Tévésorozat lehet minden idők egyik legviccesebb tévésorozatából
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én végigneztem és szerintem nem az.Közel se.Ez még nem azt jelenti, hogy nem jo, de, hogy a legviccesebb sitcom az erõs.Szerintem...
Szerintem aki végignézi ezt a sorozatot, annak nem is kérdéses, hogy a legviccesebb. Aki meg öt perceket látott belõle az biztos tudja...
Félek is, hogy egy mozifilmben nem lehet majd ennyire kibontakoztatni a karaktereket.
Félek is, hogy egy mozifilmben nem lehet majd ennyire kibontakoztatni a karaktereket.
ezt a sorozatot nem is ismertem, de jellemzõ a fox-ra, hogy kinyír sok tehetséges és lehetõségekkel teli alkotást, több kedvencet kinyírt már
Gratula a címhez 😄
hát én is elolvastam, de ettõl még elég balf.sz a cím
nem elírás
sg-stílus
sg-stílus
nekem is csípte a szemem, de legalább vettem a fáradságot, hogy átfussam a hírt.
itt most nem a címben van a hiba.
itt most nem a címben van a hiba.
No good deed goes unpunished, outlander. - Azura
Ugye tudod, hogy most elég durván leégetted magad? Mármint atekintetben, hogy olvasni nem tudsz. Mi abban a vicces, hogy csinálnak egy tévésorozatot?
Tévésorozat(mozifilm) lehet minden idõk egyik legviccesebb tévésorozatából.jaj de vicces a cikk írója hehe...szánalmas! hogy ilyen emberek szerkesztik ezt az oldalt.
Core Ultra 7 265K Corsair DDR5 2x16G 6000MHz Asus Tuf Gaming 5060TI 16G
Én akárkivel beszéltem vicces sorozatokról még soha szóba se került ez. Lehet USA-ban elégedettek a nézõk vele. Bár, akkor nem értem miért nem olyan jó a nézettsége. Én magam csak részleteket láttam belõle, de 5 percnél tovább nem tudtam nézni soha.
Valami elírás van: Tévésorozat a tévésorozatból?