18
-
#18 nem raktak volna bele külön 3d módot, ha úgy lenne megoldva, ahogy a rosszmájú hozzászóló gondolta. Nem feltétlenül kell 2x leszámolni a képet, ha ügyesen oldják meg a dolgokat (bár közel feles sebesség lehet így is persze) -
Marko001 #17 Csak ennyit tudsz felmutatni? Ezt én is tudom könnyedén:
-
Csaba42 #16 Veled ellentétben én legalább fel tudok mutatni valamit. Ezt:
-
Marko001 #15 Na mert te aztán egy igazi értelmiségi lehetsz egy ilyen hozzászólással.
No comment... -
Csaba42 #14 Ezen röhögök már vagy fél órája. XD Hagyd a csudába a kis suttyó konzolos semmihez sem értők taknyot. -
#13 "Remélhetőleg egyszer valakinek eszébe jut a Red Dead Redemption is és megkapjuk PC-re."
EMBEREM VAGY TE CIKKÍRÓ -
wednes #12 Te beszélsz összefüggéstelenül hülyeséget, berúgtál?
Tudod egyáltalán, hogy mire válaszoltál? -
#11 Na, meg maga a játék is olcsóbb lesz, mint a konzolos testvére :) -
#10 3000-es széria gondolom. -
#9 "Radeon HD 3000 512MB"
ilyenről nem hallottam! SB-nek igp-je van! -
lestyanrobi #8 Nem tudom, mire gondolsz, de ami elsőre feltűnt nekem, hogy a GTX580 az felsőkategória, a radeon hd6850 pedig középkategória. Gondolom azért, mert nvidiával gondoltak a 3D-re, radeonnal meg nem lesz 3D. -
barcames #7 konzolon 22 gb! és ott nincsen 3d!
hülyeséget ne beszélj!!!
nem lesz nagy szám a 3d benne! sablonos játék! -
wednes #6 3D-nek kell nagy gépigény. Gyakorlatilag felezi az FPS-t a 2D-hez képest. -
Lowosan #5 A baj az hogy nem a sok játékficsőr használja ezt a sok erőforrást hanem az optimalizálatlanság, az hogy ergyaszar port lett belőle. -
Zolivok #4 rögtön veszek 2 millás mac prot mi nem amúgy viszi simán nekem ajánlottal .p -
T0nk #3 Főleg a memória. A PS3-ban 256 mega van, nehogymár 8 giga kelljen PC-n. Amúgy meg tuti 32 bites az app, akkor meg 2 gigánál nem is lát többet.... -
Lowosan #2 Csak szerintem röhejes az ajánlott gépigény? -
usersg #1 "extra tartalommal dúsítva adja jelenteti meg november 11-én megjelenő, L.A. Noire: The Complete Edition címet kapott kiadást."
Kis hiba a mondat közepén...