12
  • zetortraktor
    Senki nem olyan hülye, hogy újraírjon egy kommentet. Ha meg ezt teszi, akkor eleve visszajött megnézni, hogy megvan-e kommentje, ami ugyancsak tök fölösleges.
  • Aldo Moro
    Lényeg, hogy azért vannak ilyen írások, mert sokan rákattannak, nő az oldal látogatottsága. Ha meg kimoderálnak, akkor írhatod be újból a kommented, megint csak nő az oldal látogatottsága.
  • pokolfiu
    szerintem ez lesz tűzrevaló... ahogyan zajlanak körülötte az események lehet valóban odakerül az egész projekt...
  • TreDoR
    Dettó.
  • ffxi
    "Érzelem? Szerintem azt is büntetni kéne." :D
  • Loverman
    kb az egész világ? egyébként baromság ez a "miért vette le a sisakját sly" mánia, az ember csak leveszi amikor wc-zik, eszik, szexel, stb
  • mutantleg
    Nekem az volt a bajom a filmmel hogy nem a Schneider játszotta a dredet, Stallone miatt állandóan keverem a piszkítóval öö.. szal azzal a kagylós filmmel, ahol ha 50 felé megy a busz sebessége akkor felrobban.
  • Chocho
    Azoknak nem volt bajuk a 95-ös filmmel, akik nem ismerik a képregényt.
  • Szefmester
    Szerintem is egy korrekt munka volt. Kicsit több erőszakkal, feketébb humoral hozta volna a képregények hangulatát is akár. De így is élvezhető volt.
  • item
    " az 1995-ös, tűzrevaló Stallone-verzió minőségét, "

Micsoda szöveg,a pofám leszakad... Szerintem semmi baj nem volt a 95-ös filmmel.
  • Csumbi
    Nem ertem, h miert szapuljak folyton a 95-os verziot, szerintem igen is jo film volt, mondom ezt ugy h nem olvastam a kepregenyt, es nem ismerem a vilagot sem, csak annyit amennyit a filmbol lattam, de az tetszett.