Bloodmoon

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Elég sokan abbahagyták már, ha nem lesz komolyabb fejlesztés, akkor halálra van ítélve a játék...

Sir Quno Jedi
Jaja. USA szerveren mi vagyunk a negyedik legjobb vámpír klán. De összesítettben is csak pár pontnyira vagyunk a top 10-tõl, ami napokon belül meg fog változni. 😄DD

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Játszik még vki ezzel?

kisgabo
még igen, s&f egy év után baromi unalmas, itt jobban pörög a tagság

Jobb, mint S&F!

én vérfarkas vagyok

kisgabo
http://s1.bloodmoon.hu/?playerclass=3

gyertek, vadásznak. 😊

kisgabo
én már 47-es vadász vagyok, de sajna itt klán van, vámpirnak kellett volna lenni.

majd ha lesz magyar... a shakes 6 szervere helyett 1..

Jah és hogy lehet meghívni másokat?

Na magyaron ki gamel?

Ha vámpír klán vagytok akkor mindegy, mert én meg hunterrel tolom 😄
Sir Quno Jedi
De most már tudsz, nemde?

I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3

Sir Quno Jedi
Namost ez egy vámpírklán és nem lehet enemy-ket meghívni, nem engedi a rendszer. Megpróbáltalak azért, de nem megy.

Vegyetek fel léci... ricsa a nevem én is Shakeztem de azt már a hugom viszi
Maak
megvagytok, de nem tudok irni chatben, P3dr0 neven leptem be epp most

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Sir Quno Jedi
TombolA a nevünk. Mondjuk a Hall of Fame-ben rohadtul nem talál ilyen nevû klánt, de ott vagyunk. Vagyunk hárman magyarok, régi shakes-esek, meg jópár kamukari beesve hozzánk. DE van még hely. Mi csak hobbiból toljuk, semmi erõszakos fejlõdés, nincs adó egyelõre és nem kell vérkövet sem venni, meg semmi hasonló nyûg.

Amíg nem lesz magyar verzió és magyar szerver, addig ez nem lesz idehaza népszerû, de mi addig felkészülünk itt... 😄

Az én karim most 19-es ha van valakinek klánja, szóljon 😄
Sir Quno Jedi
Nem tom, hozzánk folyton esnek be új tagok, level 1-esek, azt sem tudják mi fán terem a gamma és maradnak is level 1-esek. Gondolom kamu karik és csak a meghívásért járó vérkövekért teszik. Majd kirugdalom õket, ha útban vannak.

kisgabo
kisgabo, gondolom lvl10 felett lehet.

modt klánban vagyok, de ha leszünk többen, alapithatunk.

Maak
milyen neven vagy amugy?

- You kids and your damn video games. When I was your age I spent my time outside, murdering people in the fresh air...- bnet :Pedrochen #21774

Maak
hogyan lehet csatlakozni klanhoz? van egy join gomb a clan menu alatt de arra semmi nem tortnik

kisgabo
miért unalmasabb? shakes-ben 190-es vagyok, és semmi cél, 1 év után rá nem jövök, mi értelme.

ez újdonság, tolom, kiderül. 😄

toysoldier
sokkal unalmasabb, mint a shakes szal hagyom

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

Sir Quno Jedi
Ha valaki nem tud beloginolni, az néha azért van, mert a flashnek a settings-ben be kell állítani, hogy mennyi helyet foglalhat az ember gépén. Én unlimited-re állítottam és hipphopp máris mûxik a belépés.

Amúgy mérhetetlenü uncsi gamma, a shakes legalább jópofa volt. Ettõl függetlenül én is tesztelgetem.

Nekem willpoveres build-el van egy vámpírnõm jelenleg, nem sok idõm volt rá, így elsõ blikkre csak 10-es szintû lett és napváltás, úgyhogy inkább elküldtem melózni (pedig volt vagy 95 pontom még napváltás elõtt, szal. megszívtam, ahogy kell).

kisgabo
nem látni semmit.

jackoneill90
ez az?

http://muszaly.hu A szingularitás fel fog robbanni. Akármit is jelent.

Acc create megvolt, de a login valahogy nem akar mûködni...

kisgabo
ha bejön, akkor alakitunk saját céhet, jelenleg én is betársultam máshova.

toysoldier
toysoldier néven elkezdtem, pár napig játszok aztán majd kiderül

He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

kisgabo
Böngészõs játék a Playa Games mûhelyébõl, aki ismeri a Shakes&Fidget mûvüket, sok meglepetés nem éri, klikkelgetõs, fejlõdös, szépen animált játék.
Bloodmoon[/url <- itt lehet regisztrálni, egyelõre magyar szerver nincs, esetleg az angol s1 szerveren, aki bír némi szabadidõvel, beszállhat egy kis vámpír hentelésbe.