5
  • adampierson
    #5
    Viszont egy korább hír szerint hasonló okok miatt kérték vissza a jegyük árát a, Faster című film nézői. Nincs új a nap alatt. :D
  • kriszwells
    #4
    A sok félrevezető hír címével mi van, annyi van abból is... :)
    Jó, a trailert olyanra csinálják, hogy minél jobban el tudja adni a filmet, de ez a hátulütője is, sokan úgy vannak, plusz ma ennek divatja is van, hogy ha nem azt kapja a filmtől amit a trailer mutatott, akkor is szidja a filmet még ha az nem is volt rossz, mondom ez a divat most.
  • Laza
    #3
    Pf, azért szar a mozi, mert előre kell fizetned a filmért, ami lehet hogy egy nagy trágya. Sajna már sokszor jártam úgy, hogy egy fillért nem adtam volna az alkotásért. Bezzeg egy étteremben ha szar a kaja úgy vágom vissza, hogy csak lesnek :)

    Be kéne vezetni a mozikban is, hogy ha a film vetítési idejének egy bizonyos százaléka előtt kijössz, mert szar, akkor visszakérhesd a manit.
  • creed13
    #2
    Akkor ennyi erővel én is beperelhettem volna anno a Szállító című filmet forgalmazó céget, mert én egy Konvojhoz hasonló kamionos filmre asszociáltam a címből ki indulva, és nem egy cséphadaró akció filmre.
  • endrev
    #1
    Hát nekem is csalódás lett volna, mert tényleg egy "Halálos iramban"-szerű filmet várnék az előzetes után.. Persze nem pereltem volna, de lehet hogy bosszúsan csóváltam volna a fejem a moziban, hacsak nem tetszene volna a tényleges film.