? Ezekkel szalltak vitaba a fanboyok?:D Epic:DD
-
#7 Hát hógyne gyerekek..... -
zpe #6 "Az iPhone 4S a kétmagos A5 chipre épül, CPU-ja a korábbi modellnél kétszer gyorsabb, míg a kétmagos grafikai chipnek köszönhetően hétszer gyorsabb a grafikai megjelenítés, mint az előző iPhone esetében."