1976
Dead Space 3
-
tomas92 #56 Gamekapocs hír
Nincs tervben a Wii U-s Dead Space 3
A Visceral Games fejese kerek-perec leszögezte: teljesen hidegen hagyja őket a Nintendo új asztali konzolja, így a Dead Space 3 átirata sem várható a masinán. Talán nem kaptak fejlesztői környezetet a japánoktól, vagy csak a határidő volt szűkös. Mi az utóbbira tippelünk. Itt a hivatalos dobozkép is.
Dead Space 3 borító
Steve Papoutsis, a Visceral fejese a Twitter-csatornáján elmondta, csapatuknál nincsen tervben a Dead Space 3 Wii U-s verziójának elkészítése. A rajongók kérésére leszögezte, ne várják a leendő tulajdonosok. "A dolgok változhatnak, vagy nem - várják meg a fejleményeket". A szóvirágokból tehát arra következtethetünk, hogy ha a fejlesztés jó ütemben halad az eredeti három platformon, akkor újra előveszik a témát.
Időközben befutott a játék dobozképe is - Isaac van a borítón, bár tudjuk, hogy lesz cimborája is Calver személyében. Co-op móka van kilátásban 2013 februárjában PC-n, Xbox 360-on és PS3-on. -
tomas92 #55 Bocsi, de lefordítanád az angolul kevésbé tudóknak is, mert eddig ha jól értettem, akkor a rajóngók maradásáról van szó -
gosumofo #54 http://www.computerandvideogames.com/353788/ea-we-dont-want-to-pss-off-our-fans-with-dead-space-3/
(szar lesz a játék) -
#53 Az EA nem túl kreatív, vagy mostani borító készítők. Lásd Crysis és Spotlight Optimus Prime borítóját. -
#52 megihlette őket a Sniper GW2 boxshot vagy a BF3
-
#51 Kb. 1 hete ez van fent Originen is. -
#50 Meg van a Dobozkép!
Box art reveal! -
#49 Kb ez lesz az ajánlott gépigény is. -
tomas92 #48 Volt, de legalább itt is nézhető egyből -
#47 Ha volt akkor bocs!
-
tomas92 #46 Új videó a játék producerével, interjú következik:
Shereif Fattouh interjú -
tomas92 #45 Dead Space 3 gameplay videó --> (Dead Space 3 gameplay 1.) -->itt inkább az akciós részbe tekinthettünk bele
Ez a videó viszont már inkább a horrorra hajaz (+ A dolog című film) -->
Dead Space 3 gameplay 2. -
tomas92 #44 de legalább nem kell emiatt még tuningolni a gépet, ez már egy jó pont -
#43 Ugyanaz, mint az 1-é, ahogy a 2-é is. Mondjuk, ha ugyanazt az engine-t használja...
De biztos Origin only lesz. :P -
#42 Ez aztán a kedvező gépigény. -
tomas92 #41 Hivatalos gépigény
A Dead Space 3 gépigénye:
Minimum konfiguráció:
Operációs rendszer: Windows XP (SP3)/Vista (SP1)/Windows 7
CPU: 2,8 GHz-es processzor
VGA: NVIDIA GeForce 6800/ATI X1600 Pro - 256 MB videokártya-memória és Shader 3.0 kötelező
RAM: 1 GB (XP)/2 GB (Vista vagy Windows 7)
HDD: 10 GB -
tomas92 #40 Ajánlott megnézni -
tomas92 #39 Első komolyabb videó --> melyből az első rész hangulata (+ A dolog c. film) árad, németül tudok előnyben
http://videos.videogameszone.de/video/8766/E3[...] -
#38 "Team up with a partner as Isaac Clarke or John Carver" szóóóóval ebből arra is lehet következtetni hogy a szingliben ha nem coopban viszitek , akkor csak néha találkoznak (mint 2. részben emberekkel) és isaac minden , carver főbb pillanatait is megkell élnünk?? (én ennek örülnék )
Ellie szeme kérdés meg : idehaza is van műszem ami tökéletesen ugyan úgy néz ki kívülről , hát még a jövőben :)) és isaac is rendben volt attól hogy a szeméből egy baszott nagy tű állt ki :)) -
#37 Minek a honlap meg a bejelentés ha senki nem olvassa? DeadSpace.com
A co-op bónusz lesz, anélkül is játszható egyedü la játék. De co-opban többet ad: plusz cut scene-ek, plusz kütyük, dialógusok, mellékküldetések.
