10
-
#10 " itt meg a zombi és ember oldal között kell egyensúlyozni + még egy gyerekre is vigyázni"
Bioshock. -
scnad #9 Ha jól értem, akkor ezt alapvetően COOP -ban kell majd tolni, a cél a kislánnyal együtt kijutni/átjutni, aki alkalomadtán valami szupererővel be tud téged védeni/segíteni tud. Elképzelhető ugyanakkor hogy annyi lesz egy-egy szakaszon a zombesz vagy oly kevés a hp/erő/munició/... hogy nem tudsz "emberként" átjutni, így a "zombi módban" az emberek is ellenségekké vállnak. -
KopaszIsten #8 Biztos bennem van a hiba, de én ezt nem értem. Ha mi zombik vagyunk (átalakuló félben), akkor kire fogunk "lövöldözni", ha a zombik nem támadnak meg? Vagy ez nem egy akció játék? (Normál embereket nem fogom irtani zombimód az tuti.) Ez valami túlélő horror lenne, ahol nem feltétlenül kell lövöldözni, csak éld túl? -
kissssss #7 most így hirtelenjébe a stubbs the zombie jutott eszembe de ez sem jó mert ebben meg teljesen zombi volt a főhős, itt meg a zombi és ember oldal között kell egyensúlyozni + még egy gyerekre is vigyázni... na mindegy egy próbát mindenképpen meg fog érni. -
bino512 #6 hát az tényleg egy tucat :D -
#5 PS1-re régen volt egy hasonló játék ahol egy kísérleti laborból szabadultál ki egy kis srác formájában és különböző gyógyszereket és szereket kellett magadba lőni, hogy életben maradj. Persze a szerektől különleges képességeid is voltak, de már nem emlékszem a nevére. -
#4 Elég csak 1. Azzal talán elleszek, amíg ez kijön. :) -
creed13 #3 Légyszi sorolj fel nekem csak 3-at... -
gombabácsi #2 hát ez aztán marha eredeti... volt legalább egy tucat ilyen játék -
kissssss #1 hmm érdekesnek hangzik egy próbát megér.