A jelen generációs PC-k 15 legjobb játéka

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

narumon
Civnél ismertebbek ezek? Azért ez erõsen nézõpont kérdése. Én pl viccesnek találnék egy listát amirõl pont a Civ hiányzik...

Hülyékkel vitázni olyan, mint egy galambbal sakkozni. Ledönti a bábukat, rászarik a táblára, aztán boldogan ugrál, hogy ? nyert. http://www.vinylnirvana.hu

shaddam
Jó tudni hogy a nagy részük mindhárom platformon létezik.

PS4,PS3,PS Vita,PC,Nintendo 3DS "Tipikus internetes hulladék vagy akit el kellene égetni a pokol legmélyebb bugyrában utána meg jól leköpni" Tirexi hozzám intézett rézköpete

Az ilyen listakat nem igazan lehet komolybban venni, mintha zenerol vagy filmekrol keszitenek. A szubjektivitas miatt ugy sincs igazan ertelme. Ha legalabb szetosztottak volna kategoriakra...
L4D 1-2 pl egyedul jatszva hulladek, de csapatban haverokkal eletre szolo elmeny. Borderlands ugyanez.
Nem értek egyet a fenti listával, de innen is látszik, hogy a fenti alkotások többsége távol áll tõlem. 😊 Mondjuk az is igaz, hogy manapság nagyon kevés kimagaslóan jó alkotás jelent meg, a többség egykaptafára készült konzolos-butított kretyótermék. 😞

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Jelenlegi PC generáció? Csináltak elektroncsövesre is ilyen listát?

\"-Az út elvezet a végtelenbe, majd visszahoz. Sokszor megjártam az utat, ültem a verandán, játszottam, voltam kutya, minden, még madárijesztő is.\"

nem tetszik a listád cod meg bioshock ugyan már......ezen viszont szerintem korrekt cimek vannak, bár nem sok értelme van.........
Civ 4 2005-ös. Azóta azért volt pár játék:

2006 - Titan Quest, Oblivion (!), Company of heroes, Anno 1701 ...
2007 - Crysis, Cod 4, Mass effect(!), Orange box, Bioshock, World in conflict(!) ...
2008 - GTA4(!!!), Assassins Creed, Fallout 3(!!!), Spore, Far Cry 2 ...
...
2010 - ...

Csak ami hirtelen eszembejut és ismertebb. Egy ilyen listára bármelyik jobban elfért volna.

Az igaz, hogy a l4d jobb, mint a l4d2, csak azon lepõdtem meg, hogy már ott tartunk, hogy meg se kell venned az elsõ játékot, mert már lassan minden pálya ott van a 2-ben 😊 Ezért én már fel se raktam a L4D GOTY-t. Amúgy meg ha eredeti a játékod akár 21-en is játszhattok, igaz nem hivatalos szerveren 😛
De kinek mi a jelen generációs gép, ez itt a kérdés 😄

Asus P5Q PRO LGA775, Intel® Core™2 Duo E8400 @ 3.00GHz, Gigabyte GV-R587UD-1GD 1024MB, 4GB Kingston 1066MHz DDR2 HyperX

Ilyen szar listát, ebbõl egyedül a C&C ér vmit, többi kuka.
Fresh Duke
"nevenincs C&c" - Mi az, a barlangba nem jutott el a játék?

A heavy cost. I pay it gladly.

koschwarz
elõször azt hittem április 1. van, és átaludtam a telet, mint egy jó barnamaci, de nem. ez egy komoly lista, kérem szépen.

\"...gyönyörű, fiatalos, matrózos...\"

RoyalPredator
A Gémerprõ crew mind csicska koreai, idióta amerikai, meg túlmûvelt francia srácokból állnak. Egyszerûen kalap szart sem ér az egész.

irevolution.eu

「iREVOLUTION.EU」A Demokrácia selejt.

igazi retard lista az olyan ahol az utolsó két helyre van bestócolva a Borderlands valami nevenincs C&c mellé, és ennyi elég is volt a megállapításhoz

jó én nem public játékosként nyilatkozom a L4D rõl hanem azért versenyszerûen is próbáltuk mi azt ûzni pár csapat a magyarok közül úgy értem
Balumann
Ezt én is alá tudom támasztani. Általában nagyon nem szeretem a hasonló stílusú (horror, zombihent, stb.) játékokat, de azt tényleg kegyetlenjól eltalálták, az 1 és 2-t is (nem tudnám megmondani melyik tetszett jobban, bár inkább a 2). Mondjuk csakis coopban élvezetes, de úgy nagyon.
Szórakoztató, akciódús, változatos pályák, legfõképpen az tetszett benne, hogy figyelni kell egymásra ebben a nagy káoszban, megmenteni, felkelteni, visszahúzni ha netán szakadéknál esne le, stb..
Csak túlságosan rövid.

Molnibalage
Civ IV-te leszámítva semmi komoly. Azért valahol vicces, hogy életem legjobb játékai között ingyenes, fejlesztõ csapatok által összerakott szimek és RPG modok vannak. (NWN - Tortured Heart, TES IV - Nehrim, Falcon 4.0 utódjai, stb.)

Motort képesek ma írni a fejlesztõk, jó játékot kevésbé. A Gothic széria is nagy kedvencem, a hangulat csillagos ötös, de legszívesebben pofánverném azt, aki azt a harc és mágiarendszert kitalálta, amit már cirka 10 éve használnak. BTW, a G3 is csak a CEP 1.7 után lett az igazi.

És jön még ez.
http://page.g3csp.bplaced.de/?lang=en

Szóval, röviden és tömören. Nem igazán vagyok rászorulva az új tucatfos játékokra. Nem mintha idõm lenne rá...

A Dragon Age-et sokan ajánlották, de még a BG szériát sem toltam végig soha...

A Civ V fantasztikus alap lehetne, de nagyon sokat kellene vele dolgozni. Sajnos a jelek szerint soha nem fogják kijavítani a hibáit. A Civ IV-es stack combatos bohóckodásból viszont nem kérek...

A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM

rágógumi
left4dead2 hatalmas ha vagytok 4en 😄 vagy 8an termszetesen. 😄

~~o ~~o ((O))o~~ o~~

de a duplacsavar az az hogy l4d képe van kint ráadásu laz xbox release és ehhez képest PC cikk , és még a game sincs benne .p.p
l4d jobb mint a l4d2 , a lemenõ nap meg epikus
Amiga
Ez a lista így, ebben a formában meglehetõsen nevetséges. Mert hiszen ha a Civ IV is felkerülhetett, akkor merre marad a Mass Effect - Dragon Age vonal? Vagy a CoD? Vagy a Bioshock? És még hosszan lehetne sorolni...

A pisztácia elfogyott, csokoládé nem is volt.

Kopiati
Ennél még én is jobb listát xarok, bár azok a top 10 játék ami maradandó emlék számomra nevet kapná...

Viel Feind, viel Ehr! - www.hungamer.net - http://www.hungamer.net/2012/08/crusader-kings-ii-beta-magyaritas.html Crusader Kings II magyarítás 70%

"...Command & Conquer: Red Alert 3... <...> ...(Szovjetek, Szövetségiek, a Lemenõ Nap Birodalma)."
A Lemenõ Nap Birodalma? EMBER! LEGALÁBB JÓZANODJ KI, MIELÕTT NEKIÁLLSZ MEGÍRNI EGY CIKKET!
Jelen generációs pc-k: Azaz a sokmagos procik megjelenésétõl, vagy hogy kell ezt érteni?

mooo
A kis mókamesterek...
"League of Legends, mely egy RPG-tower defense egyveleg."
Node kérem szépen...