Bárki észrevette, hogy a Teaserben, hogy Ellie-nek két szeme van? Igaz, több idő is eltelhetett a 2 óta és látszólag nem abban a lélekvesztőben vannak. -
#36 Én ugy tudtam lesz sp csak a multi helyet lesz coop... -
#35 elég laza lesz a következő rész így a live stream gameplay alapján:O -
gosumofo #34 nem lesz rendes single csak coop, ha nincs társ akkor géppel >/ -
#33 Az EA keményen dolgozik, hogy minden jó címét elbassza. És COd szintű idióta arcade mainstream mosléká degradálja. Univerzális csomagok? Fedezék rendszer? A co-op még hagyján, ha olyan durva lesz, mint az Alien Breed co-opja. túlélési ráta szinte zéró. -
#32 Jó hírek... -
Ulthane #31 Friss infók a játékról -
#30 Mondasz valamit! -
#29 nemhiszem hogy nagyon tudnák hogy mire jó , mert még senki sem élte meg hogy elmesélje :)) -
#28 Haláli. Már tegnap láttam. Amúgy milyen kolónia az, ahol egy bazi nagy Marker-t őriznek a központba? -
#27 Két kép + Trailer! -
#26 Rumour - Dead Space 3 to feature drop in co-op -
#25 -
gosumofo #24 -
#23 Remélem kamu -
#22 FPS + Isaac gyorsabb mozgása?
nyam-nyam :) -
#21 Fps nézetre vált a DS3? -
#20 Ezt gondolom a DS2 topicba szántad. -
#19 Na végignyomtam, nem mondom hogy rossz volt, de azért többet vártam.
A végén az a rengeteg hent meg tök felesleges volt, kinyírta a parahangulatot. -
#18 Halott űr 3 -
tomi99999999 #17
Sziasztok a nevem Kohn "A metélt gyúrós" Barabás
Épp a csajomat, Magdalénát dugtam, akit a helyi lokálban szedtem fel, mivel a Magdaléna igazi zsidó név, csak meg kellett említeni hogy metélt a farkam zsidó létemre és már el is jött velem egy menetre. Egy a baj, elkezdtem mostanában gyúrogatni kőkeményen, még a zsidó szombatokon is gyúrok, de mivel girhes sovány zsidógyerek voltam, nem ment az elején a gyúrás és a konditeremben is mindenki rajtam röhögött, mikor a csupasz tízkilós ród fekvenyomás közben a nyakamra esett. Elhatároztam hát, kokszolni fogok. Elkezdtem szúrni magam, hát csodák csodája, a metélésem forradása mentén valami elkezdett nőni. Nem foglalkoztam vele de hát szómiszó visszanőtt a fitymám, amit nagyon szégyeltem. A patrióta lokálban Magdaléna felszedése közben azonban annyira elvakított a hév, hogy elfejetettem, nekem visszanőtt a fitymám. Magdaléna egyből ráérzett a dologra, leleplezett, hogy van fitymám, nem is vagyok igazi zsidó, és ezt el is mondta a zsidó templomban a zsidó istentiszteleten, amin én nem vettem részt mert szombaton is csak gyúrok. Apám a rabbi megharagudott rám, kérte mutassam a pélómat. Elszörnyülködött, hogy visszanőtt a fitymám. Először azt hitte csak egy jó poén az egész, biztos spar sonkából van odatapasztva, hogy a rendőrök a meztelenre vetkőztetett motozások során ne alázzanak meg a kupaktalan faszom miatt, de tévedett. Elővette a zsidó metélő kését, ami egy krimpelő fogóra emlékeztetett, amíg a bátyám Ábrahám és Salamon lefogtak, apám Bornemissza Bauer nekilátott a fitymám eltüntetésének. A fitymafékemet meghagyta és ráparancsolt a házvezető nőnkre akiről kiderült, hogy Magdaléna anyja, foggal harapja el a fitymafékem, ami hatalmas fájdalmat okozott mindennek ellenére akkora orgazmusom volt, úgy szembelőttem a nénit, megvakult. Azóta még mindig folytatom a gyúrást, ám a fitymám ismét visszanőtt, néha-néha sniccerrrel vagdosom, de még mindig nő. Félek, hogy apám most keményebb módszerekhez fog folyamodni, mondjuk bucira veri a fejem, vagy dávidcsillagot éget a faszomba.
Veletek történt már hasonló? rgr