Internet Hungary: fizetni kell majd a hírekért

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

A minõség, nem 5, de inkább 0.1%-ért jelenleg is kell fizetni. Itt van pl ez a cikk - ingyenes. Viszont ha megnézed a kapcsolódó cikket, az már fizetõs. Erre mondtam azt, hogy ezeket a cégek már jelenleg is elõfizetik, sõt már 2000-ben is elõfizették. A magánszemélyek meg eddig se fizették elõ, ezután se fogják.
Ja, és akkor az lesz majd, hogy az értelmesebb, minõségi hírek kerülnének a fizetõs kategóriába, a szemét szar (aminek nincs háttere, csak úgy az ujjából szopja az "újságíró") maradna továbbra is ingyenes, emiatt nyilván aki eddig olvasott valami értelmeset is az interneten, az mostantól nem fog, marad a választópolgárok 95%-a számára az ingyenes bulvár meg a bûnügyi hírek, emiatt a választópolgárok még szarabbul tájékozottak lennének, mint eddig - és ilyen tájékozottsági, értesültségi szint alapján döntenének, pl. a választásokon vagy népszavazásokon. Eddig is tombolt a gagyiság, ettõl meg mindent elönt majd.

Én örömmel fizetek, de ha rossz hír akkor lenyilazhatom a hírmondót?

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

szeretek híreket olvasni,de ha esetleg valami véletlen folyamán így fog lenni,akkor nyugodtan megveszem az újságot...

HEJA BVB! HAJRÁ FC AJKA&DIÓSGYŐR! Let\'s go RANGERS!

Tessékmondani', a hírek az eBook/HUN alatt lesznek vagy lesz külön kategória ? <#mf1>
News warez indul 😊
Fresh Duke
Ez kész röhej...

A kommentekkel meg egyet értek. (Y)

A heavy cost. I pay it gladly.

Ha tudni akarja hogy Stohl kábszer bucit ma ki védte meg akkor utaljon át 2000ft ott a xxxx-xxxx-xxxx számlára ... 😄
Tetsuo
Nagy LOL
Majd pont a sok hazugsagert fizetnek egy kanyit is?! Meg azert, hogy VV8 Pisti leszurta anyjat? :S

https://www.youtube.com/shorts/zECTF2H8Jp8

Lelki szemeim elõtt felrejlik a jövõ:
Hé töltsd már le a mai idõjárást a xyz torent oldalról mert az indexen 500ft ba kerül 😄
ChaosTeam
Valóban, Magyarország minden bizonnyal ideális terület lenne fizetõs hírek bevezetésére... mert pont úgy állnak a magyar családok (mármint a többség és nem az "átlag"), hogy a sok megszorítás és pénzelvonás, az árak folyamatos emelése mellett majd pont ilyenre költene.

Én biztos nem fizetek semmilyen hír miatt se egyszeri, se havidíjat. Majd valaki más, akit nagyon érdekel fizet érte, nekem meg max elmondja.
Cégek a médiafigyelõknek fizetnek azért, hogy összegyûjtsék a számukra releváns híreket. Magánszemélyeknél szerintem pont az utolsó helyen van a prioritási sorban a hírekért való fizetés. Annyi más dolog van - akár az interneten is - amire el lehet költeni a pénzt. 29 euróért lehet venni egy fél-1 évre való aranyat valamelyik netes játékban, és mennyivel értelmesebb idõtöltés az, mint olvasni a politikát, meg a celebek aktuális ökörségeit...

Nem a fizetõs hírszolgáltatás a megoldás, hanem a fele piaci szereplõnek csõdbe kell mennie, és elmenni kapálni. Ja, hogy újságírónak büdös a munka? Tudom, de nem érdekel...
USA-ban 10 éve több internetes újság próbákozott ezzel, tudtommal nem sok sikerel.
De majd itt mûködni fog, mert a Földanya kisugárzása ugyebár itt a legerõsebb.