Megérte várni a PC-s L.A. Noire-ra

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Büdös Bohóc
nem raktak volna bele külön 3d módot, ha úgy lenne megoldva, ahogy a rosszmájú hozzászóló gondolta. Nem feltétlenül kell 2x leszámolni a képet, ha ügyesen oldják meg a dolgokat (bár közel feles sebesség lehet így is persze)

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Csak ennyit tudsz felmutatni? <#taps> Ezt én is tudom könnyedén: <#mf1>

<#vigyor1>

Veled ellentétben én legalább fel tudok mutatni valamit. Ezt: <#mf1>

<#eplus2>

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Na mert te aztán egy igazi értelmiségi lehetsz egy ilyen hozzászólással.
No comment... <#levele>

Ezen röhögök már vagy fél órája. XD Hagyd a csudába a kis suttyó konzolos semmihez sem értõk taknyot. <#idiota>

8,4 GHzx 24 magos Cell, NVIDIA-Ati-3dfx-SCEI RSX, 120Tb HDD, 24x BluRay, 512GB XDR, 512 GB GDDR10, OS: MyOS, LCD 1320\" Sony Bravia

Büdös Bohóc
"Remélhetõleg egyszer valakinek eszébe jut a Red Dead Redemption is és megkapjuk PC-re."

EMBEREM VAGY TE CIKKÍRÓ

\"kiskirája helyesen bocs, hogy kijavítalak...\" You could be Hoffed

Te beszélsz összefüggéstelenül hülyeséget, berúgtál?
Tudod egyáltalán, hogy mire válaszoltál?

Laza
Na, meg maga a játék is olcsóbb lesz, mint a konzolos testvére 😊

Online game stream csatorna: http://hu.twitch.tv/lazahun X360 Live GamerTag: LazaHunter; PC BF3: LazaHunter; Diablo 3: LazaHunter#2295; Steam: **Laza**

vk90
3000-es széria gondolom.

Capcom is the best!

jaspercry
"Radeon HD 3000 512MB"
ilyenrõl nem hallottam! SB-nek igp-je van!

COMMODORE BASIC V3.5 60671 BYTES FREE 3-PLUS-1 ON KEY F1 READY.

Nem tudom, mire gondolsz, de ami elsõre feltûnt nekem, hogy a GTX580 az felsõkategória, a radeon hd6850 pedig középkategória. Gondolom azért, mert nvidiával gondoltak a 3D-re, radeonnal meg nem lesz 3D.
konzolon 22 gb! és ott nincsen 3d!
hülyeséget ne beszélj!!!
nem lesz nagy szám a 3d benne! sablonos játék!

3D-nek kell nagy gépigény. Gyakorlatilag felezi az FPS-t a 2D-hez képest.

A baj az hogy nem a sok játékficsõr használja ezt a sok erõforrást hanem az optimalizálatlanság, az hogy ergyaszar port lett belõle.

rögtön veszek 2 millás mac prot mi nem amúgy viszi simán nekem ajánlottal .p
Fõleg a memória. A PS3-ban 256 mega van, nehogymár 8 giga kelljen PC-n. Amúgy meg tuti 32 bites az app, akkor meg 2 gigánál nem is lát többet....

Csak szerintem röhejes az ajánlott gépigény?

"extra tartalommal dúsítva adja jelenteti meg november 11-én megjelenõ, L.A. Noire: The Complete Edition címet kapott kiadást."

Kis hiba a mondat közepén...