Már készülnek a következő generációs játékok
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Igen, már most olyan a box/ps grafikája, hogy nagyon élvezetesek rajtuk a játékok, itt az ideje színvonalas, érdekes, újszerû (amennyire ez most már lehetséges) játékokat készíteni. Vannak most is, kell még több és nem nextgen.
A grafikával meg úgy vagyok, hogy anno még Zaxxonnal meg Falcon Patrollal kezdtem, már az Amiga grafikától is hátast dobtam <#nyes>#nyes>
Azóta jobban érdekel a játékélmény.
A grafikával meg úgy vagyok, hogy anno még Zaxxonnal meg Falcon Patrollal kezdtem, már az Amiga grafikától is hátast dobtam <#nyes>#nyes>
Azóta jobban érdekel a játékélmény.
Hardverileg tényleg a végén van a Box, bár én leginkább autós fronton nézem. A Forza 4 csodálatos, de már erõsen látszanak a korlátok. Sõt, a korlát túloldala is, amikor a gép nem tud túllépni. De azért így is szeretjük 😊
Most a köv generáció ugye jobb játék menetet, érdekesebb mélyebb történeteket, kreatívabb történetmesélést, mûvész kidolgozottságot jelent? Vagy csak Húdekirály grafikát?
De a tucatfosokban van a sok pénz.
Azért jo lenne konzolon bf3 64 fös multi, ultra high maxon 60fps. 😄😄😄😄
Azért jo lenne konzolon bf3 64 fös multi, ultra high maxon 60fps. 😄😄😄😄
"I am the man who surpasses God!" "Kill me and become a hero, or die by my hand and become one of my victims."" "See you space cowboy..." "Roger, roger."
Ott a pont.
A köv. gen játék nem az, hogy új konzolra csinálnák. Az lenne, ha végre leállnának a tucatfos játékokkal.
A történelem nagy tragédiája, hogy az Aurora helyett a Titanic süllyedt el. (Meg az, hogy a világot elárasztották a konteóhív?k...) i5-2400S 2.5GHz, HD7850 2GB, 8 GB RAM
Annyira már a ps3ban sincs sok tartalék. Prociban még lehet, de a memória és a vga már ott is kezd kevés lenni.
A box már jó ideje kifulladt.
Az új konzolok pedig nem mutatnak majd kezdetben nagy ugrást a látványban, hiszen max a látótávolságot tudják növelni, valamint a fizikát, és az élsimítást.. meg a poligonszámot.. a többi már most max. Kivéve ha majd támogatják a magasabb felbontást.
A box már jó ideje kifulladt.
Az új konzolok pedig nem mutatnak majd kezdetben nagy ugrást a látványban, hiszen max a látótávolságot tudják növelni, valamint a fizikát, és az élsimítást.. meg a poligonszámot.. a többi már most max. Kivéve ha majd támogatják a magasabb felbontást.
A következõ konzol lehet a Vita is.
Fasza gyerek vagy tomsolo! :D 5 büntipontot mikor írod be magadnak?
Ez inkább a ps3-ra igaz szerintem, Xbox-ba már nincs sok kraft.
Szerintem elõbb lesz új Xbox, de ettõl függetlenül ps3-ra is sok játék jelenik majd még meg.
Szerintem elõbb lesz új Xbox, de ettõl függetlenül ps3-ra is sok játék jelenik majd még meg.
Capcom is the best!
"miközben sokak szerint a jelenlegi generációs konzolokban is bõven vannak még kiaknázásra váró erõforrások."
Hja, BF3 konzolon 24 player butított grafika 30 fps.. ennyit tudnak.
Hja, BF3 konzolon 24 player butított grafika 30 fps.. ennyit tudnak.