13
  • Ruley
    #13
    Ma volt egy tök ilyen jelenetem a vonaton, a mellettem ülő nő próbált a tabletjével olvasni, árnyékolta a kezével, meg minden, én meg közben elővettem az e-readeremet, és mosolyogva beletartottam az ölembe sütő napfénybe. Pont ez jutott eszembe róla, hogy ez tisztára olyan mint egy reklámban.
  • Komolytalan
    #12
    Ugyebár én arra válaszoltam, hogy miért a Kindle rontaná az Android piacát. Egyiknek se Magyarország az elsődleges piaca, mondhatni porba fingó kis senkik vagyunk, és legfeljebb ezrelék nagyságrendben befolyásoljuk a piacot azzal, hogy nem Kindle Fire-t, hanem Androidos tabletet veszünk. USAban innen kezdve konkrétan nincs értelme se a Galaxy Tab-nak, se semmi más Androidos tabletnek. Lehet rajta Android 8.0, ha lassabb mint a customizált 2.1, és nincs tartalom, a marketben meg 90% gagyi, 10% használható az arány. Amit az Apple törvénymódosítással meg milliárdos szabadalmi portfólió tarhálással nem tudott elérni (hogy betiltsa az Androidot), azt az Amazon egy csuklómozdulattal elintézte neki (egyelőre USA szinten).
  • Komolytalan
    #11
    Magyarhont ki nem sz.rja le? Majd lesz itt is kapható 5 év múlva, ha lesz némi üresjárat az Amazonnál, és unalmukból kiterjesztik Magyarországra is a szolgáltatásukat.
  • sanyicks
    #10
    bizony bizony, lásd az aláírásom :D
  • Sir Ny
    #9
    Cseszheted, ha nem lesz kapható magyarhonban. Lehet majd nézni, ahogy mindenkit a földbe döngöl az USÁban, és csorgathatjuk majd a nyálunkat.
  • Komolytalan
    #8
    És melyikhez adnak +79USD-ért 1 évnyi korlátlan filmnézést is? A tablet tartalom fogyasztásra való. Az amazon olcsón adja a tabletet, és olcsón adja hozzá a tartalmat. Más gyártók a HW-t is drágábban adják, tartalmat meg nem is szolgáltatnak (ez utóbbi alól kivétel az Apple).
  • conjurer
    #7
    Az eink-es kindle-t nem váltja ki.
  • DjDano
    #6
    WAyteq Xpad 70 kb a Kindle Fire árán van , viszont jóval gyengébb a hardvere... Az Amazon táblagépének egyik nagy hátránya, hogy egy átalakított Android 2.1 van rajta, viszont tutira lesznek majd főzött romok hozzá ás akkor igazán meg fogja érni az árát, még ha olyan dolgokat nélkülöz is mint a HDMI, kamera és beépített mikrofon. Előnye viszont a szolgáltatáskínálat amit az Amazon biztosít mögé.
  • Inquisitor
    #5
    A tablet szerű megoldás értelme abban van vagy lesz, hogy ma minden igaz nem csak könyveket, hanem egyéb tartalmakat (film? zene? akármi?) is fognak rá árulni, és az eBook meg könyvekhez és zenéhez jó csak.
  • Inquisitor
    #4
    Tele van olcsó androidos médialejátszó és eBook cuccokkal a piac, miért pont a Fire lenne az ami rontaná az Android piacát? Akinek teljes értékű Tablet kell, az úgy is vesz olyat. Fire árában nem márkás androidos Tablet itthon is kapható. Kint meg a PlayBook most esett 200USD-re ...
  • gothmog
    #3
    Ráadásul a kindle filléres kütyü egy ipadhoz képest.
  • Ruley
    #2
    Épp ez volt a reklám értelme, hogy az e-olvasó és a tablet nem felcserélhető, tehát ne is higyje senki hogy majd elég lesz egy ipad-ot vennie és arról fog regényeket olvasni a napon, mert az másra való. Vagy, ahogy egy kommentelő mondta az előző hírnél, "Fűnyíróval ne mossál fogat".

    És ez továbbra is áll. Nem kell úgy viselkedni mintha hirtelen megtagadták volna a teljes e-ink technológiát, és felcserélték volna erre. Elvégre a Fire-el együtt mutatták be a papír-alapú Kindle negyedik, érintőképernyős generációját is: aki napozás közben akar regényeket olvasni, annak továbbra is árulnak könyvolvasókat, aki meg árnyékban akar filmet nézni és angry birds-özni, annak meg van már egy tabletjük is.
  • sh0x
    #1
    http://www.youtube.com/watch?v=NNqLHs8cKyw itt egy szanalmas reklam, amivel most öngólt rúgtak maguknak:D most ezt a fire-rel is el lehetne játszani.. Még jó hogy ennek a reklámnak semmi értelme, hisz az egy könyvolvasó, míg az iPad tablet.