41
Kérdésedet felrakhatod, tapasztalatodat megoszthatod
-
#41 másfél millió Ft-os sérülés bejegyzés? hát inkább nem. -
Neocortex #40 Szerintetek érdemes egyáltalán megnézni ezt az 1 éves Hyundai i20-at ezzel a kártörténettel?
Attól félek, ha a karosszériaelemek még ki is vannak cserélve esetleg sérült a kaszni, vagy meg van nyomva valami amiből később még baj lehet.
A kereskedés természetesen meg sem említette hogy a kocsi törve volt -
Lounds #39 Helló, van a Hyundai Santa Fe 2006. Probléma van a tengelykapcsolóval. Amikor megnyomom a tengelykapcsolót, az nem pattan vissza, és ebben a helyzetben marad. Lehet, hogy valakinek ugyanaz volt a problémája? -
dzso54 #38 Tiszteletem és BUÉK!
1996-os Renault Megan 1.4 benzines autóm van. A kilométer óra jeladó elromlott. Ki akarom cserélni de nem tudom hol van a kocsin? A kocsin hol található?
Köszönöm: H.János -
dbdadi #37 Helló
Opel Astra H 1.6 autómban meghibásodott a szívócső illetve ezen belül a szolenoid szelep,remélem jól írtam le. Szerelő nézte meg, és a hibakód alapján a szolenoid szelep meghibásodása miatt van a probléma.Érdekelne hogy valaki találkoztatok már ilyennel és hogy esetleg lehetne-e valahol külön kapni szolenoid szelepet a kocsihoz mert kompletten a szívócsőnek elég húzós az ára és szeretném minél olcsóbban megúszni.
Köszönöm a segítséget!
-
Tis01 #36 Hello!
Szükségem lenne egy kis segítségre, javaslatokra. Egy 2002-es évjáratú Ford Mondeo 2.0 TDCI kocsim van, aminek a porlasztóival gondok akadtak. Kiskunmajsára vittem javíttatni egy dízel auto szakihoz, aki porlasztókban nagyon ott van. (állítólag országszerte ismert). Elmondása szerint cserét nem igényelt, megtisztította, összerakta, de a csúcsokat nem kódolta le.(mondván anélkül is működik) A kocsiban lévő hibakód: "3 henger injektor, kopogó égési folyamat felismerve" megmaradt. Ezek után az autó a javítást követő másnap, ismét erős füstöket ereget, de csak az indítás utáni pár percben, az első 5-10 váltást, illetve 10-15 gázadás-elvétel idejéig. Utána megy rendesen, viszont a kipufogógáz lényegesen büdösebb a hiba előttihez viszonyítva. A ráadás, hogy 3 helyen próbálták kitörölni a hibakódot belőle, de senkinek nem sikerült még átmenetileg sem. A teljes áramtalanítás (saruk levétele) sem segített. Várnám a tippeket a hibák javítására. Márka szervizbe nem szívesen vinnék egy 10 éves kocsit, ha csak más megoldás nem marad. -
hugi00 #35 Vasarolnek Audio Art 100HC 2*50 Wattos erositot 15,000 -ert ! Elerhetoseg: [email protected] -
#34 300w-os e-robogóban melyik most a legjobb? -
#33 Sajna nem segít. -
karajjj #32 ctrl+F5 esetleg? -
#31 Valaki esetleg nem tudja, hogy az mitől lehet, hogy a forma 1 topikban nem látom senki hozzászólását csak a kommentelők avatarjait? Egyik topikban sem csinálja csak ott. -
#30 nem csak ő :D -
karajjj #29 te aztán otthon vagy a témában :D -
#28 B oszloptól akár le is falazhatod az ablakokat műbizonylat nélkül :) -
#27 elvileg fóliát már nem tehet fel senki. műbizonylattal se. -
karajjj #26 ledes lámpa helyett megcsináltatod a generátort, fólia meg szvsz felesleges, attól hűvös nem lesz a kocsiban -
#25 ledes lámpa a jobb láthatóság miatt kell nekem, nem pedig divatból
fólia meg azért mert nincs légkondi és kíváncsi lennék mennyit számít
megtennéd, hogy máshol trollkodsz tovább? leköteleznél -
#24 ahm nem akarsz rá költeni, ellenben akarsz ledes csudijó lámpát (mert borús időben jó???????wtf???) meg hővisszaverő fóliát (gyanítom h korom feketét B oszloptól)
karaj :D -
#23 -
#22 szerintem hogy csírák használják 12 óránál, miközben egy ribanc élvezkedik az anyósülésen. -
#21 rátöltök néha, szal most költeni nem akarok rá, nem kakukk a generátor teljesen, akku is csak pár éves
de mi a bajod a ledes nappali fénnyel? -
#20 akkor talán a generátort kéne cserélni nem ledes fossal szenvedni, mert egyszer csak azt veszed észre, hogy nem indul a vas. :\ omfg -
karajjj #19 szevasz kocsis -
#18 "Tapasztalatodat megoszthatod":
Azt tapasztaltam, h minden reggel van egy-két balfasz, aki az M0-n és az M5-ön vagy csak natúrban az 5-ösön jön befelé Budapestre és képes koccanni, karambolozni, lefulladni, keresztbeállni.
Mivel nekik köszönhetően a Soroksári, ami közismerten nincs 1km, kb. 30-50 perc alatt tehető meg és emiatt a fél város elkésik és jól lebasznak mindenkit, de nem őket, így szeretném, megkérni ezeket, hogy a közeljövőben maradjanak nyugodtan otthon!
Hátthanx! -
#17 hát, szerintem az Audikba épített óriás ledek centis távolságra az tényleg gagyi
de láttam már olyan autót amin kifejezetten jól állt az apró fehér összefüggő ledsor -
#16 Ha mar LEDekkel diszited a geped akkor ezt ki ne hagyd:
Minek ide Angeleye ha itt van ez:
Az en velemenyem a LEDes cuccokrol, hogy utolagosan barmibe beleepiteni fullgagyi szvsz. Amiben alapbol benne van, ill. rendelheto az ok. -
#15 másrészt sok a farkasvakságban szenvedő az utakon
jobb félni... és kivilágítva lenni -
volvo #14 van bene valami a jó otokat azért is gyártság ledes fényszorokkal! -
#13 de
sápadt a fénye, rövid távokon nem tud aksi normálisan töltődni, Led viszont alig fogyaszt -
karajjj #12 ezt ugye most nem írtad komolyan? -
#11 -
#10 tompított lehúzza az akkut -
#9 a fólia sokat dob, persze ha gyárilag van betéve -
#8 Ha jól van beállítva akkor nem idegesítő.
Az meg, hogy undorító, szubjektív vélemény. :) -
#7 ja.
nagyon menő -
karajjj #6 ha nagyon menő akar lenni, akkor már inkább angel eye -
#5 1. qva idegesítő és undorító az a ledes fos. ott van a helyzetjelző / tompított használd azt.
2. kicsit számít, ha hővisszaverő fóliát rakatsz fel. de nem sokat. -
karajjj #4 érezhetően hűvösebb a klimától lesz a kocsi -
#3 ott inkább a friss hírek kerülnek kibeszélésre -
#2 Autó mánia topik szerintem bőven megfelelt volna a kérdéseidnek, topiknyitás helyett. :)